Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

alicja3456

eXilis

Polecane posty

Gość efekty po liftingu cd
nie robiłam exilisem.wybrałam inne urządzenie,ale to jak to?jesteś po 4zabiegach i nie widzisz żadnej różnicy?ja po pierwszym razie widziałam,że mam bardziej napiętą skórę i to co było widoczne,to efekt rozjaśnienia.nie wiem jak to wytłumaczyć,ale buzia nie ma takiego zmęczonego wyglądu-wygląda zdrowiej i bardziej świeżo.

Gość CZIDA
Do POlecam Exilis na twarz Mam pytanie kiedy miałaś zabieg,kiedy pojawiły się efekty i na czym dokładnie polegają,czy gęstość skóry zwiększyła się?Pozdrawiam.

Gość DO CZIDA
Wiesz ja zaraz po zakończeniu pierwszego zabiegu miałam wrażenie takiego napięcia skóry,wygładziły mi sie zmarszczki przy ustach i teraz mineło juz chyba ze 2mc,a ta buzia jest nadal fajna.żałuje tylko ze wtedy nie zrobiłam zabiegu na szyję,ale tak to chyba jest,że trzeba najpierw przekonać sie co do efektów i dopiero widzi się jakieś kolejne niedoskonałości.teraz tak drażni mnie moja szyja,a właściwie 2zmarszczki na niej,ze chyba będę w golfach chodzić :-) a tak serio,to umówię się za jakieś 2tyg na kolejny zabieg,ale już twarz+szyja,a przed wakacjami wezmę się za dolne partie i powalczę z cellulitem.

Gość POLECAM EXILIS NA TWARZ
Exilis na twarz robiłam jeszcze w kwietniu 2010 roku, zaraz jak tylko wprowadzono głowicę do twarzy....efekt był widoczny zaraz po pierwszym zabiegu. Skóra twarzy stała się rozjaśniona i bardziej napięta, a kolejne zabiegi wzmocniły ten efekt. Zabieg miałam robiomy w Katowicach ...pani wykonała zabieg na twarz, szyję i dekolt w cenie. Naprawdę bardzo polecam ...... Minęło kilka dobrych miesięcy i właśnie wybieram się na zabieg przypominający....odezwę się po i napiszę o efektach....pozdrawiam

Gość exilis na twarz
a ja mam wręcz przeciwne odczucia.robiłam twarz exilisem i nie było dla mnie zadnego efektu,poszłam drugi raz i znowu nic.stwierdziłam,ze trzeciej szansy im nie dam,bo to za drogie zabiegi zeby nie czuc satysfakcji.po roku zdecydowałam sie na inne urządzenie i okazało sie,ze to nie po mojej stronie lezała wina,ze wcale nie potrzebuje całej serii(namawiała mnie do tego Pani robiąca zabieg exilisem).spróbowałam na innym urządzeniu i faktycznie buzia była jędrna,gładsza i czułam te efekty jeszcze przez długie mc.myślę,ze takie zachwalanie exilisa to troche przesada,bo prawda jest taka,ze po pierwszym zabiegu nie zawsze widac efekty,po drugim również i ja jestem tego przykładem.

Gość POLECAM EXILISA NA TWARZ
W odpowiedzi na ostatni wpis należałoby zwrócić uwagę na to, że nie wszystkie reagujemy tak samo na pewne zabiegi....i oczywiście Pani reakcja na zabieg Exilisem mogła być taka a nie inna....mnie ten zabieg poprawił wygląd twarzy i to w znacznym stopniu dlatego pozwoliłam sobie podzielić się tą informacją z innymi Paniami....pozdrawiam

Gość POLECAM EXILISA NA TWARZ
Wracając do powyższej wypowiedzi to chyba rok temu nie było głowicy na twarz do Exilisa....głowica weszła dopiero w marcu bądź kwietniu na rynek....może zrobiono Pani zabieg głowicą do ciała, bo o takich przypadkach też słyszałam...proszę sobie wejść na stronę producenta Exilisa i tam znajdzie Pani zdjęcia obu głowic.....może ktoś panią oszukał :((((((

Gość exilis na twarz
no i widac odrazu ze jest Pani osobą reklamującą to urządzenie.przeciętny użytkownik nie ma pojęcia o tym,kiedy jaka głowica weszła na rynek.teraz już rozumiem skąd to zachwalanie.dla mnie exilis był kosztownym rozczarowaniem i nie ma co zapewniać o rewelacyjnym efekcie bo myślę ze na każdą pacjentke działa inaczej.

I TU SIĘ PANI BARDZO POMYLIŁA..... MOJA PRZYGODA Z EXILISEM ZACZĘŁA SIĘ OD ZABIEGÓW NA CIAŁO I BYŁ TO POCZĄTEK ZESZŁEGO ROKU....JUŻ WTEDY PANIE Z SALONU, W KTÓRYM WYKONYWAŁAM ZABIEG MÓWIŁY MI O ZABIEGU NA TWARZ I O TYM, ŻE TAKA GŁOWICA SIĘ POJAWI....BYŁAM JEDNĄ Z ICH PIERWSZYCH KLIENTEK NA TYM ZABIEGU.... A TAK NA MARGINESIE - GDYBYM CHCIAŁA COŚ LUB KOGOŚ ZAREKLAMOWAĆ PODAŁABYM NAZWĘ MIEJSCA, W KTÓRYM ZABIEG WYKONYWAŁAM , A TEGO NIE ZROBIŁAM....POZDRAWIAM... :))))

Gość do wcześniejszej wypowiedzi...
nie musi Pani reklamować miejsca.ważne ze zachwala Pani urządzenie.no ale ja mam swoje zdanie,a Pani swoje.

To w takim razie do czego służy forum???? chyba do tego żebyśmy mogły wymieniać się opiniami o różnych zabiegach i nawzajem polecać sobie zabiegi i miejsca.....ja polecam exilis i tyle :)

Gość fajny efekt
Ja byłam trzy razy modelką na Midasie na ciałko i muszę powiedzieć,że efekt jest spektakularny! żałuję tylko,że w mojej warszawie go jeszcze nie ma,ale mam cicha nadzieję,że wkrótce będzie,bo zamierzam być jego stałą klientką i doprowadzić swoje ciałko do idealnych kształtów-bo widzę,że tym urządzeniem można wszystko zdziałać! pozbyłam się cellulitu na udach i paru zbędnych centymetrów także! polecam-warto!!!:)

Gość New Midas
A gdzie można zrobić zabieg urządzeniem New Midas????

Gość do New Midas
czytam właśnie kolejną pozytywną opinię o tym urządzeniu Midas i przyznam się,że rozmawiałam nawet o nim ze znajomą kosmetyczką,która osobiście go nie ma,ale ma rozeznanie bo jeździ na wszystkie targi,konferencje i chyba wie o wszystkim co sie dzieje na rynku.słyszałam bardzo dużo dobrych opini odnośnie walki z cellulitem i liftingu.podobno efekty też są szybciej widoczne.napiszcie czy to prawda,bo wakacje tuż tuż,a budżet ograniczony.nie chciałabym wydać pieniędzy i nie widzieć różnicy.

Gość do New Midas
Według mnie Midas działa. Miałam robione zabiegi na górne partie ud i pośladki. Cellulit rzeczywiście wyraznie wygładzony,boczki dużo mniejsze,pośladki ładnie uniesione,mniej cm w obwodzie ud. A po około miesiącu dodatkowo schudłam 6 kg! Widać potrzeba było czasu,więc to nie ściema i potrzebna jest również wytrwałość co do ostatecznych efektów,choc te zaraz po zabiegu były dla mnie wystarczające:):) no i po zabiegach trzeba było pić dużo wody zeby wypłukać tłuszczyk z organizmu,było to dla mnie trudne,ale dla efektów wszystko!:)

Gość do New Midas
Obejrzałam ostatnio filmik o New Midasie na tv opolska-rzeczywiście niesamowite efekty! Chyba z ciekawości sama się przejadę na taki zabieg,bo zawsze muszę się na sobie przekonac co do skutecznosci-już taki ze mnie niedowiarek:) dzwoniłam do gabinetu i mają promocję do końca stycznia,więc warto sie przekonać.

Gość kika36
witam, wczesniej pisano na tym forum nt zabiegu exilis wyszczuplajacego. na gruponie pojawila sie oferta - bon o wartosci 500 zl zamiast 1600 zl na zabieg odchudzajacy. na pierwszej stronie tego forum ktos pisal o cenie ponizej tysiaca za zabieg ( w karnecie taniej ) moze ktos z was wie i moglby podzielic sie wiedza jaka rzeczywiscie jest cena takiego zabiegu. czy kupowanie takiego bonu w extra promocji to bezsens. no i czy wogole warto skorzystac z takiego zabiegu? z gory bartdzo dziekuje za odp

Gość opensky
Exilis kosztuje od 1000zł do 2000zł w zależnościod miasta i patrii ciała. Myślę że zabieg za 500zł to wielka okazja, jednak aby osiądnąć dore efekty trzeba wykonac min. 4 zabiegi. Trzeba sie wiec liczyć z tym, że pojedyńczy zabieg niekoniecznie ma sens:)

Gość do kika36
powiem ci szczerze,ze jeżeli masz "troche" tego tłuszczyku,to nie licz na to ze 4zabiegi wystarczą.ja miałam 4spotkania i daleko mi do efektu jaki był mi obiecywany.500zł to super cena,faktycznie i szkoda ze ja się na taką nie załapałam,ale weż pod uwagę ze możesz potrzebować ok.6-7zabiegów,bo bez sensu zacząć i nie skończyć.za to widziałam jakieś tańsze zabiegi niż exilis,bo on jest raczej drogi i długo się ciągnie to wszystko.tak przynajmniej jest u mnie.ja troche żałuje ze sie zdecydowałam właśnie na niego,no ale może to tez wina salonu do którego trafiłam.może Panie są zadowolone z exilisa i może on faktycznie działa,ale nie na mnie :-(

Gość A gdzie robiłaś te zabiegi?
A gdzie robiłaś te zabiegi?

Gość kika36
dzieki za odp, napisz, prosze, jakie sa alternatywy, o jakich tanszych zabiegach piszesz?

Gość exilis gdansk opinie
czy ktos mial zabiegi Exilis w Gdansku w bezskalpela i moze sie wypowiedziec na temat tego konkretnego gabinetu?

Gość do kika36
a powiedz o czym ty w ogóle myślisz,tzn co chcesz zrobić pupe,uda,cellulit,buzie? na czym ci najbardziej zależy,bo domyślam się ze chodzi o to zeby było tanio i z efektem. ja mieszkam we wrocławiu(któraś z Pań mnie o to pytała).tutaj robiłam zabieg.jednak nie chce mówić gdzie,bo to bez sensu.ja nie chce nikomu robić problemów.jeżeli padnie pytanie o ten konkretny salon to udzielę szczerej odp,ale na chwile obecną myślę ze nie ma takiej potrzeby.

Gość do dziewczyny z Wrocławia
A czy Ty nie jesteś po prostu bardzo szczupła i w rzeczywistości nie potrzebujesz tych zabiegów i to dlatego na Ciebie nie zadziałały? znam dziewczyny, które ważą np 45kg przy wzroście 164cm, a odchudzają się, szaleńczo ćwiczą i wiecznie poszukują zabiegów upiekszających ciało, choć naprawdę nic im nie brakuje i dziękuję za odpowiedź w sprawie gdzie te zabiegi robiłaś, mnie wystarczy, że we Wrocławiu, bałam się, że w Trójmieście. pozdrawiam!

Gość kika36
brzuch, uda, biodra :(

Gość M z Trójmiasta
Z tańszych zabiegów to ja mogę polecić endermologię, tylko trzeba stosować dietę, najlepiej niskowęglowodanową- wtedy szybko z brzucha schodzi i ćwiczyć. Bez diety i wysiłku fizycznego moim zdaniem żadne zabiegi nie działają, a jak działają to tylko na chwilę. Ja potrzebowałam 3 serii endermologii po 1000zł każda seria, 10 zabiegów w serii, podobno więcej się nie opłaca, tzn później już nie działa. Masaże ręczne u dobrej masażystki też dają efekty, ale trzeba chodzić regularnie, najpierw co drugi dzień a potem minimum 2 razy w tygodniu, kosztują ok 50zł. Bańki chińskie też są niezłe 50-70zł, tylko też musi być dobra masażystka, ja raz trafiłam na taką słabą, że sama bym sobie lepiej to zrobiła. Pozdrawiam!

Gość kika36
to w takim razie jaka moze byc skutecznosc exilis i skad taka kosmiczna cena?

Gość M z Trójmiasta
Może dlatego takie drogie, bo to nowość? Nie wiem, wydaje mi się, że zabieg za 1600zł powinien działać, szczególnie jak takich zabiegów trzeba zrobić powiedzmy 4 dla wymiernych efektów, gdyby to była lipa to teoretycznie wiele Pań zaczęłoby sprawę zgłaszać do Rzecznika Konsumentów lub do sądu. Tylko, że więszość z nas nie ma czasu i szkoda nam nerwów na to, poza tym to trudne do udowodnienia. Ja się skusiłam dziś na Exilis za 500zł na Grouponie. Jestem sceptycznie nastawiona, tzn nie spodziewam się cudów, liczę na bardziej napiętą skórę po jednym zabiegu i trochę mniej w obwodzie brzucha po kilku dniach przy jednoczesnym stosowaniu diety i piciu dużej ilości wody, tzn. liczę, że tłuszczyk się trochę rozbije i przyspieszy moje odchudzanie. Nie wierzę w te wcześniejsze posty o 17,5cm, chyba, że ta Pani była mega otyła i jednocześnie się odchudzała. Co innego schudnąć 17cm w obwodzie jak się ma 140cm w talii a co innego jak się ma 70cm w talii...

Gość M z Trójmiasta
Zapomniałam dodać, że 1600zł bym za to nie dała, a przynajmniej nie dopóki nie zobaczyłabym na własne oczy efektów na kimś przed i po. Aha, jeszcze z tańszych zabiegów przypomniał mi się Guam, ale to bardziej na cellulit, a jeszcze lepszy jest Zimt Cream i do tego tańszy, ja kupiłam kiedyś przez internet, do tego folia spożywcza i najlepiej koc elektryczny i skóra naprawdę robi się fajna, taka jędrniejsza, gładsza, tylko trzeba robić regularnie, nawet mi się wydawało, że szczuplejsza się robię, ale może to tylko autosugestia. W każdym bądź razie dobre samopoczucie też się liczy:) Pozdrawiam!

New Midas wkrótce w Warszawie, słyszałam, ze jakiś gabinet kupił platformę w Krakowie też jest:)