Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kinga1984

czy to mozliwe?

Polecane posty

Gość kinga1984

Gość kinga1984
czy to mozliwe ze 17, 18 maja orgazmu juz po kilku swoich pierwszych stosunkach??

Gość kinga1984
jedna mowi ze miala podczaj pierwszej palcowki w zyciu, druga masturbowala sie prysznicem cale zycie a potem gdy poznala faceta to mial juz po kilku stosunkach, trzecia i czwarta tez mialy po 3 razach.. to mozliwe? ;>

Gość kinga1984
serio, mam im wierzyc? to czemu ja tak nie mam??!

moja kumpela tak mowila,a jak jej wytlumaczylam jak ja przezywam orgazm,to powiedziala,ze u niej to chyba jednak nie to...cholera wie

Gość kinga1984
no wiec wlasnie.. wkurza mnie takie gadanie, sama mam problem z ograzmem i musze nad tym duzo pracowac a tu przychodzi jakas co jeszcze wczoraj byla dziewica i mowi ze 3 orgazmy miala..

dziewczyny ktore ja znam praktycznie nie osiagaja spelnienia przez sama penetracje...ja zreszta tez.mam lepsze okresy i gorsze..w tych lepszych raz na 3 stosunki mam orgazm pochwowy,reszta to pomaganie palcem...i wszystkie dziewczyny ktore znam maja podobnie...choc ponoc sa takie wrazliwe,co to dochodza w 3 minuty,ja ich nie znam

Moim zdniem takie zacietrzewianie się i licytowanie na ilość orgazmów nicemu dobremu nie służy

Dobrym sposobem jest sex oralny z orgazmem łechtaczkowym a potem normalne kochanie się. Wtedy jest łatwiej. Podniecenie wciąż narasta

Gość kinga1984
to ja zyje w otoczeniu tych co sa bardzo, bardzo wrazliwe.. ;p albo maja wyobraznie..

Kinga, ja nie twierdzę że to powszechne a jedynie że możliwe. Niektóre kobiety tak mają że szczytują od pierwszego stosunku (zwłaszcza jeżeli stymulacja pochwy jest łączona ze stymulacją łechtaczki).

Gość kinga1984
komediant, to czemu ja tak nie mialam ;(?

Jeśli nie macie orgazmu to radze iść do seksuologa