Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lil opinion pool

Po produkty jakich marek sięgnęłyście kompletując wyprawkę?

Polecane posty

Gość Wyprawka Jasia
1) Drewex Duck 2) Tesco i Endo 3) Mamo-Tato Ślimaki w błękicie 4) Baby Mix Małpki 5) Baby Design Sprint Plus fioletowo-szary 6) Baby Design Dumbo 2010 fioletowo-szary 7) Coletto Nino szaro-zielony 8) - 9) - 10) Cherokee i kilka Endo 11) Delti leżaczek Delfinek niebieski 12) Mamo-Tato Ślimaki w błękicie 13) Bambino 14) Pampers i Tesco głównie 15) Bambino i Tesco 16) Alantan zasypka 17) Lovi różne 18) Lovi 19) Lovi Senso 20) Lovi zwykła i wielofunkcyjna 21) Bebiko HA Dobry Apetyt 22) Lovi zwykły i żelowy 23) 4Baby Kid Continental Asia zielono-niebieskie 24) - 25) - 26) Baby Mix zielono-żółty z krówką i drzewem 27) Baby Mix Zebra 28) Baby Mix, Tomy, My Baby, Simba i Endo

Gość Naranja.
dziecko #2 1 ikea somnat (niebieskie) 2 ikea ? (granat+niebieski) 3 mini mini girl (biel+szary+czerwień) i ikea kompissar (bialy) 4 - 5 espiro atlantic (niebieski+turkus) 6 espiro optima (fioletowy) 7 espiro metro (zielen+niebieski) 8 espiro optima (fiolet) 9 - 10 kappahl i next 11 ikea lattsam (biala) 12 ikea antilop (bialy) 13 jeszcze nie kupione 14 dada i pampers 15 jeszcze nie kupione 16 jeszcze nie kupiona 17 bebe-jou boy i lovi (niebieski+seledyn) 18 jeszcze nie kupione 19 - 20 nuk first choice (zielona) 21 - 23 ikea blames (czern+biel) 24 jeszcze nie kupiony 25 ikea smaska, ikea fargrik i rossmann babydream 26 fisher-price precious planet (niebieski+seledyn) 27 ikea snoa rutan 28 oball, fisher-price, sassy, bertoni, canpol baby, manhattan toy, tommee tippee, rossmann babydream i ikea

Gość Naranja.
2, (czesciowo) 3, 7, 11, 23, 25, 27 i 28 aktualnie uzytkuje lub uzytkowalo w przeszlosci dziecko #1 4 i 9 nie sprawdzilo sie przy dziecku #1, wiec nie kupuje tego dziecku #2 19 i (czesciowo) 10 odsprzedalam kuzynce, wiec nie wiem czy uda mi sie je odzyskac i ponownie odkupic... 21 nigdy nie potrzebowalam przy dziecku #1, wiec dla #2 tym bardziej nie kupie

Gość HKmama79
Ostatnio wpadła mi w ręcę gazetka Lidla. Od 31 stycznia będzie tam promocja bielizny niemowlęcej Lupilu, rajstopki i skarpetki po 6,99 zł. Cena naprawde korzystna, koleżanka tez bardzo polecała. Podobno jakość materiałów jest wysoka, ciuszki sa przyjemne w dotyku, no i bezpieczne dla dzieciaczka. Szukałam w różnych sklepach, ale nigdzie nie mogłam znaleźć a potem sie dowiedzialem, ze chyba tylko w Lidlu moge kupic cos takiego. Znalazlam tez fotki na sieci, fajne motywy na pupce. Trzeba bedzie wczesnie wstac bo kolejki do lidla w poniedzialki bywaja ogromne.

Gość helenka_kk
Słuchajcie,a kiedy mozna zaczac myslec juz o tym,zeby kupić dziecku takie nosidełko http://www.babytuli.pl/pages/faq czy poczekac do tego roczku,czy jednak juz przy kompletowaniu wyprawki ?

Gość janeczka890
Helenka,a który kolorek wybralas ? Bo jak tak patrze to jednak dla mnei teraz najopowiedniejszy byłby ten http://www.babytuli.pl/products/nosidelkobalboa Super w ogole ze te nosidełka nie sa jakies strasznie nudne i fajnei sie komponują do naszych ciuszków ...prawda mamusie ?

Gość Te nosidelka to sa od 7 miesia
ca wiec glupie pytanie (nawet jak na nieudolna reklame), bo czytac chyba potrafi kazdy i kazdy rowniez wie ze dzieci sie 7 kilkogramowe nie rodza. :D Nosidelka owszem ladne, ale reklamujecie je kiepsko. Wiecej naturalnosci ludzie.

Te nosidelka sa bardzo ladre, ale i rownie drogie. Uwazam, ze 360 zl to bardzo duzo jak za nosidelko.

Gość janeczka890
Przeciez nikt nie napisał ze to sa nosidełka dla niemowlaków ,dziewczyny-wyluzujecie. To nawet na stronie jest napisane Mozna w nich od ok 6-7 kg, i zalecane jest aby dziecko sztywno trzymało główkę.

Gość ja kupowalam kilka lat temu
dla najstarszego dziecka 1. łóżeczko dziecięce Graco Contour Electra 2. kocyk/(-yki) Ikea 3. pościel dziecięca/tekstylia Ikea 4. karuzela łóżeczkowa zabawki byly z lozeczkiem 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka Bebe Confort Urban z fotelikiem i bez gondoli 6. autofotelik (0-13 kg) Bebe Confort Elios 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka Graco Citisport w kolorze lozeczka, potem Peg Perego Aria, a potem jeszcze Brevi Grillo 8. autofotelik (9-18 kg) Chicco ale nie pamietam modelu 9. nosidło na brzuch/chusta nie kupowalam 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) rozne, duzo ze Smyka, troche z Reserved, Zary, Cocodrillo, lumpeksow, bezfirmowek z malych sklepikow, bazarow, marketow - zalezy co mi sie spodobalo 11. wanienka Ikea, potem dostalismy jeszcze jakas bezfirmowa wieksza po rodzinie 12. przewijak nie kupowalam 13. zestaw podstawowych kosmetyków roznych firm, sporo Nivei i Johnsona 14. pieluchy Pampers i rozne tansze supermarketowe eksperymenty 15. chusteczki nawilżone zawsze najtansze albo z promocji 16. maść przeciwko odparzeniom Penaten, Sudocrem 17. smoczek uspokajający caly z kauczuku Chicco 18. wkładki laktacyjne nie kupowalam 19. laktator nie kupowalam 20. butelka/(-ki) Canpol Balonik, Avent 21. mleko zastępcze glownie Bebiko, czasami Nan 22. podgrzewacz do pokarmu mikrofalowka 23. krzesełko najpierw Ikea Antilop, potem jeszcze Brevi Junior 24. kubek plastikowy/niekapek Canpol Balonik, Avent - przerabiane z butelek 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) Bebe Confort i Canpol 26. leżaczek Primi Sogni Class z tacka 27. mata edukacyjna plastikowy stojak z zabawkami z Ikei 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) rozne, co w rece wpadlo - duzo ze Smyka, malych sklepikow, prezentow, czasem wpadly jakies uzywane po kims z rodziny

i troche mnej lat temu dla mlodszego 1. łóżeczko dziecięce Graco po starszym 2. kocyk/(-yki) po starszym i dokupione jeszcze w Ikei 3. pościel dziecięca/tekstylia Ikea 4. karuzela łóżeczkowa z lozeczkiem 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka Hauck Saturn glebokospacerowy, pozniej uzywany trojkolowiec Quinny Freestyle 6. autofotelik (0-13 kg) Hauck Zero 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka Graco po starszym bo byla najmniej uzywana 8. autofotelik (9-18 kg) Chicco po starszym 9. nosidło na brzuch/chusta nie kupowalam 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) wszystkie po starszym, plus kilka prezentow i okazji z przecen z H&M i innych miejsc 11. wanienka po starszym 12. przewijak nie kupowalam 13. zestaw podstawowych kosmetyków glownie Johnson i rozne przypadkowe, pozniej On-Line 14. pieluchy jak przy starszym 15. chusteczki nawilżone jak przy starszym 16. maść przeciwko odparzeniom Sudocrem, Linomag 17. smoczek uspokajający Nuk 18. wkładki laktacyjne nie kupowalam 19. laktator nie kupowalam 20. butelka/(-ki) Avent po starszym i dokupilam jeszcze nowe, potem Nuby 21. mleko zastępcze jak przy starszym 22. podgrzewacz do pokarmu nie kupowalam 23. krzesełko Ikea po starszym 24. kubek plastikowy/niekapek Nuby z butelki 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) to co sie zachowalo po starszym i normalna domowa zastawa 26. leżaczek Graco Travel i hustawka Graco Lovin'Hug 27. mata edukacyjna Taf Toys 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) po starszym plus prezenty i jakies uzywane nabytki po rodzinie

a teraz zaczynam zakupy dla najmlodszego 1. łóżeczko dziecięce stare Graco jest juz wysluzone, wiec kupuje nowe Hauck Babycenter 2. kocyk/(-yki) mam jeszcze kilka w dobrym stanie po starszych dzieciach 3. pościel dziecięca/tekstylia w sumie mam po starszych 4. karuzela łóżeczkowa bedzie z lozeczkiem 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka mam dobry zadbany stelaz od Quinny Freestyle i dokupie do niego tylko nowy fotelik Maxi-Cosi 6. autofotelik (0-13 kg) Maxi-Cosi Cabrio 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka jeczcze nie wiem 8. autofotelik (9-18 kg) jeszcze nie wiem 9. nosidło na brzuch/chusta nie kupuje 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) mam tone po starszych dzieciach 11. wanienka Rotho Bella Bambina 12. przewijak nie kupuje 13. zestaw podstawowych kosmetyków Nivea, Hipp 14. pieluchy tradycyjnie Pampersy i sprobuje jeszcze tym razem Huggiesow i biedronkowych pieluch 15. chusteczki nawilżone jak przy starszych 16. maść przeciwko odparzeniom sprobuje zwyklego kremu na odpazenia Hipp 17. smoczek uspokajający Tommee Tippee Coser to Nature, Nuby Natural Touch 18. wkładki laktacyjne nie kupuje 19. laktator nie kupuje 20. butelka/(-ki) sprobuje Nuby Natural Touch 21. mleko zastępcze takie jak dawalam starszym, moze sprobuje jeszcze Humany 22. podgrzewacz do pokarmu nie kupuje 23. krzesełko pewnie Cosatto Aurora 24. kubek plastikowy/niekapek nie wiem jeszcze, ale jakby co mam po starszym 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) nie wiem jeszcze 26. leżaczek Graco po starszym dziecku i hustawka tez 27. mata edukacyjna Taf Toys po starszym 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) mam tone po starszych dzieciach i pewnie dostaniemy jeszcze wiecej - nie mam juz gdzie ich trzymac

przewijakow oczywiscie nie kupowalam, ani nie kupuje bo zawsze je mialam (i nadal bede miala) w komplecie z lozeczkiem

Gość no my sweet
My -Sweet - Baby PEXIM odradzam zakup pościeli tej marki, prałam zgodnie z zaleceniami na metce a z pościeli zrobiła się jak ścierka! mimo proszku jelp ze zmiękczaczem i dodatkowo jeszcze płynu zmiękczającego materiał jest sztywny, kolory blakną po praniu! w porównaniu np. z pościelą drewex, ah nawet nie ma co porównywać szkoda maleństwu takiej ścierki!

Gość lil opinion pool
Ponawiam prośbę. :) Zachęcam nowe osoby to pozostawienia wpisu. Z góry serdecznie dziękuję.

Gość opisz swoją wyprawke
1. łóżeczko dziecięce łóżeczko FALA, marka Pacyga takie które można na półtapczanik przerobić 2. kocyk/(-yki) mathercare polar/flanela 3. pościel dziecięca/tekstylia jeszcze nie wiem 4. karuzela łóżeczkowa Taftoys z motylkami 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka Navington Cadet w kolorze red sea, gondola plus spacerówka 6. autofotelik (0-13 kg) x-car for navington, kupiony w komplecie z wózkiem 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka jeszcze nie wiem 8. autofotelik (9-18 kg) prawdopodobnie recaro 9. nosidło na brzuch/chusta nie kupuje 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) cześć które dostaliśmy, część H&M, Tesco, 5-10-15 11. wanienka składana, flexi bath 12. przewijak nie kupuje 13. zestaw podstawowych kosmetyków Nivea, Oilatum 14. pieluchy Pampers 15. chusteczki nawilżone Pampers, NIvea 16. maść przeciwko odparzeniom sudocrem 17. smoczek uspokajający Nie uzywamy 18. wkładki laktacyjne bella 19. laktator Tomee Tippe elektryczny 20. butelka/(-ki) sprobuje Tomee Tipee closer to nature 21. mleko zastępcze mam nadzieje nie bedzie potrzebne, w najgorszym wypadku bebilon 22. podgrzewacz do pokarmu nie kupuje 23. krzesełko jeszcze nie wiem 24. kubek plastikowy/niekapek jeszcze nie wiem 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) z marketu zrobione z melaniny 26. leżaczek DELTI NANA 27. mata edukacyjna jeszcze nie wiem 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) licze ze dostaniemy od znajmych Ogólnie dla mnie najwazniejszy jest wózek i fotelik i to juz mam upatrzonen w pierwszym usmiechu w czestochowie, nie wiem jeszcze tylko czy pojedziemy czy po prostu zamówimy razem z resztą rzeczy przez neta ;-)

Gość Dopiero zaczynam
Nie mam jeszcze wszystkiego 1. łóżeczko dziecięce - najtańsze z Ikei 2. kocyk/(-yki) 3. pościel dziecięca/tekstylia - mam dopiero prześcieradło frotte jakiejsc polskiej firmy i pieluszki bawelniane, terrowe i flanelowe Motherhood 4. karuzela łóżeczkowa 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka - Implast Ecoline fioletowo niebieski 6. autofotelik (0-13 kg) 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka 8. autofotelik (9-18 kg) 9. nosidło na brzuch/chusta 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) - mam pajace Cubusa z ostatniej wyprzedaży 11. wanienka - zwykła polska biała 12. przewijak - najtańszy z Ikei 13. zestaw podstawowych kosmetyków - Bambino 14. pieluchy - Dada i Happy 15. chusteczki nawilżone - Bambino 16. maść przeciwko odparzeniom - Bambino 17. smoczek uspokajający - Lovi rozne kolory 18. wkładki laktacyjne 19. laktator 20. butelka/(-ki) - Lovi Medical niebieskie 21. mleko zastępcze 22. podgrzewacz do pokarmu 23. krzesełko 24. kubek plastikowy/niekapek 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) 26. leżaczek 27. mata edukacyjna 28. pierwsze zabawki (niemowlęce)

Gość kokszkal.;
1. łóżeczko dziecięce - Drewnostyl, łóżeczko-tapczanik Blanko kombi 2. kocyk/(-yki) - feretti, kocyk duplex, kocyk gratisowy Mustela 3. pościel dziecięca/tekstylia - Sterntaler - pościel + ochraniacz 4. karuzela łóżeczkowa n/d 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka - Inglesina Vittoria 6. autofotelik (0-13 kg) - ABC Design 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka - Inglesina Vittoria 8. autofotelik (9-18 kg) - n/d 9. nosidło na brzuch/chusta - Inglesina 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) - różne 11. wanienka - Ikea 12. przewijak - nakładka na komodę Drewnostyl + nakładka dmuchana i pokrowiec Ikea 13. zestaw podstawowych kosmetyków - Balneum olejek do kąpieli i krem 14. pieluchy - Huggies 15. chusteczki nawilżone - Huggies 16. maść przeciwko odparzeniom - Bepanthen 17. smoczek uspokajający - Avent 18. wkładki laktacyjne - Avent 19. laktator - Avent 20. butelka/(-ki) - Avent 21. mleko zastępcze - n/d 22. podgrzewacz do pokarmu - n/d 23. krzesełko n/d 24. kubek plastikowy/niekapek - n/d 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) - n/d 26. leżaczek - Fisher Price 27. mata edukacyjna - n/d 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) - n/d

Gość brezniewlll
1. łóżeczko dziecięce zwykłe za 150zł 2. kocyk/(-yki)-feretti,baby ono 3. pościel dziecięca/tekstylia-frretti 4. karuzela łóżeczkowa-fisher z misiami na pilot 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka-casualplay s4 6. autofotelik (0-13 kg)-nie miałam-gondola go zadtąpiła 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka-syn od ukończenia 2 roku chodzi sam 8. autofotelik (9-18 kg)-espiro optima 9. nosidło na brzuch/chusta-nie miałam 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala)-bez nazwy 11. wanienka-bez nazwy 12. przewijak-bez nazwy 13. zestaw podstawowych kosmetyków-nivea 14. pieluchy-pampers 15. chusteczki nawilżone-pampers 16. maść przeciwko odparzeniom-nivea 17. smoczek uspokajający-tommee tippee 18. wkładki laktacyjne-nie pamiętam 19. laktator-avent 20. butelka/(-ki)-tommee tippee 21. mleko zastępcze-hipp 22. podgrzewacz do pokarmu-nie miałam 23. krzesełko-nie miałam 24. kubek plastikowy/niekapek-avent 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce)-nie miałam 26. leżaczek-fisher price rainforest 27. mata edukacyjna-fisher price rainforest 28. pierwsze zabawki (niemowlęce)-różne \

1. łóżeczko dziecięce---- Klupś "Żyrafa" 2. kocyk/(-yki)--- Sklep Smyk, Gruby akrylowy z internetu 3. pościel dziecięca/tekstylia-------- BabyDreams 4. karuzela łóżeczkowa---- Tiny Love 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka- TakoJumper X 6. autofotelik (0-13 kg)- Maxi cosi 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka-Delti 8. autofotelik (9-18 kg)-Maxi cosi 9. nosidło na brzuch/chusta- BabyBjorn 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala)- Juta, Smyk,Hm 11. wanienka---biedronka :) 12. przewijak----Juta 13. zestaw podstawowych kosmetyków--- Hipp 14. pieluchy----Pampers 15. chusteczki nawilżone---Pampers, Nivea 16. maść przeciwko odparzeniom---- Linomag 17. smoczek uspokajający----Avent 18. wkładki laktacyjne--------Bella 19. laktator---- ręczy Avent 20. butelka/(-ki)----Avent 21. mleko zastępcze----Bebilon, teraz Bebiko 22. podgrzewacz do pokarmu----bezfirmowy 23. krzesełko----Klupś 24. kubek plastikowy/niekapek------ Lovi, Nuk 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce)-----Canpol 26. leżaczek----Fisher Price 27. mata edukacyjna-----Fisher price 28. pierwsze zabawki (niemowlęce)0-----Fisher price

Gość Tummy
Coraz większym powodzeniem cieszy się u nas - bo na zachodzie już dawno - wiaderko do kąpania niemowląt tummy tub. Opinie wszystkich mam, które zdecydowały się wypróbować ten produkt są pozytywne. Nic dziwnego skoro wiaderko polecane jest także przez położne i rehabilitantki.

Gość Agnieszka Nowy Sącz
Proste. Kosmetyki- Rossman. Większość ciuszków w sprawdzonym sklepie internetowym www.wszystkodlamaluszka.com.pl - mają super niskie ceny i bardzo dobrą jakość, oczywiście wszystko nowe. Wózek dostałam od dziadków:D , a reszta...znajomi pomogli...

Gość Ja tak mialam (teraz juz mam
1. łóżeczko dziecięce - gondola od wozka, pozniej jakies uzywane nie znam firmy 2. kocyk/(-yki) - uzywane dunskie, nieznanych marek 3. pościel dziecięca/tekstylia - nie uzywalam takiej typowej 4. karuzela łóżeczkowa - nie mialam 5. wózek głęboki/pełnowymiarowa spacerówka - jakis niefirmowy uzywany, chyba chinski, crescent comfort, przywieziony z zagranicy, potem doslano mi jogger babysam 6. autofotelik (0-13 kg) - nie korzystalam 7. lekka spacerówka/spacerówka parasolka - nie korzystalam 8. autofotelik (9-18 kg) - jakis z supermarketu, nie pamietam nazwy, chyba polski, rzadko uzywalismy bo nie mam auta 9. nosidło na brzuch/chusta - nie mialam 10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe (które zabrałyście do szpitala) - uzywane roznych dunskich marek: bekids, ohminus, ej sikke lej, phister philina, name it, molo, takze rozne niemarkowe i polskie 11. wanienka - zwykla miska, albo wanna, potem dostalam specjalna miske babysam 12. przewijak - uzywany z ikei 13. zestaw podstawowych kosmetyków - oillan, rossmann sensitiv 14. pieluchy - wielorazowki skladane ecopi, otulacze alviva baby 15. chusteczki nawilżone - rossmann sensitiv, albo zwylke platki kosmetyczne, czasami happy sensitive, toujours sensitive 16. maść przeciwko odparzeniom - oillan, alantan 17. smoczek uspokajający - z rossmanna 18. wkładki laktacyjne - z rossmanna 19. laktator - nie uzywalam 20. butelka/(-ki) - z rossmanna 21. mleko zastępcze - neocate 22. podgrzewacz do pokarmu - nie mialam 23. krzesełko - najpierw lezaczek slozyl za krzeselko, potem doslano mi krzeselo babysam bardzo podobne do plastikowego z ikei 24. kubek plastikowy/niekapek - z marketu 25. pierwsza zastawa dziecięca (talerzyk, miska, sztućce) - normalna domowa, sztucce najtansze z ikei 26. leżaczek - uzywany esprit 27. mata edukacyjna - uzywana z ikei i piankowe puzzle babysam 28. pierwsze zabawki (niemowlęce) - rozne, duzo uzywanych z danii: babysam, maki, ikea, lilliputiens, sassy, franck fischer, i'm toy, no i z rossmanna i marketow Rzeczy uzywane byly w wiekszosci podarowane lub odkupione za symboliczna kwote od znajomych z zagranicy ja kupilam tylko troche bo jestem na studiach i nie mam za duzo pieniedzy najwiecej kasy szlo na mleko, kosmetyki i pieluchy bo mam alergika (ma silna alergie pokarmowa i kontaktowa niestety)

Gość Ja tak mialam (teraz juz mam
10. pierwsze podstawowe ubranka wyprawowe - jeszcze dopisze uzywane: minymo, h m, pippi, kik kid, i z dunskiego marketu fotex

Gość Tummy-Tub
Bardzo polecam wiaderko do kąpieli Tummy-Tub. Dziecko w takim wiaderku czuje się jak w łonie matki. Na dodatek maluch doskonale się relaksuje i odpręża. Tummy-Tub przeciwdziała również kolkom niemowlęcym.

Gość 2012 - wpisujcie sie!
:) duzo mozna sie stad dowiedziec. piszcie dalej!

Gość up!!!!!
up