Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Gość Ariadna ...
*Sami* - widocznie ma rozdwojenie jaźni ... Ciężka sprawa

Gość wiem juz wszystko
Ariadna to facet, który jest odrzucany przez kobitki, bo jest dretwy, a na agencję nie ma kasy

Ariadna do tego gburowatego faceta(Ofermy)_ mam słabość,wiec nie bede obiektywna,lubie go czytać Bedzie sie teraz wyżywał na Tobie za wszystkie lasie które go zraniły---autor topiku jest tylko pretekstem by zrobić zadymę :P Nie daj się mu--;)

Gość aleo
sami po co szukasz sprzymierzenca w twojej prywatnej wojnie w takiej prymitywnej osobie jak arianda ?

Gość przykro mi ze masz
Adriana na poczatku mnie smieszyla ale po jej wypowiedzi osobach z osroka ktora wspomaga autor stracilam do niej szacunek! Jakim trzeba byc czlowiekiem aby pisac cos takiego? Jakim trzeba byc czlowiekiem aby nazywac kogos, kogo sie nie zna, a kto pomaga finansowo dzieciom, pedofilem? Jakim trzeba byc czlowiekiem????

aleo nie szukam sprzymierzeńca i nie mam swojej prywatnej wojny chcieliście by sie pojawiła ,byście mogli z kogo się pośmiać --taka jest prawda Oferma i kto tu gwiazduje?---raczej Ty nie ja zmykam

Gość Ariadna ...
Taaa ... ileż dowodów jest na to pomaganie ... Facet nawet nie wie, czy prowadzi zajęcia z tymi dziećmi, czy jest tylko sponsorem ...

Gość przykro mi ze masz
ja juz bym nie chciala aby sie tutaj pojawila. Ktos kto nie ma szacunku do innych i gardzi nimi lepiej zeby nie wypowiadal sie na forum

Gość przykro mi ze masz
Sponsorowanie komputerow, cateringu, Dj-a to tez pomoc gdybys nie wiedziala! de stad szkoda mi czasu na czytanie wypowiedzi osoby, ktora gardzi innymi, szczeglnie dziecmi

Gość Ariadna ...
Jesteś kobietą i uważam za normalne, że facet traktuje kobietę, jej ciało, jak toaletę? To dopiero jest pogarda do kobiet!

Gość aleo
"Jesteś kobietą i uważam za normalne, że facet traktuje kobietę, jej ciało , jak toaletę? To dopiero jest pogarda do kobiet! " no sorry to ta kobieta sprzedaje swoje cialo dla kasy czy on ? kobieto zacznij wreszcie myslec...

Gość Ariadna ...
" 14:41 [zgłoś do usunięcia] Facet z przeszłością Dziękuje za miłe wypowiedzi, żegnam się już bo o 16 jestem umówiony na zajęcia z dziećmi w zaprzyjaźnionym zakładzie opiekuńczym... a wieczorem z kumplem robimy ostatnie (chyba) w tym roku pieczonki bo pogoda jest ekstra. Pozdrawiam" To jest wypowiedz autora, w której pisze wyraźnie, że ma zajęcia z dziećmi .. A teraz okazuje się, że te zajęcia to sponsoring cateringu i dj ... To nie jest to samo ... Zajęcia to całkiem co innego .. Ciekawe, że o tym nie wie ...

Gość taka sobie jedna 40-tka
Adiadna..Dziecko...ty najpierw naucz się czytać ze zrozumieniem, a potem dopiero się wymądrzaj na forum. A to sa cytaty z autora: 14:41...żegnam się już bo o 16 jestem umówiony na zajęcia z dziećmi w zaprzyjaźnionym zakładzie opiekuńczym... 17:47... A pomoc, dzielenie się z innymi, bardziej potrzebującymi sprawia mi przyjemność. I żeby uciąć wszelkie dywagacje na temat interesowności, to przekazuję więcej niż mogę odpisać od podatku. A wczoraj bylem tam, bo sponsorowałem catering i DJ na 4 godziny - taka zabawa przed Andrzejkowa...

Gość Ariadna ...
aleo - ona to robi dla pieniędzy ... z reguły to nie jest łatwa praca .. (pomijam nimfomanki - to wynika z problemów psychicznych) a taki facet? Idzie jak do toalety! I jeszcze się tym chełpi ...

Gość aleo
zreszta jak mozna sex (nie wazne, ze mechaniczny) nazwac toaleta, sika na nia ?

Ariadno...i w żadnej wypowiedzi autora nie widzę, żadnej pogardy dla nikogo, wręcz przeciwnie, do wszystkich, nawet krytykujących odnosi się z szacunkiem, - to może tylko świadczyć o wysokiej kulturze autora, w przeciwieństwie do niektórych uczestników tej dyskusji.

Adrianna to na pewno co najwyżej licealistka, ale obstawiam na gimnazjum. Dobitnie o tym świadczą jej wypowiedzi. Zarówno treść jak i forma.

Gość Ariadna ...
Sama czytaj ze zrozumieniem - zajęcia, to nie jest sponsoring cateringu ... ani dj ... nie jest to także uczestniczenie w tej zabawie ... Zajęcia to całkiem co innego ... Gdyby on prowadził te zajęcia, to miałby prawo mówić o zajęciach ... A on tylko dostarczał im żywność i dj .. poza tym był pewnie gościem .. ale nie prowadził żadnych zajęć! To on sam nie wie, co robi dla dzieci?

Gość Ariadna ...
taka sobie jedna 40-tka - oczywiście, a Ty zapewne reprezentantka geriatrii ... Stąd widoczne problemy ze wzrokiem ...

Ariadno...dziecko kochane, to był skrót myślowy: "... żegnam się już bo o 16 jestem umówiony na zajęcia z dziećmi w zaprzyjaźnionym zakładzie opiekuńczym...", ale chyba 13 letnia dziewczyna jaszcze nie potrafi tego rozróżnić.

Gość atimotu
czytalam tylko wstep autora..................hahahahahahhahaah kobietom zlezy na kasie...a on pisze ze wynajmuje kobiety na noc za....KASE...cos sie yu nie zgadza, woli placic slono za sex niz np dawac prezenty, zabierac na wycieczki kobiete ktora pokocha , zalosne to , nie bo wszystkim laskom na kasie zalezy.......a kurwom z agencji nie placi no nie ?????????????????? hhahahahahhahah przeciez nie wzsystkie leca na kase, wiekszosc kobiet pracuje aaa szkoda gadac

Gość Ariadna ...
taka sobie jedna 40-tka- o pogardzie nie pisałam przecież do autora, tylko do kobiety, która uważa, że prostytutka jest ponad innymi kobietami... Więc nie dopisuj ... :O

Dobrze dziecino ;)

Gość Ariadna ...
[zgłoś do usunięcia] atimotu- jak widać rzadko kto to zauważa ... Dla nich prostytutka to prawie nadczłowiek, czyżby reprezentantki tego zawodu?

Gość przykro mi ze masz
Adriana...jakim prawem tak krytykujesz autora? Jakim prawem doczytujesz sie czegos miedzy wierszami w jego wypowiedziach? Jakim prawem mowisz o jego pedofilii? Jakim prawem obrazasz kazdego kto ma inne zdanie niz Ty? I jakim prawem mowisz o wszystkich innych, ze nie maja kultury...dla mnie nie masz jejj Ty. I zachowujesz sie jakbys miala do autora ogromny zal...to moze my wywnioskujemy miedzy wierszami i dopowiemy sobie, ze to Ty bylas ta kobieta, dla ktorej nie chcial sie zapozyczyc i zrobic wesela na 300 osob? Jak mozna tak krytykowac nie znajac kogos? wytlumcz mi to bo nie wiem....i zrozum, ze te kobiety z jak Ty to mowisz "burdelu" same tam poszly bo chca kasy...a autor daje im zarobic. Jest ich klientem a one chca miec klientow wiec skoro sobie nawzajem "pomagaja" to po co to krytykowac. Kazdy robi to co chce, kazdy robi to co uwaza za sluszne, kazdy jest panem swojego zycia i zyje jak chce! Zrozum to!

Gość aleo
ty juz naprawde nie masz czego sie czepiac, zabawe tez mozna nazwac zajeciami tak samo jak malowanie itp. zreszta nie wazne, chocby pojechal tam tylko po to zeby dac tym dzieciom tylko po misiaczku to i tak jest piekny gest dla tych biednych dzieci... co ty chcesz udowodnic swoimi postami ? to ze gosc ma sklonnosci pedofilskie bo pomaga dzieciom sprawiajac im przyjemnosc ?

Gość atimotu ty najpierw przeczytaj
a potem się wypowiadaj, na powazne tematy. Ale tak gówiary to czytac więcej niz 5 linijek tekstu nie potrafia...co ja wymagam.

Gość aleo
"atimotu- jak widać rzadko kto to zauważa ... Dla nich prostytutka to prawie nadczłowiek, czyżby reprezentantki tego zawodu ? " i co juz cie wulgarny jezyk nie przeraza ? wystarczylo zeby miala takie same chore poglady jak ty ?

Gość Ariadna ...
przykro mi ze masz - I Ty piszesz to jako kobieta? Facet pisze, że wszystkie są materialistkami, traktując kobiety tylko jak toaletę ... I wymagasz ode mnie, że mam przytakiwać? Nie będę! Jesteś zatem materialistką, czy prostytutką? Bo on tak podzielił kobiety!

Gość aleo
ty jestes materialistka a to jest gorsze od bycia prostytutka....