Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tak.....

O co chodzi z bialymi kozakami?

Polecane posty

Gość tak.....

Słuchajcie, powiedzcie mi co jest złego w noszeniu białych butów? Pytam poważnie. Przecież nie można tak szufladkować ludzi. To co noszą, to ich sprawa. Mówi się wieśniara, blachara, wieśniaczka, ale czemu? Można nosić czerwone buty- co za ładnie nie wygląda, a białych nie można? Przyznacie, że w białych kozakach bardzo kobieco sie wygląda.

Gość nie przyznamy

Gość biale kozaki
sa wyzywajace ale rzeczywiscie ch renoma jest pzresadzona

Gość ludzie z ciasnymi
móżdżkami lubią i muzą szufladkować, bo inaczej tracą orientację w tym zagmatwanym świecie. Nie należy się tym przejmować i brać na zdrowy rozum niektóre rzeczy. Zadaj sobie pytanie kim jesteś w czarnych kozaczkach a potem kim jesteś w białych i z tych odpowiedzi wyciągnij wnioski. TYLE

Gość zimna jak lód laleczka...
nigdy nie mowie nigdy ale reką na sercu białe kozaki to jedyna rzecz o ktorej moge powiedziec że NIGDY NIE ZAŁOŻĘ !!!!!!!!!!!!! NIGDY za nic to szczyt tandety, wyglądaja wulgarnie i smiesznie sa dla takich jak wyzej wymienione!!! kobieta z klasą nie włoży czegoś co wygląda "tanio" a tak własnie wyglądaja białe buty nawet na slub takich nie załoze a np. sebrne bądz z diamencikow !!!!

Gość gfsdf
do --> zimna jak lód laleczka... nie jesteś przypadkiem jesteś totalną, beznadziejną idiotką?

Gość tak.....
Ja powiem szczerze, że kupiłam sobie białe kozaczki z futerkiem i sprzączką (w słynnym Dajśmanie, że tak napiszę). Wyszłam w nich- założone do ciemnych wąskich spodni- 2 razy. Ludzie sie zachwycali butami. Zima sie skończyła, a za rok takie sie rozpętały opinie na temat białych butów, że po 2 założeniach leżą w pudełku, a ja tylko na nie zerkam ze smutkiem. :( Jestem studentką, wiec wole nie ryzykowac. Myślę, że to głupie. Białe kozaczki, mini, różowa bluzeczka, odsłonięty pępek i solarka= kicz, fakt. Tylko dziwnie doczepiają sie tylko do tych nieszczesnych białych butów.

Gość do autorki....
Są całkiem fajne, jesli pasują do całości stroju. Te idiotki co tu piszą są nierozgarnięte do końca. Starają się wywrzeć wpływ na czyjeś ubieranie się, ograniczać styl ubierania się innych. A przecież każdy powinien mieć swój własny styl, oryginalność ubioru, ubierać się w co mu się podoba i w czym mu wygodnie, a nie wyglądać tak samo jak inni, bo inni tak się właśnie ubierają i nie ważne czy im to pasuje czy też szpeci ich.

Gość zimna jak lód laleczka...
jestem jestem beznadziejna idiotka i mam wzyciu wszystko czego wam na tym forum brak hehe i dlatego tak to miejsce kocham banda kretynów i ich załosne problemy :P heheh

Gość co za
Ludzie! Białe wygląda tandetnie?! Dajcież spokój. Tanio i tandetnie wyglądają podarte trampki, a nikt sie o to nikogo nie czepia

Gość
jak dla mnie to juz za głęboko utarta "renoma" :O nie szufladkuje ludzi ale od razu mi sie tandetnie kojarzy pokazcie jakies foto laski które by w tym stylowo wygladała ?

Gość hahahhahaha
Do--------- zimna jak lód laleczka... Już po twoim nicku i po tym, że sie chwalisz na pusto (bo tego nie można zweryfikowć) po tym, że szufladkujesz i starasz się narzucać komuś swoje absurdalne poglądy można poznać, że ndrabiasz braki rzeczywistości w wirtualu. Więc nie wysilaj się więcej - na próżno! -----------------------------------------------------------------------------------

Gość
tutajfaktycznie ok , bardziej chodziło mi o białe kozaczik na obcasie do róznojakiego szpica plus fulwypas dodatki w postaci koronek, klamerek, wstążeczek

Gość hahahhahaha
Ejjjlink wyżej nieco.... Ta dziewczyna z niebieską torbą i białym ubraniu bardzo mi się podoba i kozaczki też!!

Gość hegdn
Mnie sie podobają dziewczyny w białych kozakach. W zimie bardzo ładnie to wygląda.

To spytajcie facetów, co tak naprawdę myślą o supermodnych w tym sezonie "muszkieterkach". Ale takich, którzy wam szczerze odpowiedzą. Gdybym miała się przejmować tym, co inni myślą na temat mojego stroju i jak mnie na jego podstawie szufladkują, to nie miałabym czasu na nic innego. A żeby być na temat - tylko raz widziałam strój z białymi kozakami, który nie wyglądał źle i tandetnie, niestety. Zwykle są zestawiane właśnie w sposób, który całkowicie mi nie odpowiada, dlatego też się z nich śmieję. Ale z kozaczków, a nie z ludzi!

zależy jaki biały kozak.bo białe kozaki zazwyczaj różnią się fasonem :classic_cool: koronkowe (nie ważne, jaki kolor) to kitsch

Ja nie mam nic do biłałych butów aczkolwiek wolę karmelowe:) Białe kozaki kojarzą się wam z tandetą bo taki jest ogólnie przyjęty stereotyp.A tak na marginesie to na kafe wszyscy wszystko uważają za kompletny brak gustu a jak wkleją to,co uważają za cud mody to dopiero pożal się Boże;]

biale kozaczki po pierwsze sa nieeleganckie, brak im klasy, sa symbolem kiczu i tandety, zwlaszcza w takim wydaniu : http://img.szafa.pl/uploads/clothes/d102/105221/1229603484.jpg nosza je glownie dziewczyny nie majace wiele w glowie, dlatego przyjelo sie, ze takie buty sa atrybutem solar i blachar (co w duzej mierze jest prawda) podsumowujac, elegancka kobieta powinna unikac noszenia bialych kozaczkow. czesto dziewczyny, ktore nosza biale kozaczki mowia, ze one wcale nie sa solarami, nie sa puste itp. a ja sie pytam, to dlaczego sie za takie przebieraja?

zupapomidorowa To spytajcie facetów, co tak naprawdę myślą o supermodnych w tym sezonie "muszkieterkach". Ale takich, którzy wam szczerze odpowiedzą. a co sądzą? :D

Gość i.l.i....
O to chodzi, że to Polska, a tutaj ludzie wyśmiewają się z innych, a sami siebie nie widzą. Na prawdę żeby poniżać kogoś za ubiór trzeba być totalnym idiotą i debilem. Najbardziej wkurza mnie jak tępe idiotki mówią "wieśniary" na dziewczyny które kasy nie mają. Co za prostaczki.Noszę białe kozaki i biały płaszcz, mam ciemne włosy i nie zauważyłam jakiś głupich uśmiechów czy drwin. Tak czuję się piękna i jeśli ktoś by się śmiał to wiem, że z zazdrości:)

Gość i.l.i....
Nie nosze futerka tylko płaszcz uważam się za elegancką kobietę i mnóstwo osób mi to mówi. Jak widać na przykładzie jesteś typową polką, która wierzy w żałosne stereotypy. Co do solarium, nie każda dziewczyna chodzi, bo chce. Tutaj też zauważamy polską głupotę. Ludzie się dziwią, że kraj biedny nie rozwinięty, ale cóż tutaj ludzie są nierozwinięci:) I mam pytanie: jesteś jakaś stylistką czy po prostu czytasz "pani domu" i uważasz się za kogoś kim nie jesteś?