Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lil opinion pool

Po produkty jakich marek sięgnęłyście kompletując wyprawkę?

Polecane posty

Gość nie kupowalam nigdy wyprawki
dla noworodka, bo adoptowalam troszke starszego malucha (pol roczku) i moge napisac jedynie o tym, co dla niego kupilam 1 brio sleep rosnace razem z dzieckiem (kolor: biel i orzech) 2 ? nie pamietam (kolor: biel z szarym) 3 ochraniacz i przescieradlo z ikei, koc (kolory: biale) 4 nie 5 nie 6 nie 7 quinny zapp (kolor: czarny) 8 maxi cosi (kolor: szary) 9 nie 10 rozne, duzo z h&m i cubusa 11 nie kupilam, mam tylko taka mate antyposlizgowa 'aligatora' z ikei :) (kolor: seledyn) 12 nie 13 plyn, szampon i mleczko j&j, puder penaten 14 pampers 15 j&j, penaten, pampers 16 nie 17 nie 18 nie 19 nie 20 nuby nature (kolor: bialy), teraz juz z lyzeczka :) 21 nan 22 nie 23 ikea antilop (kolor: bialy) 24 nuby (kolor: fioletowy) 25 ? nie pamietam i nie chce mi sie teraz sprawdzac sorry ;) 26 bebe confort (kolor: czarny z fioletem) 27 nie 28 rozne, duzo ikei czy tak jest okej? :)

Gość saleminka8
1.zwykłe drewniane :P 2.zwykły i jakiś zagranicznej firmy 3.kolorino 4.canpol b 5.chicco 3 wd tech-porażka,kupiłam więc Graco quattro tou delux 6.chicco 7.używam tego graco 8.jeszcze nie kupiliśmy ale zapewne graco 9.kręgosłup by mi wysiadła,synek pryszedł na swiat po 15godz dzięki cesarce z wagą 4200g,teraz ma ponad 10kg i prawie8 miesięcy :P 10.cheeroke,H&M 11.baby max (hurtownia) 12.był do łóżeczka 13.bubchen,penaten 14.najpierw huggies,potem pampers,dada i jeste prz babydream 15.penaten 16.sudokrem 17.Nie potrzebowałam,bo sama potrafiłam dziecko uspokoić bez zatykania buzi :P 18.synek wypijał wszystko,nawet nic nie wyciekało:P 19.Avent 20.zaczynałam od Lovi (miesiąc) i od prawie 7 jestem na AVENT 21.bebiko 22- 23.Sun baby 24.jeszcze nie kupiłam,ale na pewno AVENT 25.Disney 26.- 27.- 28.chicco,fisher price,canpol

Gość nie chce mi się wymyslać nicka
właśnie zakończyłam kompletowanie rzeczy dla dziecka i oto, co dotychczas uciułałam ;) - łóżeczko najtańsze z Ikei (materac też, ale nie najtańszy, tylko ze średniej półki cenowej) - koce z Jyska i Ikei - pościel to zbieranina różnych drobiazgów z Ikei (prześcieradła, ochraniacz, śpiworek i takie tam różności) - karuzela z BabyOno - klasyczna, dość masywna spacerówka amerykanka Graco (gondolki nie mam zamiaru używać) - fotelik Graco używany będzie ze spacerówką zamiast gondoli, jako travel system - spacerówki parasolki nie mam - fotelika dla większego dziecka też jeszcze nie mam - nosidła nie mam - ubranka głównie z Cubusa i kilka z H&M (prawie same pajace, kilka sztuk body i parę dodatkowych drobiazgów) - wanienka z Ikei - stolik do przewijania najtańszy drewniany z Ikei, do niego nakładka i kilka plastikowych przyborników - kosmetyki Johnson&Johnson (wykupiłam całą lawendową serię Bedtime) :P - pieluchy Babydream z Rossmanna - chusteczki Hipp - maści przeciw odparzeniom nie mam - smoczek Baby-Nova - wkładki Johnson&Johnson - laktator ręczny Canpol Lovi - butelki zwykłe i samo sterylizujące Canpol Lovi - mleko Nestle Nan Active 1 - podgrzewacza nie mam - krzesełko najtańsze z Ikei czeka na złożenie ;) - kubka niekapka nie mam - zastawy nie mam - leżaczka nie mam - mata BabyOno - zabawki różnych firm, ale malutko + kupę różnych innych drobiazgów, których nie będę wypisywać, bo nie są wymienione na liście (sporo z Canpol Babies i Babydream z Rossmanna)

Gość FEMKE VAN DER MONDE :P
1. łóżeczko dziecięce KLUPS RADEK III (BIALE) + MATERAC CARREFOUR (PIANKA) 2. kocyk/(-yki) IKEA FABLER + JYSK BROOKE 3. pościel dziecięca/tekstylia IKEA VITAMINER RAND (WYPELNIENIE TEZ IKEA) + IKEA ANNAMOA 4. karuzela łóżeczkowa 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka JEDO VEDI (CZARNO-SZARY) + IKEA LUDDE 6. autofotelik (0-13 kg) 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka 8. autofotelik (9-18 kg) 9. nosidło na brzuch/chusta 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) CARREFOUR TEX + DISNEY + H&M 11. wanienka IKEA LATTSAM (BIALA) 12. przewijak IKEA ANTILOP (NASCIENNY) 13. zestaw podstawowych kosmetyków LINOMAG + CARREFOUR + SKARB MATKI 14. pieluchy CARREFOUR (NAJCZESCIEJ) 15. chusteczki nawilżone CARREFOUR MELITRADE (NAJCZESCIEJ) 16. maść przeciwko odparzeniom LINOMAG 17. smoczek uspokajający DENTISTAR BABY-NOVA 18. wkładki laktacyjne 19. laktator 20. butelka/(-ki) NUK FIRST CHOICE 21. mleko zastępcze ROSSMAN BABYDREAM 2 (PO 6 MIESIACU) 22. podgrzewacz do pokarmu 23. krzesełko HAUCK ALPHA (BIALE) + IKEA GRANAT 24. kubek plastikowy/niekapek 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) 26. leżaczek HAUCK BUNGEE PLAYPARK 27. mata edukacyjna 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) PRAWDZIWYM HITEM SA MUJI :)

1. łóżeczko dziecięce (Safari z żyrafką) 2. kocyk/(-yki) ( 1 z allegro, mothercare) 3. pościel dziecięca/tekstylia (polska pościel firmy nie pamietam) 4. karuzela łóżeczkowa (fisher price- precious planet) 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka(Concord Neo, kolor turkusowy) 6. autofotelik (0-13 kg)( concord Ion, turkusowy) 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka n/d 8. autofotelik (9-18 kg) n/d 9. nosidło na brzuch/chusta n/d 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) (next, primark, george, pepco, textil market) 11. wanienka (mothercare) 12. przewijak (safari z żyrafką) 13. zestaw podstawowych kosmetyków (bambino) 14. pieluchy(pampers) 15. chusteczki nawilżone( bambino) 16. maść przeciwko odparzeniom( sudokrem i linomag) 17. smoczek uspokajający n/d 18. wkładki laktacyjne (chicco) 19. laktator tommee tippee 20. butelka/(-ki) tomee tippee, canpol babies 21. mleko zastępcze n/d 22. podgrzewacz do pokarmu tommee tippee 23. krzesełko n/d 24. kubek plastikowy/niekapek n/d 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) n/d 26. leżaczek n/d 27. mata edukacyjna fisher price- precious planet 28. pierwsze zabawki (niemowlęce)canpol babies)

Gość mama malego jonaska
1 kolyska LEANDER 2 otulacz CASAFELI WOMBY 3 dzersejowe przescieradla LEANDER 4 drewniana RAYHER HOBBY KUNST vogel und blumen 5 EMMALJUNGA OZONE CITY (szare kwiaty) i gondola CITY KORG (biala sztuczna skora) 6 EMMALJUNGA FIRST CLASS 0+ BASE (biala sztuczna skora) 7 COMBI WHITE LABEL ALPHA CZ-400 prettyurban (turkusowo-biala) 8 - 9 chusta trykotowa MYLLYMUKSUT OY (rozowa) 10 MaM DESIGN, MYLLYMUKSUT OY, BABY MEXX i KATVIG 11 RICHELL miffy (biala z aplikacja) 12 na komode LIEF 13 BUBCHEN, MUSTELA, SANOSAN, PIGEON, COMBI i BABY MAGIC 14 wielorazowe MYLLYMUKSUT OY i GOODMAMA 15 PENATEN, BUBCHEN, HIPP, PIGEON, COMBI i BABYLOVE 16 LAVERA 17 kauczukowy GOLDI, silikonowy NUBY ORTHODONTIC i drewniana zawieszka BABYNATUR 18 silikonowe LILYPADS i jednorazowe LANSINOH 19 - 20 DR. ANDREW WEIL BABY i MIMIJUMI 21 HOLLE ORGANIC 22 BIB'EXPRESSO BEABA 23 rosnace z dzieckiem DALNOR SMATROLL (jasny buk) 24 - 25 - 26 BLOOM COCO stylewood (brzoza z bukiem, biale siedzisko ze sztucznej skory) 27 mata eva z japonskim alfabetem FUZHOU SONGJIAN PLASTIC 28 MANHATTAN TOY, BOIKIDO i HEIMESS (sporo drewnianych i troszke pluszowych i plastikowych)

Gość Anita123123
1. Ikea Somnat, różowe 2. Mothercare i JJ Cole 3. Ikea Kompisar i Len 4. Selecta Rosali ----------------------------- 5. Bugaboo Gecko, czarny 6. Graco Logico S Jupiter z bazą i adapterem do Bugaboo 7. n/d 8. n/d 9. n/d ----------------------------- 10. Next, Mothercare, Marks&Spencer i Debenhams Bluezoo 11. Tega Komfort anatomiczna, różowy warner 12. Ikea Sniglar i Gullunge 13. Mustela 14. Bummis Bamboozle i Easy Fit 15. Hipp, Mustela i Mothercare 16. Mustela ----------------------------- 17. Nip Spacy, silikonowy 18. n/d 19. n/d 20. Nip Trendy z silikonowym antykolkowym smoczkiem 21. Nutricia Bebilon 22. n/d 23. Mothercare Booster Seat, 2 w 1, niebiesko pomarańczowe 24. n/d 25. Ikea Smaska ----------------------------- 26. Graco Swing 'N Bounce Dots, 2 w 1 27. Hess, drewniana Pferdchen 28. Bino, Selecta, Sevi, ELC i VTech

Gość icaaaaaaaaaaaaaaaaaa
1. łóżeczko dziecięce --- Drewnostyl Marsylia perlowe, materac Gluck Iris 2. kocyk/(-yki) --- Peticado brazowy i rozowy 3. pościel dziecięca/tekstylia --- Gluck Stork niebieska, Gluck Train zolta 4. karuzela łóżeczkowa --- nie mamy 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka --- BabyActive Jet zielono rozowy z gondola, X-lander XRun Carbon bez gondoli 6. autofotelik (0-13 kg) --- Roan Millo szaro bialy, niestety nie dalo sie go wpiac do zadnego z modeli wozkow ktore kupilismy, ale mozna go bylo klasc na plasko rozlozone siedzisko spacerowek z barierkami :) co rozwiazywalo problem 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka --- nie potrzebujemy 8. autofotelik (9-18 kg) --- BeSafe iZi Combi X3 zielono szary 9. nosidło na brzuch/chusta --- X-lander XCarrier Carbon 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) --- Gluck, Cool Club, inne 11. wanienka --- Rotho Bella Bambina perlowa 12. przewijak --- Gluck 13. zestaw podstawowych kosmetyków --- Corine de Farme, Ziajka, Bambino, Babyline 14. pieluchy --- Ultra Baby Soft, Bambo Nature 15. chusteczki nawilżone --- Abena, Corine de Farme, ABC Baby Wipes, Niania, Tami Baby, Bella Baby Delfi, Babyline 16. maść przeciwko odparzeniom --- Babyline, Corine de Farme, Klorane Bebe Eryteal 17. smoczek uspokajający --- Canpol Lovi, Canpol Bebies 18. wkładki laktacyjne --- Gerber, NUK 19. laktator --- nie mielismy 20. butelka/(-ki) --- Gerber, Canpol Babies, Dydus 21. mleko zastępcze --- nie uzywalismy, czasem tylko kupowalismy gotowe plynne HiPP w sloiku 22. podgrzewacz do pokarmu --- Fisher Price termos 23. krzesełko --- Sweet Baby pomaranczowe 24. kubek plastikowy/niekapek --- Gerber, Canpol Lovi 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) --- Canpol Babies kolorowe lyzeczki, Momma talerzyki zielony i pomaranczowy 26. leżaczek --- Bright Stars Contour bialy w kolorowe kropki 27. mata edukacyjna --- nie mielismy 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) --- rozne

Gość wyprawka lili
1 drewex kasia biale 3 ikea biala nie pamietam nazwy i takie ustrojstwo do pozycjonowania marki delta baby 4 czekam az dostane :P 5 mikado boston kolor b17 7 zastanawiam sie nad coletto enzo jungle kolor zebra albo espiro metro czerwonym albo zielonym 💤 9 nie planuje niczego takiego :P 10 nie bylam jeszcze w szpitalu ;) 11 delta baby shantala takie wiadro zielone ;) 13 buebchen? chyba tak to sie pisze :P 14 huggies newborn 1 15 buebchen 16 linoderm plus ziololeku 17 jakis canpol bebies 20 canpol bebies 23 cosatto 3sixti w wielgachne gruchy :D 24 ja nie potrzebowac jeszcze takich rzeczoof :P 26 jane fold z palakiem kolor j63 27 mam upatrzona baby design crocodile ale czekam az mi ja ktos sprezentuje :) pozostalych i opuszczonych pozycji aktualnie nie posiadam acz pewnie niebawem nabede :P

Gość No to jeszcze wyprawka Janka
:)

Gość No to jeszcze wyprawka Janka
:) 1-Drewex Justynka białe 2-ze Smyka 3-Ikea dwustronna biało beżowa z marchewkami, autkiem i krokodylem :) 4-Taf Toys 5-miał być czarno niebieski iCandy Apple, ale tańszy był czarny X-lander X-run z granatowo szarym śpiworkiem w gwiazdki z H&M-u :) 6-Maxi-Cosi Cabrio oczywiście... 10-H&M i Kappahl 11-Okbaby Onda transparentna fioletowa 12-Geuther biały w motylki 13-Hipp i Penaten 14-Huggies 15-Hipp i Huggies 16-Hipp i Penaten 17-Canpol z uroczym zielonym konikiem :) 20-Canpol z konikiem z tej samej kolekcji co smok... 21-Enfamil H.A. Digest i Premium 23-Geuther Swing czarne rosnące z dzieckiem 27-Taf Toys Junior Gym najprostsza 28-Ikea :) poza tym Canpol, Taf Toys i Sigikid Kurcze, tam u góry wycięło mi kawał tekstu :( no i musiałam pisać to wszystko od początku... buuuu :(

Gość Geuther Swing rosnące razem
1. łóżeczko Klups Radek III z opuszczanym bokiem, biale 2. kocyk Villervalla 3. pościel Polkadot design, Ikea Kompisar, tetra Mothercare 4. karuzela Haba 5. wózek Crescent Diva czarny, spiworek Eskimo Star czarny 6. autofotelik (0-13 kg) Mothercare Travel Tot, czarno biale 7. spacerówka - 8. autofotelik (9-18 kg) - 9. nosidło - 10. ubranka Villervalla, H&M 11. wanienka Ikea Lattsam 12. przewijak Ikea Antilop 13. zestaw kosmetyków Rossmann Babydream Extrasensitive, Natural, Gute Nacht 14. pieluchy Bella Happy, Mothercare Smart Nappy 15. chusteczki Bella Happy aloes, jedwab i bawelna 16. maść Rossmann Babydream Extrasensitive 17. smoczek Bambino anatomiczny, Baby Nova okragly 18. wkładki - 19. laktator - 20. butelka Nuby profilowana 21. mleko Mami Lac, Gerber 22. podgrzewacz do pokarmu - 23. krzesełko Geuther Swing, czarne 24. kubek Nuby z butelki 25. zastawa Bambino, Ikea Smaska 26. leżaczek Bebe Confort Cocon Evolution, czarne 27. mata - 28. zabawki Haba, Boikido, Ikea

Gość Geuther Swing rosnące razem
*** Babydream Extrasensitive (olejek migdalowy), Babydream Natural (nagietek), Babydream Gute Nacht (lawenda), zwykle podstawowe Babydream (rumianek)

Gość mamusia mamusia1988
1.Allegro 2.canpol 3.allegro 4.canpol 5.tako 6.baby design dumbo 7.tako jumper 8.nd 9.nd 10.allegro, C&a,koleżanki 11.prima baby 12.allegro 13.emolium,bambino,nivea 14.pampers 15.pampers 16.sudocerm 17.avent 18.baby ono,penaten 19.avent 20.avent 21. enfamil premium 22.nd 23.nd 24.narazie brak ale jak kupie to tylko avent 25.j.w 26.nd 27.nd 28.canpol, baby ono 29.nd

Gość Tindra och Tuva
1-4 Ikea 5-7 Bugaboo 8 Strochenmuhle 9 BabyBjorn 10 Zara 11 Flexibath 12 Ikea 13 Mustela 14-15 Pampers 16 Mustela 17-20 Avent 21 Nan 22 Avent 23 Ikea 24 Avent 25 Ikea 26 BabyBjorn 27-28 Ikea

Gość Tindra och Tuva
i 28 Fabryka Misiów

Gość 111111111111122234
1 uzywane nieznanej mi firmy 2 nowy z c&a 3 ze starej kolekcji ikei w sowy i uzywana w jeze 4 uzywana z ikei z wezem i zwierzakami 5 uzywany starodawny elwi i nowy delti model cat 6 uzywany x-lander x-car pasowal do wozka 7 - 8 - 9 - 10 najwiecej nowych z c&a, troche cool club i pare uzywanych roznych drozszych firm 11 uzywana zwykla biala polska 12 nowy tani z ikei 13 te co sie rzadko uzywa to drozsze johnsons baby, a te co najwiecej ida to tansze ziajka, cien itp. 14 happy, teraz tesco, mielismy tez przelotna przygode z franiszkami 15 softino i rozne inne, zalezy od promocji 16 johnsons soothing naturals, cien 17 esska sprezentowany, a teraz mam 18 cien 19 uzywany mam 20 nowe mam i nuk first choice 21 rozne enfamil, gerber, rossmann 22 - 23 uzywane drewniane takie troche starodawne 24 - 25 lyzeczki rossmanna, miska i talerz jakiejs innej firmy 26 uzywany cosatto goo goo 27 nowa c&a 28 rozne eichorn, c&a, ikea, fishery, sassy nowe i uzywane

Gość do masy nalesnikowej musisz
moja lista: 1 pacyga kacper 2 womar 3 ikea 4 ikea 5 jedo sato 6 graco junior 7 jedo viki 8 graco nautilus 9 womar rainbow 10 hm 11 prima baby 12 pacyga kacper 13 hipp, penaten 14 bella happy, abena bambo 15 hipp, nivea 16 hipp 17 nuby 18 penaten, lovi 20 nuby 21 niestety bebilon pepti 23 wisad franio 24 nuby 25 ikea fabler 26 arti relax 27 ikea leka 28 tommee tippee, bright stars

Gość Zielona gąska
Piszcie, piszcie laski! :) A nuż jakieś nowe ciekawe produkty sprawdziłyście, albo odkryłyście? Dobrze się czyta. Szczególnie pomocne to to dla kogoś kto spodziewa się dziecka i nie zna oferty. Piszcie jeszcze!!! :)

Gość Zielona gąska
Up! :)

1. Amal II 2. Drewex 3. Ikea 4. Fisher Price 5. Implast Bolder SD 6. Bobbiway 7. nie używam 8. cybex pallas 9. Kidsmile Luxury 10. Ewa Klucze, Early days, Tesco 11 i 12. zwykłe ze sklepu, nie znam firmy 13. żel 2w1 Nivea, balsam Nivea, krem na każdą pogodę Nivea 14. Pampers, Dada, toujours 15. pampers, dada 16. Sudocrem, alantan plus 17. Avent 18. Bella 19. nie używałam 20. avent 21. od 9 miesiąca używam Candia, wcześniej tylko pierś 22. garnek z wodą 23. Chicco Jazzy 24. ustnik avent przekształcający butelkę w kubek niekapek 25. używam tego co mam w domu - jako miseczki salaterki, a łyżeczki mtalowe 26. nie używałam 27. nie używałam 28. rózne grzechotki z supermarketów

Gość Ebba 1982
1 "Self-made" ;) (stare, klasyczne, umalowane na czarno) 2 Elodie Details 3 Anel Miffy, ochraniacz Ikea i Dobranoc Pchly Na Noc 4 Jeszcze nie mam 5 Roan Rocco czarno szary 6 Graco Logico szary w kropki ;) 7 Jeszcze nie mam 8 Jeszcze nie mam 9 Jeszcze nie mam 10 Vertbaudet i Reima 11 Przezroczyste wiaderko Bebe-Jou (uzywane) 12 Ikea (umalowany na czarno ) z tania biala nakladka tez z Ikei 13 Jeszcze nie mam 14 Libero Baby Soft 15 Jeszcze nie mam 16 Jeszcze nie mam 17 Elodie Details 18 Jeszcze nie mam 19 Jeszcze nie mam 20 Elodie Details 21 Jeszcze nie mam 22 Jeszcze nie mam 23 "Self-made" ;) (stare eleganckie drewniane krzeselko, umalowane na czarno) z tania biala wkladka pomniejszajaca z Ikei 24 Jeszcze nie mam 25 Haba 26 Fisher-Price Precious Planet (maly, lekki) :) 27 Fisher-Price Precious Planet (niewielka, bardzo zgrabna) 28 Sevi, Ikea i Sebra

Gość Ebba 1982
1, 12 i 23 byly malowane farbami Tikkurila W 1 jest jeszcze materac Danpol

Gość Zielona gąska
Piszcie jeszcze! :)

Gość Zielona gąska
Up!

1 Ikea Sniglar 2 Kolorino Łąka 3 Kolorino Łąka 4 Sun Baby z rzutnikiem, dostaliśmy też w prezencie drewnianą Goki ale sprzedaliśmy bo nie potrzebowaliśmy dwóch 5 Nestor Candida czarny z bardzo dużymi kołami, oraz Nowalex Focus też czarny 6 woziliśmy w gondolach 7 Nowalex Focus w wersji spacerowej 8 Sun Baby szary 9 nd 10 Cool Club, Kolorino i jakieś jeszcze ze Smyka 11 Geuther biała, był to prezent 12 Ikea Sniglar 13 Bobini Baby 14 Dada 15 Dada nas uczulały, więc Bobini albo Tesco 16 Bobini Baby, ale rzadko używaliśmy 17 Canpol i Kolorino 18 nd 19 nd 20 Canpol 21 Bebiko 22 nd 23 Dippo Prestige granatowe 24 Sun Baby 25 nd 26 Arti Relax turkusowy 27 Ikea Leka duża mata i drewniany pałąk z zabawkami, dostaliśmy też w prezencie Sun Baby Rybkę ale sprzedaliśmy bo nie potrzebowaliśmy dwóch 28 Goki

Gość Mama dwóch ancymonów
z maleńką różnica wieku Wyprawka Radka: 1 Dorjan Kijewscy (Wojtek 1) 2 Petite Juliette i Nell (Afryka i Leśne Zwierzaki) 3 Spanco (Pomm), Blanca (Exclusive 68) i Rossmann patchworkowa kołderka 4 Bertoni (Coloria Niedźwiedź, Żyrafa, Tygrys) 5 Bertoni (Carrera) granatowy 6 mamy 0-18 kg 7 Bertoni (Star) fioletowa 8 Nania (Cosmo SP Plus) 0-18 kg czarno-zielony 9 Bertoni Traveller (zielony) 10 Reserved Kids, Cocodrillo, Cool Club, Pepco, Lupilu i Wójcik 11 Bertoni profilowana ze stojakiem zielona, Bertoni leżaczek kapielowy biały z niebieską gąbką i Akuku termometr kąpielowy fioletowy 12 Akuku podkład do przewijania fioletowo-różowy 13 Skarb Matki i Cien Baby 14 Toujours 15 Skarb Matki i różne inne 16 Skarb Matki 17 Lovi, Canpol Babies i Bertoni (Baby Care) silikonowe 18 Lovi 19 Akuku ręczny 20 Canpol Babies profilowane butelki i BabyOno pojemnik na mleko w proszku 21 Bebiko, Mami Lac i Rossmann Babydream 22 Topcom Kidzzz 23 Caretero (RoYo Brown) i Bertoni (Mac Meal) pomarańczowe 24 Bertoni (Baby Care) niebiesko-różowy i Canpol Babies z twardym ustnikiem zielono-różowy 25 talerze i miski domowe, Akuku łyżeczki, BabyOno śliniaki silikonowe 26 Bertoni (Top Relax) z pałąkiem fioletowy 27 Bertoni (Coloria Hipcio) 28 BabyOno, Akuku, Bertoni i różne inne Wyprawka Huberta: 1 po Radku 2 po Radku 3 po Radku 4 po Radku 5 Bertoni (Cayenne 2010) zielony 6 mamy 0-25 kg 7 Espiro (Active) niebieska 8 Espiro (Optima) 0-25 kg fioletowy 9 po Radku 10 po Radku 11 po Radku 12 Akuku podkład do przewijania niebiesko-zielony 13 po Radku i Babydream Natural 14 Toujours i Babydream 15 Skarb Matki i różne inne 16 po Radku i Cien Baby 17 takie jak Radek 18 po Radku 19 po Radku 20 po Radku 21 Mami Lac i Babydream 22 po Radku 23 4Baby (Compact City Green) i Bertoni Radka na spółkę 24 Canpo Babies z wymiennym ustnikiem niebiesko-zielony 25 BabyOno talerz z przyssawką niebieski i reszta po Radku 26 po Radku 27 po Radku 28 Graco (Discovery Walker Greta) chodzik, Okiedog (Flopper) jeździk niebiesko-zielony i reszta po Radku

z maleńką różnica wieku Wyprawka Radka: 1 Dorjan Kijewscy (Wojtek 1) 2 Petite Juliette i Nell (Afryka i Leśne Zwierzaki) 3 Spanco (Pomm), Blanca (Exclusive 68) i Rossmann patchworkowa kołderka 4 Bertoni (Coloria Niedźwiedź, Żyrafa, Tygrys) 5 Bertoni (Carrera) granatowy 6 mamy 0-18 kg 7 Bertoni (Star) fioletowa 8 Nania (Cosmo SP Plus) 0-18 kg czarno-zielony 9 Bertoni Traveller (zielony) 10 Reserved Kids, Cocodrillo, Cool Club, Pepco, Lupilu i Wójcik 11 Bertoni profilowana ze stojakiem zielona, Bertoni leżaczek kapielowy biały z niebieską gąbką i Akuku termometr kąpielowy fioletowy 12 Akuku podkład do przewijania fioletowo-różowy 13 Skarb Matki i Cien Baby 14 Toujours 15 Skarb Matki i różne inne 16 Skarb Matki 17 Lovi, Canpol Babies i Bertoni (Baby Care) silikonowe 18 Lovi 19 Akuku ręczny 20 Canpol Babies profilowane butelki i BabyOno pojemnik na mleko w proszku 21 Bebiko, Mami Lac i Rossmann Babydream 22 Topcom Kidzzz 23 Caretero (RoYo Brown) i Bertoni (Mac Meal) pomarańczowe 24 Bertoni (Baby Care) niebiesko-różowy i Canpol Babies z twardym ustnikiem zielono-różowy 25 talerze i miski domowe, Akuku łyżeczki, BabyOno śliniaki silikonowe 26 Bertoni (Top Relax) z pałąkiem fioletowy 27 Bertoni (Coloria Hipcio) 28 BabyOno, Akuku, Bertoni i różne inne Wyprawka Huberta: 1 po Radku 2 po Radku 3 po Radku 4 po Radku 5 Bertoni (Cayenne 2010) zielony 6 mamy 0-25 kg 7 Espiro (Active) niebieska 8 Espiro (Optima) 0-25 kg fioletowy 9 po Radku 10 po Radku 11 po Radku 12 Akuku podkład do przewijania niebiesko-zielony 13 po Radku i Babydream Natural 14 Toujours i Babydream 15 Skarb Matki i różne inne 16 po Radku i Cien Baby 17 takie jak Radek 18 po Radku 19 po Radku 20 po Radku 21 Mami Lac i Babydream 22 po Radku 23 4Baby (Compact City Green) i Bertoni Radka na spółkę 24 Canpo Babies z wymiennym ustnikiem niebiesko-zielony 25 BabyOno talerz z przyssawką niebieski i reszta po Radku 26 po Radku 27 po Radku 28 Graco (Discovery Walker Greta) chodzik, Okiedog (Flopper) jeździk niebiesko-zielony i reszta po Radku

24 Canpol, a nie Canpo