Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja3456

eXilis

Polecane posty

Gość Morderczy exilis
Dodam jeszcze, że dolegliwości zdrowotnych do tej pory żadnych nie miałam, byłam okazem zdrowia, jestem młodą kobietą, nerki i wątroba działały dotąd bez zarzutu, nigdy nic mnie nie bolało i żadnych leków nie zażywałam.

Gość do morderczy exilis
a czy możesz to co napisałaś poprzeć jakimiś dowodami naukowymi, badaniami itp - poza swoimi objawami ????

Gość Maja Chwiałkowska
zabieg musi być przeprowadzany ostrożnie. I uważam że musi się odbyc konsultacja. Nie mozna tak robic tego na łapu capu. Mam nadzieję, że wsztystko będzie dobrze. Moze była robiona zbyt duża partia ciała? Exilis trzeba stosować na pojedyncze partie ciała, nie można robi c na raz zbyt dużych obszarów...

Gość juz sie nie waham
Aha. No to teraz dzięki już za wszystko. "Morderczy exilis", sprawiłaś, że zaczęłam się zastanawiać przed podjęciem pochopnej decyzji. Dziękuję Ci kochana! oby więcej takich osób. Zastanawiam się nad dowodami. Skoro dziewczyna nie miała dotąd problemów ze zdrowiem, a zaczęło się po exilisie to już jest trop. Poza tym rzetelny lekarz potrafi wskazać powody dolegliwości. No i wreszcie - nie wierzę, że nie ma ostrzeżeń od producenta, na pewno są, tylko się o nich nie mówi! skoro sam producent podaje, że nerki i wątroba są obciążone zabiegiem to znaczy, że nie jest on bezpieczny dla zdrowia. Gdyby dawali do podpisu papier, że się zgadzamy i jesteśmy świadome zagrożeń to mieliby zabezpieczenie, ale skoro o tym nie informują to myślę, że sprawa wygrana jak nic! no ale ja tam wolę uniknąć, przestałam wierzyć w cudowne metody pozbycia się tłuszczu. Trzeba po prostu mniej jeść, ćwiczyć i stosować dobre kosmetyki, to wszystko! Pozdrawiam Was i życzę większego dystansu do agresywnych reklam dotyczących urody.

Gość marami
SLyszeliscie ze Exilis to czeskie urządzenie? Uau. D tej pory myslalm ze chińskie.:) ale coz . I tak podziekuje. Ja chodze tylko na sprawdzone zabiegi i sprzęty i to samo radze wszystkim forumowiczom . Moija przyjaciolka na jakims lipokrio ma blizny po odmrozeniach. Skusila się bo tanio! Ja rozumiem, ze w Salonach tj. np GoodTime DaySpa w Łodzi czy Skin Clinic trzeba wydac trochę więcej kasy, ale przynajmniej wiadomo ze warto! Ze krzywdy nie zrobia a nawet będą efekty ;) ps. liposhock jest swietny na cellulit a teraz w przecenie! to tajemnica;)

Robiłam serię czterech zabiegów exilisem na twarz w Krakowie, niestety nie widzę żadnych efektów, moi znajomi również. Wielka ściema, bezposrednio po zabiegu czuje sie efekt ściągnięcia, ale to po żelu chłodzącym, na drugi dzień wszystko wraca do normy, zmarszczki i zwiotczenia również. Lepiej było jechać za te pieniądze na wakacje.

Gość mariap
W krakowie wzięlam 5 exilisów na nogi (mam jeszce 1). Zero efektów. Parę lat temu robiłam endermologię też 0 efektów. Prawda jest tak Tylko ćwiczenia. Ćwiczyłam przez dwa lata taniec sportowy i byłam sprawna a ciało było jak ze sptrężyny. Niestety w ciagu ostatniego roku nie mogłam ćwiczyć, przytyłam 2 kilo i chciałam przyśpieszyć efekt, bo nie mogę nagle zacząć intensywnego treninku. kasa wyrzucona w błoto....tylko dieta, ale taka podczas której mozna trenować i ćwiczenia 4 razy w tygodniu po 2 godziny...

Gość Sabina1978
Byłam w gabinecie w Kaliszu Skin&More i muszę się przyznać, że z głupoty wykupiłam pakiet (kumpela mnie namówiła) i tak po pierwszym zabiegu na brzuch, boczki i uda wewnątrz czułam się średnio, jakby na kacu, ale zostałam o tym uprzedzona, więc ok, skóra była fajnie napięta, ale to wszystko. Po kolejnych zabiegach centymetrów ubyło i nawet rozstępy stały się mniej widoczne. Pan, który to prowadzi super gościu, do pakietu dorzucił mi kilka gratisów, aby efekt był lepszy i szybszy, i tak dostałam darmowe ujędrnianie i zabieg na cellulit. Co prawda nie schudłam 4 rozmiarów ale efekt bardzo mnie cieszy i będę polecać exilisa!!!!!

Gość gość
dziewczyny chciałabym sobie zrobić zabieg exilisem na twarz poleciacie jakies miejsca gdzie robią dobrze i maja dobry sprzet jestem z warszawy dzięki za odpowiedzi;)

Gość PannaJ85
Generalnie jestem skołowana, przeczytałam wszystkie strony tego wątku i nadal nic nie wiem. Ktoś tutaj coś kręci... Albo coś działa albo nie działa...A opinie są różne o 180 stopni Na jednego może zadziałać lepiej albo gorzej ,ale nie może być, że jedna Pani chudnie w oczach a druga totalnie stoi w miejscu. Jestem z Wawy i zaczęłam endermologię, na razie szczególnych efektów ni widzę. Może wewnętrzne uda minimalnie mniej mi się ocierają.Rozważam by zainwestować w zabiegi Exilisem akurat w BeautyMed. Jeśli się zdecyduję to napiszę o efektach, chociaż nie wiem czy to komukolwiek pomoże, będzie to kolejna opinia w tym chaosie forumowym. Mam jedynie nadzieję ,że nie dostanę stłuszczenia wątroby... ;)

Gość gość
ja robiła exilisa w Galeri Arkadius w laskach, jestem mega zadowolona, już po pierwszej wizycie zauważyłam roznice. Robiłam sobie twarz, skora jest wygładzona, zmarszki sa znacznie mniejsze, twarz jest napieta. Naprawde polecam.

Gość xarka
Moja koleżanka robiła zabieg w Welldermie wrocławskiej filii. BYła ogromnie zadowolona i widac było efekty. Ale wlasnie czytam sobie wasze rozne opinie tutaj i zastanawiam się jak to wyglada u innych. bo ja postanowilam na to zbierac widzac efekty u kolezanki. Proszę tak jak kolezanka troszkę wyżej ;) o fachową opinię !;) Pozdrowienia

Gość gość
mam pytanie z innego tematu czy któraś z was robiła karboksyterapie ? Proszę o info bo przemierzam się do niego a chciałam znać opinie

Gość SylwiaMalina
Ja jest fanką karboksyterapii ponieważ jest związana z prostymi mechanizmami fizjologicznymi. Wcześniej zastanawiałam się nad zabiegiem exilis ale trochę sie wystraszyłam wiec wstrzymałam się z takimi zabiegami az nie natrafiłam na karboksyterapię. Jestem po serii na nogi.

Gość Exilis na tak
Ja rozbiłam sobie Exilis wraz z mężem w gabinecie Małgorzaty Boroń, ja wykonałam pakiet zabiegów na uda i jestem bardzo zadowolona. Natomiast maż miał zabiegi wykonane na brzuchu i w/g niego nie widzi efektu. Także to pojęcie względne czy pomaga czy nie. Myślę, że jak większość zabiegów czy w obecnych czasie sprzętów na jednych działa a na innych mniej lub w ogóle a czasami może też mamy zbyt wygórowane wymagania czy oczekiwania. Tym bardziej, że te zabiegi nie należą do najtańszych. Ale w pakietach wychodzi naprawdę ok cena. Powodzenia

Gość gość
Ja znalazłam kilka ofert w warszawie.. niestety nie mogłam wydać tyle kasy na zabieg, nie wiedząc czy tak naprawdę działa. Znajomi poradzili mi poszukać jakichś karnetów i zniżek. Na początku się bałam ale poopiniach od dobrych znajomych zdecydowałam się :) Czuję się świetnie po pierwszym zabiegu i jestem zadowolona z efektu. http://www.snuper.pl/okazja/14900-zl-zamiast-120000-zl-1-6-lub-12-zabiegow-systemem-exilis-100-redukcji-komorek-tluszczow Zamówiłam już pakiet w normalnej cenie :)

Gość Stefania52
Dzisiaj jestem po pierwszym zabiegu Exilisa w Poznaniu. Mnie bolało okropnie, czułam jakby cały brzuch mnie parzył. jest wieczór i nadal mnie boli jakbym była poobijana.Ledwie wytrzymałam do końca zabiegu! Pozostałe 3 sobie podaruję. Plus, że lekarz był szczery i powiedział, że zeby był na prawdę efekt, to powinnam wziąść jeszcze 6 lipoinjekcji i specjalne masaże odchudzające. Pozdrawiam wszystkie szukajace bezbolesnej metody pozbycia się tłuszczu na brzuszku. Ja juz wiem, że takiej nie ma. Tylko gimnastyka i dieta!

Gość candy girl121
Hej, właśnie jestem po zabiegu exilisem w Wellderm. Faktycznie nie jest to najprzyjemniejsza rzecz, jaką robiłam w życiu, ale tez bez przesady - nie jest bardzo bolesna. Na efekty przyjdzie mi czekać, ale opowiem Wam po cyklu zabiegów, czy coś to dało.

Gość gość
Endomasaż - na www.masaz.warszawa.pl - i po co te koszty......??

Gość gość
Wiem ze w klinice krakowskiej jest promocja na exilisa od 6 listopada widziałam na ich stronie czy warto skorzystać? Kurcze sama nie wiem czy iść cena też fajna 250 zl

Gość Elisa 899
Ja mam pozytywne doświadczenia jeśli chodzi o exlis, ale może to przez miejsce, w którym byłam :) Akurat odchudzać już się nie musiałam, bo byłam świeżo po diecie, w trakcie której schudłam 7 kg.Chciałam zmniejszyć cellulit i rozstępy i ten cel został osiągnięty. Polecam dla zainteresowanych ten zabieg w Klinice Miracki :)

Gość Elisa  899
Ja mam pozytywne doświadczenia jeśli chodzi o exlis, ale może to przez miejsce, w którym byłam :) Akurat odchudzać już się nie musiałam, bo byłam świeżo po diecie, w trakcie której schudłam 7 kg.Chciałam zmniejszyć cellulit i rozstępy i ten cel został osiągnięty. Polecam dla zainteresowanych ten zabieg w Klinice Miracki :)

Gość Annica 833

Gość EVA 899

Gość Izka 899

Gość gość
kiedyś mi Darek robił endomasaz , na Puławskiej. masaz.warszawa.pl Na mnie działa. Po co tyle płacić za exilis.

Gość gość
Tez myslalam o tym exilisie, bo bardzo zalezało mi na ujdrnieniu brzucha. Ostatecznie zdecydowałam sie na zabieg falami radiowymi z laserem w salonie w Poznaniu http://beautypremium.pl/aktualna-oferta-i-cennik/fale-radiowe-z-laserem-biostymulujacym/ Jestem bardzo zadowolona, a mój brzuch jest wreszcie taki jak powinien, jest płaski, napięty, ubyło mi kilka centymetrów. Czuję się o wiele lepiej.

Gość gość
o matko ,co to jest EVA, Elisa, itp. jaka Głupia REKLAMA. OPAMIĘTAJCIE SIĘ

Gość gość
Funduję sobie exilis w miarę regularnie od trzech lat. Koszty są spore, więc cały rok odkładam, żeby raz w roku zrobić sobie 4-5 zabiegów. Jednak nigdy cena pojedynczego zabiegu nie przekroczyła mi 500 zł! Zabiegi robię sobie na twarz, ponieważ bardzo ładnie ujędrniają skórę. Przygodę z exilisem rozpoczęłam zdeterminowana chęcią pozbycia się oponki z brzucha. Mimo serii 6-ciu zabiegów nie ubyło mi w pasie nic, ale ujędrniło skórę brzucha. Jednym słowem wyszczuplanie to raczej tylko chwyt reklamowy, ale jako zabieg ujędrniający i nieco hamujący powstawanie zmarszczek jak najbardziej polecam.