Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Gość Ariadna ...
aleo - jaki wulgarny język? Prostytucja to termin w każdej encyklopedii ... I nie jest wulgaryzmem .. Jak widać nie masz pojęcia co to język wulgarny, mimo posługiwania się nim ... najpierw sprawdź, a potem "nauczaj"

Gość Ariadna ...
aleo - na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem materialistką? Bo bronię wszystkich kobiet? (wg autora wszystkie są) A skoro uważasz, że Ty nie jesteś, więc na pewno jesteś prostytutką ... Bo wg autora są tylko 2 opcje ..

Gość przykro mi ze masz
Adriana a gdzie sie podzial i co robi Twoj wspanialy chlopak z 2 fakultetami skoro kazdy wieczor spedzasz na kafeterii?

Gość Prowokacja na 99 procent
ale chyba najlepsza jak od kilku miesiecy widziałam na kafe 10 / 10

Gość aleo
prymitywie poparlas wypowiedz atimotu w ktorej znalazlo sie: "a k**wom z agencji nie placi no nie ?" w tym poscie juz wulgarny jezyk ci nie przeszkadzal ?

Gość Ariadna ...
przykro mi ze masz - a Ty nie pracujesz? Czyżby brak klientów ...

Gość Ariadna ...
aleo - poparłam wartość wypowiedzi a nie słów ... To spora różnica ...

Gość przykro mi ze masz
i co Adriana...kto nie ma kultury? Tylko i wylacznie Ty i to Ty jestes wulgarna i bezczelna i nie odpowiedzialas na moje pytanie....gdzie Twoj chlopak skoro caly weekend siedzisz na kafe? Juz ci wczoraj pisalam, chcesz mnie obrazic to sie bardziej wysil

Gość aleo
"aleo - na jakiej podstawie twierdzisz, że jestem materialistką? Bo bronię wszystkich kobiet? " nie widzac nic zlego w wymaganiach dotyczacych slubu niedoszlej zony autora pieknie pokazalas jaka z ciebie materialistka...

Gość jako stoik stwiedzam
ża prawda jest jak doopa, każdy ma swoją!

Gość Powiem prosto
Żadna dziwka, prostytutka, nawet najgorszego pokroju, nie zachowałaby się tak jak niedoszła zona autora. To nawet w pojęciu kurewstwo się nie mieści.

Gość przykro mi ze masz
Adriana..."przykro mi ze masz - a Ty nie pracujesz? Czyżby brak klientów ..." Adriano tak brak klientow, bo wszyscy poszli do Ciebie. Ty nie jestes materialistka wiec nie musza ci placic

Gość Ariadna ...
Facet pisze od razu o tym ... jak widzi kobiety ... Ma problem! więc jeśli nawet tak było przy pierwszej, to każda kolejna to już przesada ...

Gość Ariadna ...
przykro mi ze masz - na jakiej podstawie uważasz, że masz prawo wścibiać nos w to co robi mój mąż teraz? I co to ma wspólnego z wulgarnością? Zatem informuję, że mój mąż pisze przez cały weekend artykuł do branżowego pisma ... Wystarczy?

Gość taka sobie jedna 40-tka
I następna wypowiedź Ariadny..., która dobitnie świadczy o kompletnym braku doświadczenia życiowego. To jest idealistka z gimnazjum, wiec nie można jej brać poważnie w poważnych dyskusjach o poważnych życiowych sprawach!

Gość Ariadna...bo fantazja jest od
tego...

Gość przykro mi ze masz
na jakiej podstawie mam prawo? a na jakiej podstawie Ty masz prawo sie pytac gdzie sa moi klienci? Na jakiej podstawie masz takie prawo? I na jakiej podstaiw sadzisz ze masz prawo oczerniac wsyztskich do okola??? Zal mi Cie dziewczynko....szkoda mi ciebie, ze maz nie ma dla ciebie czasu....i musisz rozladowywac frustracje na kafeteriii

Gość Ariadna ...
taka sobie jedna 40-tka - kobieto tylko na argumenty mogę odpowiadać ... Wszelkie inwektywy są tylko Twoim problemem ... Wiesz, co to są argumenty? Ja także mogę napisać na Twój temat co mi do głowy przyjdzie (pójść Twoją drogą), choć trudno zejść do tego poziomu ... reprezentantko oddziału geriatrycznego... i pewnie emerytowana prostytutko ... broniąca koleżanek po fachu .. Lepiej?

Gość Ariadna ...
przykro mi ze masz - chciałam zauważyć, że rzucanie błotem odbywa się między nami, a mój mąż to osoba nie biorąca w tym udziału ... Taka różnica ... Ja nie ruszam Twoich rodziców, kota, psa ... czy kuzynostwa ...

Gość taka sobie jedna 40-tka
ariadno... dziecino - odpowiedzieć mogę tylko śmiechem. Pisze twój nick z małej litery, ale i tak zapewne nie zrozumiesz tak subtelnej inwektywy.

Gość Ariadna ...
A klienci to najważniejsza część Twojego zawodu ... :P

Gość przykro mi ze masz
adriana mow mi tak jeszcze...az zaczelam sie tym podniecac :p

Gość Ariadna ...
zrobię laske każdemu i to z połykiem za darmo

Gość Ariadna ...
Śmiesznie wyglądasz jak się śmiejesz ... Nigdy nie widziałam bezzębnej staruszki ... Tym wywołujesz także we mnie śmiech ... :D

Gość Ariadna ...
Biedactwo, a klientów, ani widu ani słychu ... Poszukaj sobie butelki, albo czegoś ...

Gość aleo
arianda pustaku rozumiesz w ogole co ty piszesz ? bo chyba nie... zaatakowalas go tylko dlatego ze ma takie zdanie o kobietach, mial prawo odniesc takie wrazenie spotykajac na swojej drodze materialistki (np. takie jak ty) "uderz w stol a nozyce sie odezwa" te przyslowie swietnie pasuje do okreslenia twojej osoby.. jestem facetem i czesto idzie przeczytac na tym forum, ze wszyscy faceci to chuje i co mam sie oburzac ? po co ? znam swoja wartosc i wiem jakim jestem czlowiekiem i w zadnym stopniu mnie takie stwierdzenie nie razi bo wiem, ze wypowiadaja je osoby ktore zostaly skrzywdzone przez plec przeciwna i je rozumiem... ciebie po prostu boli fakt, ze autor odrzuca zaklamanie pewnych kobiet bo wiesz, ze i inni faceci a moze twoj obecny facet moga pujsc po rozum do glowy i zweryfikuja czy uczucie ich kobiet jest szczere a wtedy takie kobiety jak ty moga zostac na lodzie bez swojego mysia-pysia sponsora...

Gość Ariadna ...
przykro mi ze masz - naprawdę podnieciłaś się na wspomnienie Twoich rodziców, kota i psa? A najbardziej? Chcesz o tym porozmawiać?

Gość Ariadna ...
aleo - (uwaga także schodzę na dno) betonie ... on nie ma prawa tak oceniać wszystkich kobiet! i tak je dzielić! I mam prawo protestować, mimo, że to prowokacja!

Gość Ariadna...
lubie jak mi faceci wsadzaja do tylka...obojetnie co...moze byc i za darmo

Gość ale to niestety prawda jest
wszystkie leca tylko na kasę (pozycję społeczna, pozycję towarzyska), te co to robią oficjalnie sa niestety pogardzane (nazywa się je kurawami,), a te co robią to w perfidny i podstępny sposób to są normalne i szanowane kobiet.