Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Abonblnbankładmolaba

czy są tu jacyś świadkowie jehowy?

Polecane posty

Gość Abonblnbankładmolaba

Jak wyżej

Gość www.tnij.org/passage2009
a do czego są ci potrzebni?chyba bez problemu możesz spotkac ich na ulicy jak głoszą swoje nauki

Gość Okołoklimonko
podobno oni nie moga korzystać z internetu bo nie należą do tego świata. Chyba za dużo lsd się nażerli.

Gość takajednatamsobie
Swiadkowie Jehowy nie mają racji w wielu kweistiach - po pierwsze odrzucają krew, po drugie nie mają kapłanów, którzy składają Bogu ofiarę. O ile wiem to tylko sie modlą. Bez sensu. Znaczy się dobrze, ale to bez sensu w sumie. Musi być kapłan i ofiara. W sumie nie wiem czemu MUSI być. Bóg mógł ich rozmonotwać wiele tysięcy lat temu, ale chyba ich zostawił bo MIMO WSZYSTKO byli dosyć moralni w porównaniu z prorokami/prorokiniami itepe. Bo ogólnie te zgredy wiele tysięcy lat temu powinny być rozmontowane - zgredy, chciwce, wygodnisie, nieroby. Takie tam. No ale są do dziś.

Gość koło dupy lata mucha
może rzeczywiście nie mają internetu?:0

Gość takajednatamsobie
I kłamcy bo oni sobie wymyślili te ofiary. MOJE ZDANIE. No - od tego wszystko się zaczęło dlatego kapłani sa do dziś.

Gość takajednatamsobie
co za urojenia? Ja mam urojenia? Kto składał ofiary Bogu? Kapłani, nie? Nie wiem czy wszędzie akurat, ale no z czegoś musieli żyć. Ale np. bramini w Indiach nie wiem czy składają ofiary. Ale jakoś tak to ZASADNICZO działa. Jak nie składają ofiar to już w ogóle nie mają racji bytu i można ich wyśmiać. Bo jedynie co ma JAKIŚ sens to te ofiary. A co może nie? A czy świadkowie Jehowy wierzą, że Chrystus był największym kapłanem?