Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Metalheart

Poznam szanującą się dziewczynę.

Polecane posty

Gość Metalheart

Witam Chciałbym poznać porządną dziewczynę, myślącą o stałym związku. Najlepiej, gdyby była 'czysta' , nietknięta przez żadnego faceta, co w czasach dzisiejszych jest raczej niestety rzadkością. Miło gdyby łączyły Nas jakieś wspólne zainteresowania, a jakie są moje, musisz sama zapytać;) Jeśli szukasz faceta myślącego głową a nie rozporkiem, napisz. Dziewczynom typu 'dyskoteka, solarium, tipsy, seks z byle kim i byle gdzie' - z góry dziękuję. Co do wyglądu, nie mam sprecyzowanych wymagań, staram się dojrzeć 'to coś':)Miłe widziane zdjęcie, swoje też prześlę. Jeśli chodzi o mnie, mam 23 lata, mieszkam pod Warszawą, włosy czarne spięte w kucyk, szerokie ramiona, jestem w sam raz do przytulania;) Kontakt mailowy - metaleq@wp.pl Pozdrawiam serdecznie.

Gość Metalheart
Panowie, darujcie sobie głupie komentarze;p

Gość Ania 384
Ja mam 24l ,i niechce juz miec rozrywkowych chlopcow dyskoteki zabawy chce miec stalego chlopca porzadnego ale nieznowu jakiegos smutasa napisz osobie cos i niezwracaj uwagi na zaczepki glupie

i niechce juz miec rozrywkowych chlopcow => chyba nie odpowiadasz wymaganiom autora :P

Gość taaa ale zeby w łózku
zachowywała sie jak dziwka i odrazu odgadywała moje pragnienia....

Gość autor to jakiś romantyczny
idealista..., zycie go sprowadzi na ziemię szybko

Gość dziewczynay zawsze mysla o
stałym związku, tylko majarożne perspektywy czasowe...czasem to jest 5 dni, czasem 5 lat

Gość Szanująca się dziewczyna to
tobie juz napewno doopci nie da

Gość Metalheart
Ah ten internet, każdy nie pytany musi wtrącić swoje 3 grosze, i każdy niedowartościowany próbuje się dowartościować poniżając innych. Pozdrawiam.

Gość nie obrażaj dziewczy na forum
tu sa same fajne dziewczyny, tylko...że strasznie głupie

przejade cały świat na bizonie => To by napisał "sami zdzirowie" (kabaret Hrabi się przypomina). Poza tym od grom tu niepokalanych prawiczków, a dziewicy to ze świecą szukać :P

przejade cały świat na bizonie => Ło jezusie. Ufoludek! :p Czemu się nazywa? To kwestia projekcji ludzkich tęsknot. Czemu kobiety powiadają, że faceci są teraz bez honoru? http://demotywatory.pl/428094/Gdzie-te-czasy Ja nie twierdzę o nikim, że jest święty, no może o kilku osobach (ale one już dawno nie żyją, a ich dane osobowe nie pokrywają się wcale z kanonem żadnego z kościołów) Mnie do świętości cholernie daleko. Ale za to mam urok węża z raju. ;)

Gość Ania 384
Moj nr 692232795

jaki ufoludek? :D młoda dupa jestem :P :P :P no ale posłuchaj jak to brzmi: mężczyźni nie mają honoru, kobiety to dziwki Nie mozna by tego inaczej :P? Mężczyzni nie mają honoru, kobiety są bardziej "wyzwolone" :P:P:P I juz inaczej brzmi...a nie tak wyzywac bezpodstawnie.

Jest taki żarcik, lecz ile w nim prawdy: Jaka jest różnica kolejowa między dziewicą a puszczalską? Do dziewicy jest pociąg, do puszczalskiej kolejka. Ania 384 dzięki, ale napisałaś 'niechce juz miec rozrywkowych chlopcow dyskoteki zabawy' , więc sama rozumiesz.

przejade cały świat na bizonie => A imputowanie braku honoru nie jest obraźliwe, hę? Kiedyś za coś takiego ludzie się strzelali. Oczywiście można by tu powiedzieć, że tradycja pojedynków zanikła wraz z kobietami, za które można by umrzeć :p A propos właśnie słucham sobie: http://zzenkaa.wrzuta.pl/audio/0KpoC6EJpZk/the_bill_-_historia_pewnej_milosci Chyba nawet w temacie.

ok niech bedzie ze obrazliwe jest powiedzenie do mężczyzny ze mu brak honoru. ale mi chodzi o sam zwrot. czemu na facetów nie mowi sie tak ordynarnie jak na kobiety? poza tym uogólnianie nie jest dobre..złoty.. z resztą..wszystko działa w dwie strony. A swój swojego znajdzie, Złoty, wiesz o czym mówie ;) :P

Gość Do Metalheart
...dobra rada - wyjdź do ludzi, zamiast szukać na forum. Kobiety w realu są dużo ciekawsze. Dzięki netowi, który daje poczucie anonimowości, pozwala na podkoloryzowanie swojego wizerunku. Jest zatem szansa, że zakochasz się w kimś, kto jest zupełnie inny na żywo, i tak naprawdę okaże się, że owej kobiety zwyczajnie nie znasz... W sumie na randkach też się udaje kogoś lepszego, ale przynajmniej masz bezpośredni kontakt z partnerką, dzięki czemu lepiej się jej uczysz. Powodzenia życzę!:)

Romantyk chyba za duże słowo, ale naszło mnie na spacer po Łazienkach:D Dzięki za radę, lecz na tyle śmiałości by zagadać do jakiejś dziewoi nie posiadam:) Ponoć kto szuka ten znajdzie, pożyjemy zobaczymy:)