Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lil opinion pool

Po produkty jakich marek sięgnęłyście kompletując wyprawkę?

Polecane posty

Gość Jedna taka babka z forum.

Gość Jedna taka babka z forum.
1. Ikea (materac też Ikea) 2. Ikea i H&M 3. Ikea 4. Ikea 5. Graco (trójkołowiecl Trekko) 6. Graco 7. brak 8. brak 9. brak 10. H&M 11. Ikea 12. Ikea 13. Nivea Baby 14. Huggies 15. Huggies 16. Nivea Baby 17. Nuk 18. brak 19. brak 20. Avent 21. brak 22. brak 23. brak 24. brak 25. brak 26. brak 27. Ikea 28. Ikea i H&M Pierwszy dzidziuś pojawi się w czerwcu, czyli praktycznie na dniach. :)

ja juz uzupelnialam ale teraz doszlo pare rzeczy wiec tak 1. łóżeczko Klups-ewelina II 2.kocyk nie pamietam w hurtowni z art dzieciecymi kupowany 3. pościel Amy http://www.allegro.pl/item813965425_3413_amy _posciel_e3_sweet_baby_exclusive_gratis.html 4. Karuzela K'S kids http://www.allegro.pl/item823482477_karuzela _z_pilotem_lampka_k_s_kids_promocja.html 5 Wózek Implast bolder Sd 6. jw 7. Espiro magic 4 8. Coneco Zenith 9.nie uzywam 10. różne firmy najcześciej H&M 11. jakaś zwykla 12 przewijak tez zwykly nakladany na lozeczko 13. kosmetyki z lini Nivea Beaby 14. Pampers 15. pampers 16. Sofeo. 17 Smoczek uspakajacy Avent 18. nie uzwam 19 nie uzywam 20 Canpol Lovi 21 Narazie humana z mct ale potem bedzie bebilon 22 podgrzewacz canpol ale nie uzywany wole swieze mleko moze potem jak beda sloiczki 23 krzesełko baby design 24. Lovi 25 canpol 26 fisher price http://www.allegro.pl/item818626658_fisher_p rice_lezaczek_bujaczek_wibracje_3w1_l0539.html 27 fisher price rainforest 28 fisher price, chicco i canpol

Gość Mama Fabianka
1. Ikea Leksvik, materac kokos-gryka 2. Ikea Vitaminer (turkusowy) 3. prześcieradło frotte (seledynowe), śpiworek Ikea Vitaminer, ochraniacz (Barnslig), baldachim w kształcie liścia Lova 4. Ikea Leka (nad przewijakiem) i Fisher-Price Rainforest (przy łóżeczku) 5. używany Bebe Confort Trophy Air 6 (fioletowy) bez gondolki 6. używany Bebe Confort Elios (fioletowy) 7. Silver Cross Fizz (czarno-szary) 8. używany Maxi-Cosi Tobi (beżowo-szary) 9. nosidełko BabyBjorn Original (granatowe) 10. Cool Club i Cocodrillo 11. profilowana Fisher-Price Precious Planet (niebiesko-seledinowy wieloryb) 12. Ikea Leksvik (mebel), miękki przewijak na komodę Berber w pokrowcu frotte (seledynowym) 13. Bubchen i Penaten 14. Dada (Biedronka) 15. Gaga (Tesco) 16. Bubchen 17. Chicco Physio Soft (cały z lateksu) 18. Johnson's Baby 19. nie dotyczy 20. mała szklana z szeroką szyjką Chicco i duża plastikowa zakrzywiona też Chicco 21. Enfamil 22. nie dotyczy 23. Ikea Gulliver 24. proste Munchkin Twist Tight (4 sztuki w opakowaniu: fioletowy, pomarańczowy, zielony i niebieski; prezent z USA) 25. Bebe-jou z talerzykiem trzymającym ciepło (fioletowa) 26. najprostszy model Fisher-Price Baby's Bouncer (brązowo-zielony, prezent z USA) 27. kolorowe piankowe puzzle z literami i cyframi a na nich stojak z zabawkami Ikea Leka 28. Fisher-Price, Sassy i Ikea

Gość Mama Fabianka
Po wprowadzeniu poprawek (bo wczoraj w nocy nie wszystko wypełniłam jak trzeba): 1. Ikea Leksvik, materac kokos-gryka 2. Ikea Vitaminer (turkusowy) 3. prześcieradło frotte (seledynowe), śpiworek Ikea Vitaminer, ochraniacz Ikea Barnslig, baldachim w kształcie liścia Ikea Lova 4. Ikea Leka (nad przewijakiem) i Fisher-Price Rainforest (przy łóżeczku) 5. używany Bebe Confort Trophy Air 6 bez gondolki (fioletowy) 6. używany Bebe Confort Elios (fioletowy) 7. Silver Cross Fizz (czarno-szary) 8. używany Maxi-Cosi Tobi (beżowo-szary) 9. nosidełko BabyBjorn Original (granatowe) 10. Cool Club i Cocodrillo 11. profilowana Fisher-Price Precious Planet (niebiesko-seledynowy wieloryb) 12. komoda do przewijania Ikea Leksvik, miękki przewijak na komodę Berber w pokrowcu frotte (seledynowym) 13. Bubchen (krem do twarzy, lotion, płyn do kąpieli z oliwką) i Penaten (krem do ciała, puder, szampon) 14. Dada (Biedronka) 15. Gaga (Tesco) 16. Bubchen 17. Chicco Physio Soft (cały z lateksu) 18. Johnson's Baby 19. nie dotyczy 20. mała szklana z szeroką szyjką Chicco i duża plastikowa zakrzywiona też Chicco 21. Enfamil 22. nie dotyczy 23. Ikea Gulliver 24. proste Munchkin Twist Tight (4 sztuki w opakowaniu: fioletowy, pomarańczowy, zielony i niebieski), prezent z USA 25. Bebe-jou z talerzykiem trzymającym ciepło (fioletowa) 26. najprostszy model Fisher-Price Baby's Bouncer (brązowo-zielony), prezent z USA 27. kolorowe piankowe puzzle z literami i cyframi Eva Puzzle Mat, na nich stojak z zabawkami Ikea Leka 28. Fisher-Price, Sassy i Ikea ;)

Gość Emil i Ida 27 tc__
Wyprawka dla bliźniąt. 1. łóżeczko Ikea Sniglar (na razie jedno na dwoje, później dokupimy drugie), materac Ikea Vyssa Sloa 2. kocyki Mothercare 3. prześcieradło Mothercare, ochraniacz na szczebelki Ikea Fabler, flanelki Motherhood i Ikea, 2 otulaczki Motherhood, tetra z Tesco, 2 fasolki do karmienia Motherhood 4. karuzela Fehn 5. - 6. jeszcze nie kupione 7. spacerówka bliźniacza Cosatto You 2 8. - 9. - 10. multipaki z Mothercare 11. wanienka Ikea Lattsam (jedna na dwoje) 12. przewijak naścienny Ikea Antilop, a na nim podkład jednorazowy Bella Happy (przewijak też jeden na dwoje) 13. kosmetyki Lidl Cien (prawie wszystkie z kolekcji) 14. pieluchy Bella Happy (dla wcześniaczków) 15. Tesco Gaga i Bobini 16. patrz podpunkt 13. 17. smoczki Mothercare (silikonowe) 18. wkładki Bella Mamma 19. laktator ręczny Mothercare 20. zestaw butelek Mothercare (z szeroką szyjką) 21. - 22. jeszcze nie kupiony 23. - 24. - 25. - 25. leżaczki Cosatto Hush i Cosatto Snoozi (dla każdego po sztuce) 27. jeszcze nie kupiona 28. zabawki Ikea, Fehn, Sassy (narazie malutko)

Gość a ja napisze tak...
skad wy to pamietacie? ja juz nie pamietam co kupilam i jakiej firmy.. a corka ma dwa lata, chyba ze wy terazm macie niemowlaki.

1. łóżeczko dziecięce - Tobi 2. kocyk/(-yki) - zwykły, mały sklep z akcesoriami dla dzieci 3. pościel dziecięca/tekstylia - Tobi 4. karuzela łóżeczkowa - nie wydaję pieniędzy na nieprzydatne rzeczy :p nie mamy 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka - Tobi 6. autofotelik (0-13 kg) - dostaliśmy 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka - a po co tyle wózków?! 8. autofotelik (9-18 kg) - nie dotyczy 9. nosidło na brzuch/chusta - po co? nie mamy:p 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) -od siostry męża 11. wanienka - Tobi 12. przewijak - bezsensowny zakup, nie inwestowaliśmy pieniędzy w niepotrzebne gadżety 13. zestaw podstawowych kosmetyków - oilatum - apteka 14. pieluchy - makro 15. chusteczki nawilżone - makro 16. maść przeciwko odparzeniom - jeszcze nie ma 17. smoczek uspokajający - zwykły smoczek:p Tobi 18. wkładki laktacyjne - nie 19. laktator -nie 20. butelka/(-ki) -Tobi 21. mleko zastępcze -supermarket : P 22. podgrzewacz do pokarmu - i jeszcze co:D 23. krzesełko - za małe dziecko na takie cuda - nie dotyczy 24. kubek plastikowy/niekapek - j/w 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) - będzie jeść na zwykłych, nie będę wydawać kasy na pierdoły 26. leżaczek - nie dotyczy 27. mata edukacyjna - bzdura :/ rip off. 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) - przecież takie małe dzieci jeszcze nie maja potrzeby posiadania zabawek, więc bezsensu kupować :p

Gość Blue C. tutaj nie chodzi o
sklepy tylko marki. Trochę się rąbnęłaś jak czytałaś polecenie. :P Wypisz jeszcze raz, ale tym razem poprawnie, wiele młodziaków korzysta z tych waszych list, bo widzi co rodzice wybierają. Tschuss 🖐️

Gość No to i ja się dopiszę :-)
1. ikea hermelin, czerwone i materac kokosowy ze sklepu osiedlowego 2. ikea vitaminer, różowy i ze sklepu osiedlowego, biały w czarne kropki 3. ikea vitaminer rand w paski i ikea vitaminer trumma w bębenki, zapasowe prześcieradła ikea len różowe i ochraniacz ikea fabler w kropki 4. sassy music in motion 5. jedo bartatina alu classic, seledynowa gondola i siedzisko w kolorze fuksji 6. cosatto cabi, czerwono-niebieskie 7. xbaby smarti, turkusowy 8. nd 9. nd 10. c&a, zwykłe ze sklepu osiedlowego 11. zintegrowana z przewijakiem cosatto easi peasi 12. cosatto easi peasi biało-różowy, można odpinać jego górną część i kłaść na łóżeczko 13. johnson's baby i penaten 14. huggies i mothercare smart nappy 15. huggies, mothercare, penaten 16. penaten 17. baby-nova 18. nd 19. nd 20. fisher-price 21. hipp plus 22. mothercare 23. ikea blames, czerwone 24. canpol lovi, różowo-żółty 25. ikea mata, czerwony i różowy 26. fisher-price precious planet z żyrafą 27. nie mam, ale zamiast niej mam cosatto activity center, hapi babi 28. różne

Gość No to i ja się dopiszę :-)
1. ikea hermelin, czerwone i materac kokosowy ze sklepu osiedlowego 2. ikea vitaminer, różowy i ze sklepu osiedlowego, biały w czarne kropki 3. ikea vitaminer rand w paski i ikea vitaminer trumma w bębenki, zapasowe prześcieradła ikea len różowe i ochraniacz ikea fabler w kropki 4. sassy music in motion 5. jedo bartatina alu classic, seledynowa gondola i siedzisko w kolorze fuksji 6. cosatto cabi, czerwono-niebieskie 7. xbaby smarti, turkusowy 8. nd 9. nd 10. c&a, zwykłe ze sklepu osiedlowego 11. zintegrowana z przewijakiem cosatto easi peasi 12. cosatto easi peasi biało-różowy, można odpinać jego górną część i kłaść na łóżeczko 13. johnson's baby i penaten 14. huggies i mothercare smart nappy 15. huggies, mothercare, penaten 16. penaten 17. baby-nova 18. nd 19. nd 20. fisher-price 21. hipp plus 22. mothercare 23. ikea blames, czerwone 24. canpol lovi, różowo-żółty 25. ikea mata, czerwony i różowy 26. fisher-price precious planet z żyrafą 27. nie mam, ale zamiast niej mam cosatto activity center, hapi babi 28. różne Znikł mi poprzedni post....... :/ grrrrrrrrr

1. łóżeczko dziecięce - BABY ONO - 285/01 turystczne, przewijak, wibracje, palak, lampka, dwa poziomy 2. kocyk/(-yki) - BOBAS oraz Tommy Hilfinger 3. pościel dziecięca/tekstylia - N/D 4. karuzela łóżeczkowa - jak w punkcie 1 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka - MUTSY 3 Rider, gondola, spacerówka 6. autofotelik (0-13 kg) - MAXI COSI CITI 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka - jak w punkcie 5 8. autofotelik (9-18 kg) N/D 9. nosidło na brzuch/chusta N/D 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) - Primark, Cherokee, TK Maxx (nie pamiętam marki) 11. wanienka - nie pamiętam firmy, pojemnik na mydlo, nalepki, korek 12. przewijak - TK Maxx 13. zestaw podstawowych kosmetyków - Oilatum, Sudocrem 14. pieluchy - Pampers, Dada 15. chusteczki nawilżone - Lidl 16. maść przeciwko odparzeniom - Sudocream, Alantan Maść Plus 17. smoczek uspokajający N/D 18. wkładki laktacyjne - J&J 19. laktator N/D 20. butelka/(-ki) Avent 21. mleko zastępcze Bebilon Comfort 1 22. podgrzewacz do pokarmu N/D 23. krzesełko N/D 24. kubek plastikowy/niekapek N/D 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) N/D 26. leżaczek Fisher Price 27. mata edukacyjna na razie BRAK 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) Canpol, Baby Ono, Fisher Price

Gość jak i wy to i ja :P :D
1- wiklinowy kosz, piankowy materac z Makro własnoręcznie przycięty 2- Tesco 3- jerseyowe prześcieradło do kołyski Dudek, ochraniacz ścianek Ikea Barnslig 4- pluszak z pozytywką C&A 5- spacerówka z wkładką dla noworodka (miękką gondolką) Teutonia Mistral 6- fotelik 0-18 Jane Racing Team 8- jak wyżej 10- C&A, Marks&Spencer i KappAhl 11- leżaczek frotte do wanny Jane 12- bawełniany podróżny H&M 13- żel do mycia ciała i głowy Mustela, płyn oczyszczający Mustela, zasypka Sanosan, krem na pogodę Penaten, oliwka Penaten 14- Pampers Premium Care 15- Pampers, Bella Happy 16- Sanosan 17- Tommee Tippee 20- Nip 21- Bebiko HA 22- Jane 26- leżaczek-huśtawka Chicco Polly Swing 27- Sigikid 28- C&A i Fehn

Gość loulu guinness
1 TRAMA 2 NIE WIEM 3 FERETTI 4 CANPOL 5 BEBECAR 6 BEBECAR 7 CHICCO 8 RECARO 9 CHICCO 10 5-10-15, COCODRILLO 11 TEGA 12 NIE WIEM 13 CLEANIC KINDII 14 PAMPERS, ROSSMANN 15 CLEANIC KINDII, ROSSMANN, BAMBINO 16 BALANEUM 17 NUK 18 ROSSAMANN 19 CHICCO 20 NUK 21 NIE UŻYWAM 22 NIE MAM 23 PEG-PEREGO 24 CANPOL, NUBY, BROTHER MAX 25 BROTHER MAX 26 CHICCO 27 CANPOL 28 NIE PAMIĘTAM

Gość loulu guinness
16 BALNEUM**

Gość nie mam kasy
1 klups 2 supermarket i bazar 3 mamo tato 4 baby ono 5 deltim 6 x-lander 7 dippo u babci i baby design w domu 8 4 baby 9 nati 10 lumpeks i bazar 11 supermarket 12 koc albo recznik 13 rossmann i bambino 14 dada i rossamann, ostatnio toujours 15 dada, rossmann, bambino 16 rossmann 17 canpol babies 18 baby ono 19 baby ono 20 szklane baby ono i canpol babies 21 bebiko i rossmann 22 ciepla woda 23 drewex u babci i deltim w domu 24 baby ono 25 canpol babies 26 arti 27 baby ono 28 canpol babies, rossmann

Gość lil opinion pool
Zachęcam pozostałe mamy!!! :) Zapraszam tych, którzy się jeszcze tutaj nie udzielili!

Gość matka geniusza
1. łóżeczko dziecięce - vento 2. kocyk/(-yki)- ikea, babysun ( prezent) 3. pościel dziecięca/tekstylia (carre blanc) 4. karuzela łóżeczkowa ( ikea, canpol) 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka ANMAR 6. autofotelik (0-13 kg) ANMAR Z WOZKIEM 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka maclaren 8. autofotelik (9-18 kg) kiddy 9. nosidło na brzuch/chusta hoppenidz 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) petit bateau 11. wanienka zdobyczna 12. przewijak - ventio z lozeczkiem 13. zestaw podstawowych kosmetyków- klorane 14. pieluchy - KIESZONKI WIELORAZOWE coolbaby 15. chusteczki nawilżone pampers 16. maść przeciwko odparzeniom masc cynkowa 17. smoczek uspokajający tomme tippee 18. wkładki laktacyjne WIELORAZOWE AVENT 19. laktator medela 20. butelka/(-ki) tomme tippee 21. mleko zastępcze nan 22. podgrzewacz do pokarmu N/D 23. krzesełko BEZFIRMOWE DREWNIANE 24. kubek plastikowy/niekapek AVENT 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) N/D 26. leżaczek BABBYMOOV: FISHERPRICE ( prezenty 27. mata edukacyjna 28. pierwsze zabawki (niemowlęce)

Gość NO DOBRA JAK WY TO I JA NAPISZ
1. łóżeczko dziecięce TROLL 2. kocyk/(-yki) MOTHERCARE 3. pościel dziecięca/tekstylia MOTHERCARE 4. karuzela łóżeczkowa NIE MAM KARUZELI TYLKO TAKĄ ZAWIESZKĘ NA SZCZEBELKI FISHER-PRICE IMITUJĄCĄ AKWARIUM I GRAJĄCĄ MELODIE 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka CONCORD Z GONDOLKĄ PROTON 6. autofotelik (0-13 kg) CONCORD ION 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka MOTHERCARE (NAJTAŃSZA) 8. autofotelik (9-18 kg) BESAFE 9. nosidło na brzuch/chusta ERGO BABY 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) MOTHERCARE I KAPPAHL (BO BYŁA PROMOCJA) 11. wanienka MOTHERCARE 12. przewijak MOTHERCARE 13. zestaw podstawowych kosmetyków MOTHERCARE (NIEŹLE PRZEPŁACIŁAM :/) 14. pieluchy NAJPIERW HUGGIES, PÓŹNIEJ CARREFOUR ONTEX 15. chusteczki nawilżone MOTHERCARE (ALE TYLKO PIERWSZĄ PACZKĘ), PÓŹNIEJ HUGGIES, CARREFOUR ONTEX, OSTATNIO ARO 16. maść przeciwko odparzeniom MOTHERCARE 17. smoczek uspokajający MOTHERCARE I AVENT 18. wkładki laktacyjne AVENT I LANSINOH 19. laktator MOTHERCARE 20. butelka/(-ki) MOTHERCARE 21. mleko zastępcze OBESZŁO SIĘ BEZ 22. podgrzewacz do pokarmu MOTHERCARE 23. krzesełko COSATTO (NAJPROSTSZY MODEL) 24. kubek plastikowy/niekapek AVENT I PROSTY DUKA 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) JEDEN MOTHERCARE I DRUGI KUPIONY W SKLEPIE DUKA ZA MAŁĄ KASĘ 26. leżaczek MAMAS & PAPAS (NAJPROSTSZY MODEL) 27. mata edukacyjna ELC 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) ELC I FISHER-PRICE (TO KUPILIŚMY SAMI) + RÓŻNE INNE (PREZENTY OD RODZINKI I PRZYJACIÓŁ)

Gość NO DOBRA JAK WY TO I JA NAPISZ
**** 20. butelka/(-ki) MOTHERCARE SAMO-STERYLIZUJĄCA (ALE MAŁO UŻYWALIŚMY)

Gość Paulka, mama Asi :)
1. łóżeczko = używana IKEA 2. kocyk = H&M 3. pościel = LEGO 4. karuzela łóżeczkowa = używana Selecta Spilzeug 5. wózek = używana Emmaljunga z miękką gondolką 6. autofotelik (0-13 kg) = używany Emmaljunga First Class 7. lekka spacerówka = używana Emmaljunga Sulky 8. autofotelik (9-18 kg) = Cybex 9. nosidło na brzuch/chusta = nie mamy 10. pierwsze podstawowe ubranka = H&M - część nowych część używanych 11. wanienka = Rotho 12. przewijak = używany z IKEA z nową nakładką i pokrowcem też z IKEA 13. zestaw podstawowych kosmetyków = ZiAJkA, NIVEA, Bambino 14. pieluchy = Pampers, Gaga, Bambino 15. chusteczki nawilżone = Pampers Clean&Play, Gaga, Bambino 16. maść przeciwko odparzeniom = ZiAJka 17. smoczek uspokajający = AVENT 18. wkładki laktacyjne = nie używałam 19. laktator = też nie 20. butelka/(-ki) = AVENT, proste Canpol Babies 21. mleko zastępcze = HiPP i Bebilon 22. podgrzewacz do pokarmu = używany AVENT 23. krzesełko = używane STOKKE z barierką i wyściółką dla niemowląt 24. kubek plastikowy/niekapek = AVENT 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) = BABY BJORN 26. leżaczek = używany KOELSTRA 27. mata edukacyjna = używana HABA 28. pierwsze zabawki = używane Selecta Spielzeug i HABA bo nowe drewniaki są strasznie drogie, nowe maskotki z IKEA i gryzaczki Canpol Babies

1 - Mibb 2 - David Fussenegger (prezencioch) 3 - Catimini (prezencioch... trochę przesadzony) 4 - Mamas & Papas 5 - Mothercare Spin 6 - Mothercare Travel Tot 7 - Maclaren Joucy Couture 8 - Combi 9 - Beco 10 - Bhs 11 - gąbka do wanny Mothercare 12 - Mibb 13 - Penaten 14 - Kushies, ale wkłady i linery dokupuję teraz różnych firm 15 - pierwsze były Penaten, a po tem to jak leci ;) 16 - Sudocrem i Bepanthen 17 - MAM 18 - Penaten 19 - MAM 20 - MAM i Elodie Details (ta ostatnia to fajny prezencioch) 21 - n/d 22 - Mamas & Papas 23 - Boon 24 - MAM przerobiony z butelki i Safe Sippy 2 (ten ostatni to prezencioch) 25 - Boon 26 - Bright Stars 27 - Bright Stars 28 - taki naj naj pierwszy to był gryzak wodny Chicco kupiony przez nas i mikroskopijnej wielkości maskotka z Ikei od starszej siostrzyczki ;)

1 - Mibb 2 - David Fussenegger (prezencioch) 3 - Catimini (prezencioch... trochę przesadzony) 4 - Mamas & Papas 5 - Mothercare Spin 6 - Mothercare Travel Tot 7 - Maclaren Joucy Couture 8 - Combi 9 - Beco 10 - Bhs 11 - gąbka do wanny Mothercare 12 - Mibb 13 - Penaten 14 - Kushies, ale wkłady i linery dokupuję teraz różnych firm 15 - pierwsze były Penaten, a po tem to jak leci ;) 16 - Sudocrem i Bepanthen 17 - MAM 18 - Penaten 19 - MAM 20 - MAM i Elodie Details (ta ostatnia to fajny prezencioch) 21 - n/d 22 - Mamas & Papas 23 - Boon 24 - MAM przerobiony z butelki i Safe Sippy 2 (ten ostatni to prezencioch) 25 - Boon 26 - Bright Stars 27 - Bright Stars 28 - taki naj naj pierwszy to był gryzak wodny Chicco kupiony przez nas i mikroskopijnej wielkości maskotka z Ikei od starszej siostrzyczki ;)

Gość mrówka atomówka
1 ikea 2 jysk 3 ikea 4 fisher-price 5 peg-perego 6 peg-perego 7 nd 8 nd 9 nd 10 c&a i h&m 11 tummy tub 12 ikea 13 penaten i linomag 14 pampers 15 pampers i johnson's baby 16 linomag krem 17 nd 18 avent 19 nd 20 avent i nuby 21 nd 22 nd 23 bumbo 24 nd 25 nd 26 fisher-price 27 tiny love 28 nd

Gość lil opinion pool
Bardzo wszystkim dziękuję za kolejne wypowiedzi! :) I ZAPRASZAM NASTĘPNE MAMY!!! :)

Gość lil opinion pool
ZAPRASZAM NASTĘPNE MAMY! :)

Gość Dagmarka 79
1. Arti 2. Biedronka 3. Tesco 4. Baby Ono 5. Hauck Traxx 6. Nie mam auta 7. Najpierw Arti, później Brevi 8. Brak auta 9. Bebelulu i w prezencie dostaliśmy Premaxx 10. Cherokee, Kaufland i od Wietnamczyków z Maximusa 11. Prima Baby 12. Prima Baby 13. Skarb Matki, Ziajka, Cien 14. Najpierw Babydream, później Toujours 15. Toujours 16. Babydream i Sudocrem 17. Nie daję 18. Babydream i Baby Ono 19. Nie kupowałam 20. Baby-Nova 21. Babydream 22. Tania mikrofalówka z Biedronki 23. Inglesina Club 24. Baby Ono i Baby-Nova 25. Zwykła dorosła z Decoradora 26. Arti 27. Baby Ono 28. Babydream, Canpol, Baby-Nova i różne chińskie z Maximusa i Centrum Chińskiego :)

Gość Ewelina_mama_Karinki_i_Kajtka
A proszę bardzo: :) 1 - Drewnostyl 2 - Sauthon 3 - Cilek 4 - Sassy 5 - Bebetto 6 - Berber 7 - nd 8 - Graco 9 - nd 10 - C&A 11 - OK Baby 12 - Timoore z nakładką Sauthon 13 - Bambi, On-Line Kids, Bobini, Johnson&Johnson 14 - Pampers, Tushies, Tots Bots 15 - Pampers, Bella Happy, Bobini 16 - Tormentiol 17 - Avent, Tommee 18 - nd 19 - Nuby 20 - Nuby, Avent Via, Mam, Beaba 21 - Bebilon, Enfamil 22 - Lindam 23 - Geuther 24 - nd 25 - nd 26 - Graco 27 - nd 28 - DUŻO!!! ;)

Gość :) no to ja wam napiszę co
miałam ja dla mojego bąbla 1) łóżeczko GRACO CONTOUR 2) kocyk nie pamiętam, ale chyba IKEA 3) pościel na 100% IKEA :) 4) karuzela była w łóżeczku 5) wózek GRACO ECLIPSE, nie miał gondoli 6) fotelik GRACO 7) spacerówka GRACO CITY 8) fotelik GRACO ale nie pamiętam modelu 9) chusty nie były jeszcze tak popularne 10) ubranka na 100% jakieś ze Smyka, chyba COOL CLUB 11) wanienka IKEA, później FISHER-PRICE 12) przwijak był w łóżeczku 13) kosmetyki BUBCHEN i ROSSMANN, teraz HIPP 14) pieluchy REAL 15) chusteczki TIP, BABYDREAM i REAL 16) maść PENATEN 17) smoczek NUK 18) wkładek nie pamiętam 19) laktatora nie kupowaliśmy 20) butelka NUK 21) pierś 22) podgrzewacza nie kupowaliśmy 23) zamiast krzesełka długo był leżaczek, dopiero niedawno kupiliśmy krzesełko FISHER-PRICE 24) kubek NUK 25) zastawa REAL 26) leżaczek FISHER-PRICE i huśtawka GRACO 27) maty nie miałam 28) pierwszą zabawką był pchacz RADIO FLYER kupiony na wyrost :P mam nadzieję, że wystarczy tych info.

Gość :) no to ja wam napiszę co
do 10) jeszcze ESPRIT i jakieś francuskie ale nie pamiętam marki - też ze Smyka