Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

piszcie, prosze .

Polecane posty

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Od miesiąca biorę leki: Atarax oraz Zoloft (biorę małe dawki, a mianowicie 0.5 tabletki na dzień). Mam 16 lat. Od połowy września miałam straszne problemy z koncentracją, byłam wiecznie zmęczona, chodziłam wcześnie spać i zarazem potrafiłam wstawać po kilka razy w nocy, po czym miałam problem z zaśnięciem i byłam strasznie apatyczna. Chciałabym dodać, że mam problemy w rodzinie . Poszłam do psychologa, a ten skierował mnie do psychiatry. Na początku brania leków było okej, przestałam wstawać w nocy, byłam bardziej radosna, jednak nadal nie mogłam się skupić i nie mogę do dziś. Mam wrażenie, że nie radzę sobie z niczym i że jakoś 'świat wypada mi z rąk '. Nie mogę się do niczego zabrać. Wcześniej nigdy nie miałam z tym problemów. Ostatnimi czasy wstając rano jestem strasznie opuchnięta i zmęczona, potem w szkole bardzo często mam mroczki przed oczami, jest mi słabo. Myślałam, że to może przez leki, ale przez jakieś 2-3 tygodnie było dobrze, więc to nie w lekach musi tkwić problem. Zastanawiam się czy to może jakis niedobór witamin , albo jakaś depresja. Może powinnam zacząć umawiać się na częstsze wizyty u psychologa?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować