Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Facet z przeszłością

Wolę panie za kasę

Polecane posty

Gość Ariadna ...
offerma - a Ty z pewnością nie reprezentujesz inteligencji... Bowiem inteligencja nie musi stosować agresji w formie inwektyw ..

Gość Ariadna ...
aleo - to Twoja teoria ... która nie ma przełożenia na realia ... Na obu fakultetach byłam zwolniona z logiki ... już na wstępie, za wyniki ... A wcześniej brałam udział w olimpiadach matematycznych ..

Gość Ariadna ...
Facet pisał nie o jednym związku, a o kilku i każdy padł z powodu niby materializmu ... i pisał wyraźnie, że ona zerwała ... Rynsztokowy geniuszu ...

Gość aleo
"Poza tym do tego zmierzałam cały czas - nie problem jest w kobietach, tylko w nim! I próbowałam to naświetlić .. " a moze w kobietach ktore spotkal na swojej zyciowej drodze ? pewnie o tym nie pomyslalas...

Gość Ariadna ...
Więc łaskawie nie dotykaj mnie życiowy offermo ... może to się okazać zaraźliwe ...

Gość aleo
arianda ty tez mowisz, ze nie jestes materialistka a meterializmem az bije z twoich postow. idz juz sobie bo tylko siebie kompromitujesz...

Gość Ariadna ...
aleo - nie ma takiej opcji, aby każda kobieta wokół była identyczna z poprzednią... Jeśli takie sobie nawet wybiera, to problem w nim ... dodam, że z reguły każdy stara się przenieść atmosferę dzieciństwa do swojego związku ... więc pewnie ojciec także tak widział jego matkę ...

Gość Ariadna ...
offerma - odejdź dziecię.. Jak pójdziesz na studia, to się dowiesz kiedy następuje zwolnienie z zajęć...

Gość przykro mi ze masz
Adriana dzieki, ze wrocilas...przynajmniej mamy sie z czego posmiac :p

Gość Ariadna ...
Więc idź szlifuj rynsztokowy język z blockersami... a nie mądrujesz się na babskim forum ... nie mając o niczym pojęcia ...

Gość Ariadna ...
A śmiejcie się ... Mający w burdelu własne kapcie ... mnie to nie dziwi .. kultura wysoka za pewne też Wam obca ... Znacie się tylko na lateksach zapewne ..

Gość aleo
chcemy jeszcze, podokuczaj nam jeszcze troche wielka damo z dziurami myslowymi :D prosimy :D

Gość taka sobie jedna 40-tka
A ja myślę tak, nie wnikając w dziwną logikę Ariadny, że facet faktycznie ma problem, ale problem wywołany własnie przez straszliwa materialistkę, jaka była jego niedoszła zona. Takie przeżycie pozostaje na trwałe. Jeśli w następnym związku trafiłby na naprawdę dobra kobietę to mogło by być inaczej, a tak nastąpiła "spirala śmierci", taki zaciskający się krąg. Facet może już w każdym zachowaniu widzieć materializm, co utrudnia mu normalne związki, aż w końcu skrył się za swoją skorupą. A ze korzysta z usług - w pewnym sensie ma racje i postępuje uczciwie - nie rani nikogo. A własnie bardzo często zaradni życiowo ludzie (zawodowcy, w pozytywnym znaczeniu) sa bardzo naiwni i łatwowierni w życiu, co powoduje, że łatwo manipulować ich uczuciami. A zwłaszcza sprytnej i wyrachowanej kobiecie to przychodzi łatwo. Fakultety fakultetami, a życie życiem.

Gość przykro mi ze masz
lateks sprawdza sie w kazdej sytuacji, wiemy bo sprawdzilismy ....my wszyscy, ktorym wysoka kultura jest obca :)

Gość Ariadna ...
może zacznijmy od terminu "dziury myślowe" to termin sprzeczny sam w sobie, aczkolwiek chętnie posłucham ... do 40-tki - właśnie problem w tym, że były kolejne kobiety ... i wszystkie materialistki ... więc facet ma problem ...

Oferma Twoje warczenie na mnie nie działa Facet ma problem i tyle.--Jest zakompleksionym facetem w moich oczach i tyle:)

Gość Ariadna ...
offerma - zapoznaj się z terminem wulgarność ... przyda Ci się .. Reszta nie warta komentarza ... odpuściłam bo przecież wiadomo, że ktoś musi a z definicji wynika, że głupi tego nie zrobi ...

Gość aleo
"do 40-tki - właśnie problem w tym, że były kolejne kobiety ... i wszystkie materialistki ... więc facet ma problem ... " zaskakujesz mnie coraz bardziej swoja tepota, to tak jakby ktos trzy razy z rzedu trafil na zlodzieja- kieszonkowca i wmawiano by mu ze to on jest zly coz za powalajaca logika :D

Gość przykro mi ze masz
Adriana...agencje towarzyska nazywasz burdelem? Coz za wulgarne slownictwo!! Czyzby wysoka kultura osobista byla Ci obca? Nie ladnie...wstydz sie!

Gość facet ma problem
bo był (może jest) wrazliwym facetem, a trafił na sucz...., po takim ciosie trudno się pozbierać i uwierzyć w bezinteresowność kobiet...

Gość przykro mi ze masz
aleo...bo adriana ma powalajaca logike....mnie ta logika tak powalila, ze prawie rpzewrocilam sie ze smiechu...adriana na prezydenta :p

Gość Ariadna ...
Działalność agencji jest wulgarna ... więc słowo burdel nikogo tu obrazić nie może ... Inwektywy natomiast są karalne ... i cechują ludzi o małym rozumku ... Człowiek inteligentny nie sięga po agresję ..

Nie gwiazduje--jestem taka jak byłam To Ty Oferma jesteś hipokrytą--jak pisałeś o facetach korzystających z dziwek? masz sklerozę?

Gość przykro mi ze masz
Adriana.. mow dalej....nasza muzo! Jakze my maluczcy jestesmy przy Tobie....o Adriano...pani marzen i snow kazdego faceta

Gość taka sobie jedna 40-tka
Czytam i nabieram przekonania, ze Ariadna to po prostu idealistka z gimnazjum, która nie zaznała jeszcze prawdziwego życia, a największa krzywda jaka ja spotkała to jak mama jej nie kupiła czekolady. To nawet nie brak logiki, tylko brak doświadczenia życiowego.

Gość Ariadna ...
Sami - on nie jest wart reakcji ... możliwe, że jest z tego ośrodka, którym pomaga autor ... I to dzięki jego komputerom siedzi to dziecię na damskim forum ... Bo na męskie nie ma wstępu ...

Gość Ariadna ...
Tak, bo prawdziwe życie toczy się w Agencjach Towarzyskich ... Cóż ...

Gość przykro mi ze masz
Adriana teraz bylas po prostu bezczelna i chamska bo inaczej Twojej wypowiedzi nazwac nie mozna. Gardzisz dziecmi z roznych osrodkow wychowawczych? z Domow Dzecka? z tego, ze korzystaja z komputerow, ktore ktos im zasponsoruje? Pokazalas teraz jaka jestes zadufana w sobie i pogardliwa dla innych ludzi!

Gość aleo
" ... Bo na męskie nie ma wstępu ... " kolejny dowod, ze twoje logiczne myslenie szwankuje :D jak mialby niby wygladac zakaz wstepu na meskie forum ?