Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lil opinion pool

Po produkty jakich marek sięgnęłyście kompletując wyprawkę?

Polecane posty

Gość lil opinion pool

Drogie Panie, przeprowadzam małe badanko i potrzebuję 'wyciągnąć' ;) od Was informacje odnośnie marek produktów, którym zaufałyście kompletując dziecięcą wyprawkę/(-ki) i później, gdy dziecko/(-ci) było/(-y) już z wami, uwzględniając podział na poszczególne kategorie/grupy produktowe: 1. łóżeczko dziecięce 2. kocyk/(-yki) 3. pościel dziecięca/tekstylia 4. karuzela łóżeczkowa 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka 6. autofotelik (0-13 kg) 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka 8. autofotelik (9-18 kg) 9. nosidło na brzuch/chusta 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) 11. wanienka 12. przewijak 13. zestaw podstawowych kosmetyków 14. pieluchy 15. chusteczki nawilżone 16. maść przeciwko odparzeniom 17. smoczek uspokajający 18. wkładki laktacyjne 19. laktator 20. butelka/(-ki) 21. mleko zastępcze 22. podgrzewacz do pokarmu 23. krzesełko 24. kubek plastikowy/’niekapek’ 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) 26. leżaczek 27. mata edukacyjna 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) Instrukcje dla udzielających odpowiedzi: - najlepiej gdy podacie zarówno markę produktu jak i model (zakładając, że pamiętacie) - jeśli czegoś nie używałyście, proszę wpisać ‘n/d’ (nie dotyczy), ‘nie używałam’, itp. Z góry bardzo wszystkim dziękuję za wzięcie udziału w tym krótkim przeglądzie. :)

Gość no to tyle
1.zdobyczne 2.lumpeks 3.lumpeks 4.n/d 5.używka - komis 6. n/d 7.n/d 8. n/d 9. n/d 10. lumpeks 11. komis 12.n/d 13. sudocrem, talk, oliwka 14 made in biedronka 15.made in biedronka 16.sudocrem 17. n/d 17. n/d 18. n/d 19. n/d 20. pierwsza lepsza 21. nan 22. gaz z butli i garnuszek 23. n/d 24. made in biedronka 25. made in biedronka 26. n/d 27. n/d 28. komis

Prosze bardzo: 1. Paidi 2. n/d 3. Zöllner 4. Fisher Price 5. Teutonia 6. Römer 7. BabyOne1 8. MaxiCosi Isofix 9. n/d 10. nie pamietam 11. nie pamietam 12. nie wiem 13. JonsonJonson 14. Pampers 15. Pampers 16.Bübchen 17.NUK 18.nie pamietam 19. Medela 20.NUK 21. HIPP 22. nie pamietam 23. HAUCK 24. NUK 25. nie wiem 26. Chicco 27. n/d 28. Fisher Price

Gość mama tez
1. Mamas&Papas(w Polsce chyba Peg Perego) 2. kocyk/(-yki)(Bhs, Mothercare) 3. pościel dziecięca/tekstylia(mothercare) 4. karuzela łóżeczkowa(tiny love) 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka(bugaboo frog) 6. autofotelik (0-13 kg)(maxi cosi) 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka n/d 8. autofotelik (9-18 kg) n/d 9. nosidło na brzuch/chusta n/d 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) (Mamas&Papas,Tiny ted) 11. wanienka (Summer baby) 12. przewijak(mothercare) 13. zestaw podstawowych kosmetyków(Weleda) 14. pieluchy(glownie pampers, tansze marki sklepowe, huggies) 15. chusteczki nawilżone (boots, pampers, lidl) 16. maść przeciwko odparzeniom(sudocrem) 17. smoczek uspokajający(avent) 18. wkładki laktacyjne(lansinoh) 19. laktator(ameda) 20. butelka/(-ki)(canpol szklane) 21. mleko zastępcze (Holle Organic Formula) 22. podgrzewacz do pokarmu(Canpol, Avent) 23. krzesełko (Prima Pappa) 24. kubek plastikowy/’niekapek’(n/d) 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) n/d 26. leżaczek(Fisher Price) 27. mata edukacyjna n/d 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) (Hamleys,Fisher Price,little tikes) Wiekszosc rzeczy kupowalam uzywanych-np.wozek czy lozeczko,ale pytanie bylo o firmy

Podaję tylko to co już mam i pamiętam: 1. łóżeczko - Klupś (model - Radek II) 3. polska pościel, firmy nie pamiętam, komplet z kołderka, poduszka i baldachimkiem 130zl. 4. Plastikowa karuzelka (firmy Alexis) 5. Wózek głeboki/spacerówka - Roan Marita (kolor - 513) 6. Autofotelik do 13kg - Roan Marita 10. Ubranka różnych firm... 11. Najtańsza, duża i wygodna, plus 2 gąbki do ułożenia maluszka 12. Tylko nakładka na przewijak, najtańsza w sklepie z rzeczami dla dzieci 14. Zwykłe białe tetrowe, kilka flanelowych, paczka pampersów do szpitala Huggis newborn, 15 pieluszek wielorazowego użytku Fuzzi Bunz (www.pieluszkarnia.pl) 17. Smoczki - Avent 19. Tani, ręczny, polskiej produkcji, firmy nie pamiętam (40zł) 20. Butelki - Avent 27. Mata edukacyjna Kubuś Puchatek (Mothercare) 28. Pozytywka pluszowa żłówik (firmy Alexis), 2 gryzaki lodowe (Alexis), plastkiowa grzechotka do wózka (Alexis)

Gość Mama dwójeczki
No to zaryzykuję jako jedna z pierwszych... :) Przy pierwszym: 1. Ikea Gulliver 2. Ikea 3. Ikea 4. Haba 5. Emmaljunga Smart (gondola + spacerówka) 6. nie miałam 7. Maclaren Volo 8. Roemer 9. nie miałam 10. H&M 11. Ikea 12. Ikea 13. Buebchen + Penaten 14. Huggies 15. Huggies + Carrefour 1 16. Buebchen 17. Nuk 18. Avent 19. Avent 20. Avent 21. nie używałam 22. Avent 23. BabyDan 24. Avent 25. BabyBjorn 26. BabyBjorn 27. nie używałam 28. Ikea + Haba Przy drugim: 1. BabyDan Classic 2. Jysk + Mothercare 3. Ikea 4. nie używam 5. Brio Go (gondola + spacerówka) 6. Maxi-Cosi Cabrio 7. nie używam 8. nie używam 10. H&M 11. Ikea 12. Ikea 13. Johnson's baby + Hipp 14. Pampers 15. Pampers + Hipp 16. maść cynkowa 17. nie używam 18. Johnson's baby 19. Tommee Tippee 20. Tommee Tippee 21. nie używam 22. nie używam 23. nie używam 24. nie używam 25. nie używam 26. BabyBjorn 27. Haba 28. Haba +Ikea :)

1. ikea 2. bobas 3. ikea 4. canpol 5.quiny buzz 4 6. maxi cosi cabrio 7. nd 8. nd 9. babybjorn/bebelulu 10. nd-szpital mial swoje 11. brevi 12. gluck 13.penaten 14. pampers 15. pampers,babylove 16. penaten,sudocrem 17. avent,nuk 18. avent,canpol 19. avent 20. avent 21. humana 22. avent 23. nd 24. nd 25.baby ono 26. fisher price 27. no name;) 28. fisher price,baby ono,sassy

Gość mama klaudii
1. cosatto 2. bhs 3. n/d 4. karuzela łóżeczkowa fisher price rainforest 5. Jane slalom pro 6. jane matrix 7. l n/d 8. britax 9. n/d 10. next 11. nie pamiętam 12. cosatto 13. J&J 14. huggies teraz pampers activ 15. huggies pure teraz pampers sensitiv 16. sudokrem . kamillosan 17. Tommee Tippee 18. J&J 19. Tommee Tippee 20. ) Tommee Tippee 21. bebilon 22. Tommee Tippee 23. fisher price rainforest 24. Tommee Tippee 25. Tommee Tippee 26. huśtawka Fisher Price Rainforest 27. Fisher Price Rainforest 28. Fisher Price , chicco ,vtech

Gość warszawska pomarańczka
;) 1. Ikea Gulliver 2. Ikea 3. Ikea 4. Tiny Love 5. Polak Orion 6. nie używałam 7. nie używałam 8. Bebe Confort Iseos 9. nie używałam 10. Smyk 11. TummyTub (wiaderko kąpielowe) 12. Ikea 13. Mothercare, Rossmann, Nivea Baby, Bambino 14. Rossmann, Carrefour 1 15. Carrefour 1, Mothercare, Bella Happy 16. Linomag 17. Chicco Physio 18. Bella 19. nie używałam 20. Tigex, Chicco 21. Nestle NAN, Rossmann 22. Avent 23. Ikea Antilop 24. Canpol babies 25. Ikea 26. nie używałam 27. nie używałam 28. Canpol babies, Ikea, Sassy więcej nie pamiętam...

Gość mama przedszkolaka___
przed kilkoma laty: 1. graco contour electra deluxe 2. ikea 3. ikea 4. n/d 5. graco quattro 6. graco 7. n/d 8. britax 9. babybjorn 10. ze smyka i świata dziecka 11. ikea 12. n/d 13. mothercare, j&j 15. carrefour, pampers, rossmann 16. mothercare, dada, cien, carrefour, rossmann, bambino 17. mam baby 18. rossmann 19. n/d 20. mam baby, avent 21. n/d 22. n/d 23. brevi 24. nuby 25. bebe confort 26. n/d 27. tiny love 28. fisher-price, tiny love, sassy, smoby, plan toys, canpol, nuby

Gość sgffssgsg
1. Drewx Laura 2. 3x babyono 3. polski z allegro 4. Canapol Babies 5. Jedo Bartatina 6. Espiro Neo 7. nd 8. nd 9. 2x NatiBaby 10. polscy producenci 11. dostałam 12. komoda z przewijakiem Gluck Hipcio 13. Balneum do kąpieli, Nivea do smarowania buzi na spacery (nic więcej) 14. wielorazowe (IV, BG, FuzziBunz, Wonderos, Trushies, + polska tetra) + Huggies 15. Nivea 16. alantan, sudocrem 17. Avent 18. BabyOno - świetne swoją drogą:-) 19. Medela 20. 1x TommeTipe - nieuzywana 21. nd 22. nd 23. nd 24. nd 25. nd 26. dopiero dostanę 27. dostałam używana 28. grzechotni BabyOno

1. Ikea 2.nieznany z ebay'a, drugi robiony recznie 3. Ikea 4. Mothercare 5.Graco travel system 6.nie mamy jeszcze 7.Graco 8 jeszcze za mala 9.Chicco 10 mothercare 11. nieznana firma 12.firm nieznana 13.J&J 14. Oryginalne pampersy 15. Oryg pampers 16.Sudocream 17. Tommy Tippee 18.J&J 19 Tommy T 20. Tommy T 21. SMA 22.nie uzywamy 23 jeszcze nie ma 24NUK 25 Disney 26 Fisher price 27 Mammas &Pappas i druga z early years learning centre 28 Fisher price, cos z ebaya i PL

1. łózeczko Klupś Radek - kołyska , nowe 2. nowe nie wiem jakiej marki 3. 3 komplety posszewek DRAWEX z baldachimem wkładu nie wiem jakiej marki wiem ze był drogi :P 4. Karuzela Tiny love symfonia w ruchu 5. Mikado ox ford 3w1 6 z kompletu mikado 7. espiro active 8. nie było 10. z sklepów osedlowych ( zawze tam kupowałm spiochy , bpody, piżamki ) 11. zwykła standardowa 12 standardowy 13 oliwka bambino, penaten do pupy, jonson do kapieli 14. pamers do roku potem zwykłe z biedronki czy hipermarketu 15. bella happy 16.penaten 17 canpol anatomiczny silkion 18, bella mama 19. najzwyklejszy z apteki reczny 20. canpola lub nuk 21 nan active 22 nie było 23 nie było 24 NUBY 25 canpola 26 lezazek http://www.allegro.pl/item815788291_lezaczek_bujak_kolyska_babymix_kurier.html 27. zwykła nabyta w markecie 28 rózne od zywkłych po markowe

Gość maja papaja
jak obiecałam, piszę: 1 ikea (gulliver) 2 jysk (celia) 3 ikea (fabler kamrater) 4 n/d 5 n/d 6 maxi-cosi (cabrio) 7 quinny (zapp) 8 n/d 9 babybjorn (original) 10 h&m, kappahl, cubus 11 ikea (lattsam) 12 ikea (gullunge) 13 johnson's baby (soothing naturals) 14 pampers 15 pampers naturals 16. johnson's baby (soothing naturals) 17 tommee tippee 18 johnson's baby 19 n/d 20 tommee tippee 21 nestle (nan) i milchunion (humana) 22 (ciepła woda lub rzadziej mikrofalówka) 23 będzie ikea (antilop) 24 będzie bidon sigg 25 będzie prawdopodobnie boon (catch bowl) 26 babybjorn (balance) 27 (do leżenia ma owczą skórę ikea ludde) 28 ikea (barnslig), sassy, fisher-price, k's kids, inne do krytykantów: ludzie gadacie od rzeczy, bo zwyczajnie sami nie macie totalnie żadnej inicjatywy, żeby coś zrobić z własnym życiem, za to na zaszczuwanie innych zawsze znajdziecie chwilę. co złego jest w tym, że ta osoba pyta? przecież, nie każe się ograniczać do nie wiadomo jak drogich marek, a dotychczas wymienione rzeczy są w większości przypadków na każdą kieszeń i raczej NIEZBĘDNE przy dzieciach. zakładam w takim razie, że piszący te wszystkie głupoty dzietni w ogóle nie są, bo inaczej nie robiliby takich zdziwionych oczu na to co tu dotychczas przeczytali. też uważam, że miejsce na tą ankietę jest jak najbardziej dobre. w końcu większość z nas jest tu matkami i konsumentami. blikblik - z tak powalająco niskim poziomem intelektualnym i tak bogatym-inaczej zasobem słownictwa, jestem więcej niż pewna, że ciebie nawet na najtańsze elementy z takiej ikei nie stać...

Gość Hej__
Ja to w sumie dopiero kompletuję tę pierwszą wyprawkę, tak więc wszystkiego jeszcze nie mam, ale co tam... napiszę chociaż co już nabyłam. 1. Ikea Hermelin 2. Mothercare 3. Mothercare Green Car Blue, Moose and Bird i elementy z innych zestawów (miszmasz) :) 4. Mothercare Green Car Blue 5. Cosatto Cabi (z gondolą) 6. Cosatto Cabi 7-8. jeszcze nie mam 9. Beco (Butterfly 2) 10. Mothercare, Next, Marks&Spencer, Bhs, Cubus, H&M, C&A, Cool Club (to wszystko co do tej pory kupiłam) 11. Fisher-Price (Rainforest) 12. Mothercare (Elephants) 13. Bubchen i Mustela (ale nie mam jeszcze wszystkiego) 14-16. jeszcze nie mam 17-25. nie mam jeszcze nic z tych rzeczy 26. Cosatto Hush i Graco Travel (...bo nie mogłam się zdecydować na jeden z nich) :P 27-28. jeszcze nie mam Na szczęście mam jeszcze sporo czasu na zakupy. ;)

Gość no to jeszcze ja
1 Klupś Radek X 2 Ikea Fabler Kamrater 3 BabyDan 4 nie używam 5 ABC Design Rodeo 6 ABC Design Rider 7 n/d 8 Maxi-Cosi Tobi 9 chusta Red Castle 10 ze Świata Dziecka i H&M 11 zwykła klasyczna biała, bez nazwy :) 12 Klupś 13 Nivea Baby, Cleanic dzidziuś, inne 14 Bella Happy, Tesco, inne 15 Nivea Baby, Bambino, Tesco, inne 16 Sudocrem 17 Mothercare 18 Lansinoh 19 n/d 20 Mothercare i Dr. Brown's 21 Nutricia Bebilon 22 nie używam 23 Hauck Alpha 24 Ikea Mata 25 Ikea Mata, Mothercare 26 Cosatto Goo-Goo Rocka 27 BabyDan - choć to nie do końca mata edukacyjna, a bardziej kołderka na podłogę albo wyściełanie kojca 28 Ikea Barnslig i Ikea Fabler

Gość szfajnflu
jestem dopiero przyszłą mamą i jestem na etapie kompletowania rzeczy dla malucha wypisuję to co zorganizowałam do tej pory: 1-łóżeczko mam stare po bracie, pomalowane farbą dulux z nowym tanim materacem z ikei 2-ikea i jysk 3-prześcieradła z ikei, folia szwedzka na materac, pielucha tetrowa pod głowę 4-na razie nie chcę mieć.. może później 5-wózka jeszcze nie mam, ale myślę nad głębokim roanem maritą albo implastem clipperem 6-nie mam zielonego pojęcia co kupić 7-podobają mi się cosatto swift lite supa i yo! 8-nie mam pojęcia i na szczęście jeszcze nie muszę tego kupować :P 9-nie chcę 10-jeszcze nie mam, poza paroma pajacami z nexta 11-z ikei 12-nie mam i nie wiem czy chcę mieć 13-jeszcze nie mam 14-nie mam 15-bambino 16-nie mam 17-fisher-price 18-jeszcze nie mam 19-nie będę kupować 20-fisher-price 21-na razie nie mam zamiaru kupować 22-nie chcę 23-myślę poważnie o cosatto delta 24-nie potrzebuję na razie 25-jak wyżej 26-cosatto snoozi 27-czekam aż od kogoś dostanę :P 28-fehn :D

Gość lil opinion pool
Dziękuję wszystkim serdecznie i zapraszam kolejne Panie! :)

1. łóżeczko dziecięce - DREWEX (model nie pamiętam) 2. kocyk/(-yki) -IKEA, BAZAREK. 3. pościel dziecięca/tekstylia - wypełnienie CLINIC, poszewki polski producent, prześcieradła kupiony materiał i obszyty 4. karuzela łóżeczkowa -CANPOL 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka -JEDO 6. autofotelik (0-13 kg) -MAX-ICOSI CabrioFix 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka - BABY DESIGN TRAVEL 8. autofotelik (9-18 kg) -MAX-ICOSI Priori 9. nosidło na brzuch/chusta - nie pamiętam, 2 razy użyłam, nie przydało się 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) - MOTHERCARE, C&A i od polskich pruducentów 11. wanienka - CANPOL 12. przewijak - nie wiem 13. zestaw podstawowych kosmetyków - NIVEA (i do dziś używam wszystko Nivea) 14. pieluchy -PAMPERS 15. chusteczki nawilżone -PAMPERS/NIVEA 16. maść przeciwko odparzeniom -NIVEA 17. smoczek uspokajający - CANPOL 18. wkładki laktacyjne -ROSSMAN 19. laktator - CANPOL Lovi 20. butelka/(-ki) - CANPOL 21. mleko zastępcze -BEBILON 22. podgrzewacz do pokarmu - nie używałam 23. krzesełko - nie pamiętam 24. kubek plastikowy/’niekapek’ -CANPOL 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) -CANPOL 26. leżaczek - nie używałam 27. mata edukacyjna - IKEA 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) - FISHER PRICE, CANPOL, ROSSMAN i nie pamiętam jakie jeszcze

Gość saleminka8
1. zwykłe sosnowe 2. kupiłam na targu fajny i gruby do wózeczka 3. w hurtowni dzieciecej baby max kupiłam 4. canpol 5. chicco 3wD tech 6. MAXI-COSI CABRIOFIX 7. jeszcze nie kupiłam,bo mały ma 17dni 8. jeszcze mu kg brakuje :) 9. nie mam zamiaru kupować 10. w hurtowni baby max,zadne jakies firmowe,chociaz i w domu mam z H&M itp 11. kupiona w markecie ;) 12. dołączony był do łóżeczka 13. wiele marek między innymi bubchen-niemiecka firma,johnson(płyn do mycia) 14. testowałam z huggies-porażka,pampersa-przeciekały mi :) hehe a teraz testuje dada z biedronki i nie przeciekla mi jeszcze :) 15. johnson-polecam,bardzo ładnie pachną i nie są ani za suche ani za mokre :P 16. z HIPP i sudocrem 17. NUK i AVENT-silikonowe 18. bele jakie,bo przy nawale nawet na firme nie patrze,bo najważniejsze by nie przeciekać :P 19. laktator 20. reer,lovi i avent -lovi zdaje egzamin :) 21. kupuje bebiko,ponieważ mlekiem tej firmy był dokarmiany w szpitalu 22. nie potrzebuje,robie na świeżo mleko a z cyca jest odpowiedniej temperatury,a modyfikowanego nie można odgrzewać-tak jest na opakowaniu,że nie zużytą ilość mleka nie można podać za 2 razem 23. jeszcze za wczesnie na to i się nie zastanawiałam :) 24. napisze za jakiś czas,ale raczej z lepszej firmy 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) 26. FISHER PRICE 27.http://www.allegro.pl/item820484053_mata_edukacyjna_tropikalna_wyspa_tiny_love_bonusy.html była prezentem 28. canpol,

Gość iwiwi
Kurde... Idę do sklepu, tam wybór ubogi. Kilka marek w kółko spośród produktów których trzeba wybrać mniejsze zło (np jeśli chodzi o środki do mycia noworodków czy pożal-się-boże zabawki). No i jeśli napiszę jakie marki wybrałam to potem taka jedna firma z drugą szczycą się że są "najchętniej bierane przez konsumentów" a nawet że mają "zaufanie konsumenta". :S

Gość trąbka trąbka
1. łóżeczko - jeszcze nie kupiłam, na razie używam podwieszanej kołyski HABA 2. kocyk - polski, chyba ze Smyka 3. pościel - nie mam 4. karuzela - nie mam 5. wózek głęboki - nie mam 6. autofotelik (0-13 kg) - Romer BABY-SAFE 7. spacerówka - Britax Verve 8. autofotelik (9-18 kg) - nie mam 9. nosidło - nie mam 10. ubranka - Cool Club, CUBUS 11. wanienka - nie używam i nie mam 12. przewijak - nie mam 13. zestaw kosmetyków - HIPP, Chicco 14. pieluchy - wielorazowe Bambino Mio 15. chusteczki - HIPP, Chicco 16. maść - Bepanthen 17. smoczek - nie mam i nie podaję 18. wkładki - Chicco 19. laktator - nie mam 20. butelka - Fisher 21. mleko - Nestle NAN 22. podgrzewacz - mikrofala 23. krzesełko - nie mam, mam tylko przygotowane Bumbo 24. kubek - nie mam 25. zastawa - nie mam 26. leżaczek - Fisher 27. mata - HABA 28. zabawki - HABA, Chicco

Gość Kilka lat temu
1. bebe-jou (porto) ...tak poszalałam se, a co ;) 2. nie pamiętam, chyba z ikea 3. bebe-jou (nie pamiętam modelu) 4. bebe confort 5. bebe confort cart (bez gondoli) 6. bebe confort elios 7. bebe confort allegro 8. bebe confort iseos 9. w ogóle nie miałam 10. nie pamiętam, ale chyba polskie uva i kilka z zary 11. bebe-jou 12. bebe-jou 13. johnson's 14. pampers i huggies 15. też pampers i huggies 16. różne, ale pamiętam że linomag był niezły 17. avent 18. bebe confort 19. nie kupowałam 20. bebe confort 21. obyło się bez 22. avent 23. bebe confort omega 24. avent 25. bebe confort 26. bebe confort, nie pamiętam modelu 27. nie miałam, za to miałam kojec bebe confort americain ..tak miałam kota na punkcie tej marki! :P 28. aj, żebym to ja wiedziała... różne :) Pozdrawiam :D

Gość to i ja coś od siebie
wózek baby design------- zadowolona byłam z niego bardzo łóżeczko radek na biegunach---------------tu już tak średnio, wycierała się farba. fotelik najmniejszy baby design------------- bez zastrzezeń kosmetyki nivea nutri cos tam------- ok pieluchy pampers----------------- wg mnie najlepsze chusteczki nivea-------------------- świetne butelki avent------------------ niezniszczalne :) świetne do karmienia mieszanego smoczek nuk silikonowy------- tylko ten zyskał akceptacje ssaka ;) wyprawka modna maja---------------- wygodne, dobra bawełna spacerówka baby design---------- lekka, ale jakosc srednia laktator baby ono-------------- zadowolona byłam

Gość mamazulki..
1. drewex 2. bez firmiowe 3. feretti 4. fisher price z misiami 5. casualplay s4 6. maxi cossi 7. jeszcze nie mamy 8. jeszcze nie mamy 9. obyło się bez 10. next i h&m 11. zwykła 12. zwykły za 70 zł 13.nivea 14.pampers 15. pampers 16. nivea 17. tommee tippee 18. bella 19. tommee tippee 20. tommee tippee 21. bebiko 22. nie mamy 23. fisher price 24.tommee tippee 25.tommee tippee 26. chuśtawka reinforest 27. fisher price reinforest 28. fisher i inne

Gość no to jeszcze i ja się wygadam
:P aha, jeszcze w międzyczasie - szfajnflu! masz zaj***stego nika! :D esz się uśmiałam ;) ok, a teraz do rzeczy.. (byłam i jestem raczej oszczędna) 1 ikea sniglar, materac też najtańszy slummer 2 ikea 3 ikea 4 ikea fabler 5 brak 6 peg perego primo viaggio 7 peg perego aria, potem miała być teutonia solano, ale tańszy okazał się brevi grillo :) 8 graco 9 brak 10 jakieś bez firmowe i kappahl kaxs 11 profilowana, ok baby laguna (w sumie nie wiem po co ją kupiłam) 12 naścienny ikea antilop (nie wiem co mnie pokusiło...) 13 rossmann babydream 14 rossmann, cien 15 rossmann, czasem bella 16 rossmann albo penaten 17 baby-nova, nuk 18 baby-nova, babyono 19, 20, 22, 24 canpol lovi (nie wszystko się przydało) 21 rossmann babydream 23 podobało mi się cosatto on the move, ale ikea antilop było tańsze, teraz wymieniliśmy na ikea agam 25 zestaw wieloelementowy ikea kalas był najtańszy 26 adbor, jeden z tych pierwszych ciężkich na rynku ..w sumie mało używaliśmy i sam się nie bujał, dlatego następnym razem kupię coś na cieniutkim drucianym stelażu 27 jakaś bez nazwy, sprezentowana przez kogoś, generalnie mało używana 28 różne (sporo kupujemy w ikei)

Gość lil opinion pool
No, moderator się troszeczkę rozpędził tym razem i nawet jedną przyjazną wypowiedź niechcący usunął. Kochani, gorąco zapraszam do dalszych wypowiedzi! Im więcej, tym lepiej! ;)

1. baby dreams kojec 2. baby ono, 5,10,15 3. no name a wypełnienia ikea 4. fisher price- miesie przebrane za pszczólki i żabka 5. inglesina retro, chicco enjoy 6. baby dreams, chicco 7. zooper twist 8. zoolty (0-18) 9. no name i wcale nie używałam, hauck 10. tesco, cherokee 11. baby ono, ikea 12. no name- naklądka na łóżeczko z ceratką 13 oilatum, hipp, niwea 14. pampers 15. bambino, pampers 16 sudokrem 17 avent, canpol 18 nie pamiętam 19 medela, tommee tippee 20. avent, nuck, nuby, canpol 21. nutramigen, bebiko 22. severin 23 baby ono, no name, ikea 24 tommee tippee 25 canpol 26 adbor, fisher price taki z kotkiem i pieskiem 27. canpol różowy króliczek 28. fisher price, chicco, canpol....

1. łóżeczko Klups-ewelina II 2.kocyk nie pamietam w hurtowni z art dzieciecymi kupowany 3. pościel Amy http://www.allegro.pl/item813965425_3413_amy_posciel_e3_sweet_baby_exclusive_gratis.html 4. Karuzela K'S kids http://www.allegro.pl/item823482477_karuzela_z_pilotem_lampka_k_s_kids_promocja.html 5 Wózek Implast bolder Sd 6. jw 7. lekkiej spacerowki jeszcze brak 8. brak 9.nie uzywam 10. różne firmy najcześciej H&M 11. jakaś zwykla 12 przewijak tez zwykly nakladany na lozeczko 13. kosmetyki z lini Nivea Beaby 14. Pampers 15. pampers 16. Sofeo. 17 Smoczek uspakajacy Avent 18. nie uzwam 19 nie uzywam 20 Canpol Lovi 21 Narazie humana z mct ale potem bedzie bebilon 22 podgrzewacz canpol ale nie uzywany wole swieze mleko moze potem jak beda sloiczki 23 krzeslko do karmienia dopiero bedzie 24. kubek narazie nie uzywamy ale bedzie z canpola Lovi 25 canpol 26 fisher price http://www.allegro.pl/item818626658_fisher_price_lezaczek_bujaczek_wibracje_3w1_l0539.html 27 fisher price rainforest 28 fisher price, chicco i canpol