Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Gość normalna kobitka
Jakbym się dowiedziała, że facet zadawał się z dziwkami, to bym go pogoniła od razu. Jednak faceci to świnie.

normalna kobitka => co za różnica, czy baba za dupę bierze pieniądze czy kwiaty prezenty i kolacyjki? Różnica tylko w przebiegu :o

offerma => widać dawnoś w lustro nie patrzył :P Onanizm też może pomóc :o

Drogi chłopcze, nie wszyscy panowie chcą ci wejść do wanny, jak tatuś.

Tedy ja cię proszę spójrz na siebie. Zdaje się, że masz dłuższy staż na tym forum ode mnie. Czym ono jest dla Ciebie? Sposobem na życie? Żałosne.

Nie podniecaj się tak. Jeszcze ci żyłka pęknie, albo cukier skoczy. Pozerze...

Gość do normalna kobitka
"Jakbym się dowiedziała, że facet zadawał się z dzi**ami, to bym go pogoniła od razu. Jednak faceci to świnie." ta jasne, lepiej zyc w zaklamaniu... jednak spoleczenstwo nie potrafi nazywac pewnych rzeczy po imieniu..

Gość przykro mi ze masz
co sie wszyscy tak bulwersuja ze facet korzysta z uslug prostytutek. Przynamniej bierze takie z agencji a nie z ulicy :p poza tym to jego zycie wiec nie rozumiem po co cale to zbulwersowanie? Skoro jego kobiety traktowaly jak przedmiot tzn bankomat - to dlaczego teraz on - zraniony - nie ma prawa zyc po swojemu i nie szukac milosci?

Gość normalna kobitka
bo korzystanie z usług prostytutek to zboczenie. To jest właściwij onanizm. Seks bez uczucia - to jest poniżające i odrażające

Witam, Oj widzę, że temat się rozrósł. Poczytam, to może coś skomentuję, ale i tak dziękuje za taki ogrom odpowiedzi.

SKOMENTUJ---ciekawa jestem jak się bedziesz tłumaczyć? co z Tobą jest ''nie tak'?w końcu każdy związek Ci się rozpadł.

Ciekawy obraz się ujawnia, gdy czytam wypowiedzi. Najciekawsze jest to, że niektórzy dorabiają fakty, by pasowało to do ich wizerunku świata. Odpowiem od razu, nie jestem pedofilem. Ośrodkowi wychowawczemu pomagam, bezinteresownie, choć mam z tego powodu odpis. A zaczęło się tak, że jeden znajomy rozesłał maile, że szuka sprzętu komputerowego, niekoniecznie najnowszego, ale sprawnego dla jednego z ośrodków opiekuńczych. I tak to już trwa kilka lat. A pomoc, dzielenie się z innymi, bardziej potrzebującymi sprawia mi przyjemność. I żeby uciąć wszelkie dywagacje na temat interesowności, to przekazuję więcej niż mogę odpisać od podatku. A wczoraj bylem tam, bo sponsorowałem catering i DJ na 4 godziny - taka zabawa przed Andrzejkowa A teraz dokładniejszy opis odwołanego ślubu i wesela. Parą byliśmy od przełomu 3 i 4 roku moich studiów. Gdy ona była na ostatnim roku, zaczęliśmy rozmawiać o ślubie. Moja firma była wtedy maleńka, zatrudniałem 1 lub 2 osoby, nie zarabiałem jeszcze jakiś strasznych kokosów, ale powodziło mi się na pewno lepiej niż przeciętnemu obywatelowi. Gdy ustaliliśmy datę ślubu, zaczęła marudzić, że jej rodziców stać najwyżej na skromne przyjecie w domu dla najbliższej rodziny, a ona by chciała bardziej okazałą uroczystość, itp.. .Stwierdziłem, ze mogę zapłacić za wesele, kupiłem też jej wymarzona suknię (tzn. zapłaciłem, bo podobno Pan Młody nie powinien widzieć Panny Młodej w sukni, bo to przynosi pecha). A więc uzgodniliśmy, że ja zapłacę za wesele. Pewnego dnia mi oznajmiła, ze rodzice już zamówili bankiet z orkiestrą na 300 osób w ORBISIE. Powiedziałem, że na tyle to mnie nie stać, musiałbym się zapożyczyć. no i zaczęły się "ostre jazdy". I nawet nie wkurzyło mnie to, że drogo, tylko, że wszystko zostało załatwione jakby za moimi plecami, bez żadnej konsultacji - potraktowany zostałem tylko "jako źródło finansowania". W końcu po jakimś czasie powiedziała, że odwołuje ślub, zrywa zaręczyny, bo nie będzie z kimś kogo nie stać na nią. No i się nie odbył.... Spotkałem się z nią po kilku latach przypadkiem, poszliśmy na kawę, przez 1,5 godziny tylko słuchałem jej utyskiwań, jak to jej facet mało zarabia, jak ma źle itd...1,5 godziny mówiła tylko o kasie, więcej się już nie spotkałem. Nie drżę o kasę, jak tam ktoś sugerował. Nie należę do skąpców, ale nie cierpię być oszukiwany. Nie rozumiem oburzenia jakie wywołuje korzystanie z agencji. Ale cóż, każdy może mieć swoje poglądy, o ile są racjonalne i oparte na rzeczywistości, a nie na wyobrażeniach. Ponieważ miałem jeszcze kilka związków, z rożnymi kobietami, i to raczej nie biednymi, zawsze jednak wychodziło, że kryterium oceny faceta, jest zasobność portfela. W ten moment nie spotkałem kobiety, która potrafiłaby oddzielić pieniądze od osoby. Pieniądze się miewa, dziś mam, jutro mogę nie mieć. Wiec po co mi następne rozczarowanie. Kończę....przypadkiem zajrzałem na to forum, tak sobie napisałem co mi leży na sercu... Pozdrawiam wszystkie nie materialistki. Materialistkom, życzę udanych łowów, a wszystkim więcej tolerancji dla postaw i poglądów.

Gość hahahehe
"bo nie będzie z kimś kogo nie stać na nią." masz szcescie ze sie nie ozeniles z ta materialistyczna suka

Gość taka sobie jedna 40-tka
żal mi Cie chłopie - ale każdy orze jak może

Gość przykro mi ze masz
dzieki za pozdrowienia :p A swoja droga miales wyjatkowego pecha, ze trafiales tylko na takie materialistki...coz coraz mniej fajnych kobiet, zreszta facetow tez. A w dawnych czasach bylo tak pieknie...wystarczy tylko obejrzec "Daleko od szosy" :)

Gość Ariadna ...
Kaliban - pozdrów kolegów meneli... bo pewnie tam tak się edukujesz rynsztokowo? Język mówi sam za siebie ... i nie wypowiadaj się chociaż na temat psychologii, bo kompletnie nie masz o tym pojęcia ... Inwektywy i język mówią tylko, że nic nas nie łączy ... i z pewnością także nie znajomość psychologii ...

Gość Ariadna ...
Teraz przejdę do autora .... Jakim cudem nie potrafiłeś zauważyć materialistki, skoro niby jesteś biznesmenem? Trochę też mnie dziwi, że Ciebie dziwi że kobiety także wolą mieć pieniądze, niż ich nie mieć ... W końcu Ty także chcesz je mieć ... I chcą ich także kobiety, które użyczają Ci ciał na godziny ,.. To o pedofilii to wynikło z tego, że pisałeś o zajęciach z dziećmi ... a teraz się okazuje, że nie zajęcia, tylko sponsoring ... To spora różnica ... Zajęcia wymagają specjalnego przygotowania pedagogicznego .. i sponsoring trudno nazwać zajęciami z dziećmi ... :O

Gość Ariadna ...
I najczęściej ludzie widzą innych tak, jak chcą ich widzieć ... czyli nastawieni materialnie widzą tylko materialistki ... A poza tym jak to możliwe, że nie pozwolił żadnej wyjść poza ten materializm i zapałać do niego uczuciem... Żadna go nie pokochała.. czy to nie dziwne? podobno każda potwora znajdzie swego amatora ...

Gość przykro mi ze masz
Adriana ... "Trochę też mnie dziwi, że Ciebie dziwi że kobiety także wolą mieć pieniądze, niż ich nie mieć ... W końcu Ty także chcesz je mieć ... " Czy Ty widzisz co Ty piszesz? On pracuje na te pieniadze, a jezeli kobiety chca pieniedzy to tez niech na nie pracuja. Tylko, ze one chca jego pieniedzy!!! Jgo rozumiesz? JEGO!!! Ja nie moge...Twoj materializm w koncu wyszedl nie tylko na wierzch ale na bardzo wysokie wyrzyny!

Gość przykro mi ze masz
Asriana...a Ty znalazlas swojego amatora?:p

Gość przykro mi ze masz
Adriana mialo byc oczywiscie, przepraszam za przekrecenie imienia :)

Gość Ariadna ...
Jego i jego ... dziwki też chcą tylko jego kasy ... jego mają głęboko ... nie ma w tym żadnego starania, drżenia, wysiłku, starania... nie ma nic ... kompletna pustka emocjonalna ... jak pójść do toalety ... Poza tym, to jego wersja .. on tak je widzi ... nie mamy wypowiedzi kobiet ... i dlaczego tylko na takie trafiał? ... Odpowiedz na takie pytanie może znaleźć tylko w sobie ... P.S. nie jestem materialistką, tylko staram się patrzeć obiektywnie ... Tak mam swojego faceta.. Ma tytuł dr, skończył kilka fakultetów ... i owszem teraz mamy kasę, ale poznaliśmy się także na studiach i wtedy oboje nie mieliśmy ... Ja także skończyłam 2 fakultety ... pracuję ..

Gość A tam te wasze fakultety...
jakby powiedział Maks

Gość aleo
ale idiotko nikt go nie oszukuje ze go kocha...

Gość Ariadna ...
Wiem tutejszy znawca psychologii uświadomił mi, że psychologia opiera się na statystyce ... :P To się dowiedziałam!... Więc czasem fakultety są przydatne, choćby po to, aby tak się nie ośmieszać niewiedzą ...

Gość aleo
"jego i jego ... dzi**i też chcą tylko jego kasy ... jego mają głęboko ..." moja wypowiedz dotyczyla powyzszego cytatu.

Ariadna ale nie ma co analizować facet odrzucony w jego poczuciu za niewystarczającą ilosć kasy,a więc korzysta z usług prostytutek,płaci za towarzystwo i seks.Czuje sie Panem sytuacji,nie musi się starać,to od niego wszystko zależy. Tak mają niepewni siebie faceci --gdybyś interesowała sie psychologią to byś to wiedziała. Dalej nie rozumiem skąd u Ciebie podejrzenie o pedofilię --ja bym zaryzykowała ,iż facet dzieci mieć nie może(wspomniał o adopcji--a nie o swoich dzieciach) ale to tylko domysły --pana nie znamy:)

Gość Ariadna ...
O tym mówię "nie idiotko" - dlaczego nikt nie był w stanie go pokochać?

Gość Ariadna ...
*Sami*- co do pedofilii - facet sponsoring nazwał zajęciami z dziećmi ... to zupełnie co innego ... :O Dziwne, że o tym nie wie ... Poza tym do tego zmierzałam cały czas - nie problem jest w kobietach, tylko w nim! I próbowałam to naświetlić ..

Gość aleo
co ci po twoich fakultetach skoro nie umiesz logicznie myslec ?