Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wstrząśnięta

czytaliście ten artykuł??

Polecane posty

Gość wstrząśnięta
wiem ale wierzę, że to historia prawdziwa ;(

Gość wstrząśnięta
spróbuj wykasowac spację

Gość ojej okropne

Gość wstzrąśnięta
wykasuj spację z linku

Gość ojej okropne

masakra.....takich skurwieli powinno sie kastrowac i okaleczac....niech zdychają w męczarniach!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nigdy nigdy nigdy, nie zrozumiem kobiet które sobie na to pozwalają a nie zgłaszają tego gdziekolwiek, byłam kiedys z facetem który mnie uderzył, odrazu wezwałam policje i orazu mialamz nim spokój, nie mówiącnaweto tym ze najpierw mu porządne oddalam, dlaczego kobiety tak bardzo boja sie zeznawac przeciwko swoim katom

To jest tak okropne,że aż nieprawdopodobne!W przypadku tego faceta-a może raczej powinnam powiedzieć potwora- zaczynam się poważnie zastanawiać nad wprowadzeniem kary śmierci w niektórych przypadkach (chociaż nigdy wcześniej za tym nie byłam).Straszne jest to,że nie poniósł on właściwie żadnej kary!Żadnej!

Wiecie co jest najgorsze?To,że takich kobiet jest pełno (mam tu na mysli bicie i znęcanie sie psychiczne)-sama znam kobietę,której mąż non stop chleje, leje ją,jak ma ochotę na seks to nie przeszkadza mu żadne miejsce i chociaż ona nie ma ochoty to zmusza ją do tego, leje teściową. A mają 3 synów (!) którzy mają po kilkanaście lat (jeden chyba już nawet 17 lub 18)! Ona wielokrotnie wzywała policję,składała zeznania po to tylko żeby po kilku dniach je wycofać...i w kółko to samo. I nie jest to kobieta słaba,która nie miałaby co ze sobą potem zrobić. Nie potrafię zrozumieć dlaczego ona na własne życzenie zostaje w tym bagnie.

Gość nie rozumiemmmmm
słuchajcie on kazał uprawiac sex tej kobiecie z psem i synem?? Ja tego nie rozumiem, nierozumiem jej ja już dawno zgłosiłabym to na policje

Gość ale czego nie rozumiesz
?? ze sie bala?? ze byla wystraszona na smierc? ze nie umiala sobie poradzic? tego nie rozumiesz?? nie bylas w takiej sytuacji to skad wiesz ze bys uderzyla meza i odrazu wezwala policje? Bombarda tak na pewno go uderzylas potem jeszcze wezwalas policje a potem jeszcze na ksiezyc polecialas. takie osoby sa psychiczne. i sie mszcza...

Gość ojej okropne

instynktu samozachowawczego brakuje? to następuje selekcja. znam kilka podobnych historii , tyle że kobiety szybko się zmyły, jeden facet ma wyrok,inny to ćpun więc też skończy szybko ;) ech żal mi takich kobiet :( no ale jak pomóc jak nikt o tym nie wie? niech zgłaszają to gdzieś...

""Nie wytrzymała, gdy przyprowadził do sypialni psa - zestrachanego czarnego labradora. - Rób to z psem, ty suko - syczał. - Zasługujesz tylko na takiego kochanka. Jesteś suką, chcę to widzieć! Gdy zdarzyło się to pierwszy raz, Barbara długo nie mogła dojść do siebie. Marian stał w drzwiach sypialni, patrzył i się onanizował."" To mi trochę przypomina fantazje kafeterian :D i ogólnie nie wierzę w takie rzeczy bicie, kij od szczotki okej , ale seks z psem???!!!! :o SZOKE!!!

Gość poganiacz klawiszy
możliwe u nas ojciec prowadził własna córkę na łańcuch do gospodarzy by se poruchali

są sytuacje gdy żony zmuszane sa do seksu z dziećmi, rodzeństwo do seksu ze sobą. ten typ pewnie córkę również gwałcił ... wiem że łatwo się to mówi ale po akcji z psem i z synem to dziwne że mu jakiejś trucizny do żarcia nie dali albo we śnie jak najebany był nie zadzgali nożem. nie wiem czy to prawda, wierzyć się nie chce ale takie i gorsze rzeczy w rodzinach się dzieją.

Gość jest taki film z julia roberts
"sypiając z wrogiem". też mocny.

Gość jest taki film z julia roberts
kurna, az lzy w oczach mi stanely :O