Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Zgadzam się z o.Tadeuszem Rydzykiem

Polecane posty

Gość gdyby lekcje były
prowadzone w języku angielskim to 40% uczniów by ich nie rozumiało. Czy krzyż wiszący w sali sprawia, że część uczniów nie rozumie lekcji? Albo w jakikolwiek sposób przeszkadza im w nauce?

Gość ci co chcą zdejmować krzyże
są opętani przez szatana i widok krzyża sprawia im wielkie cierpienie psychiczne i fizyczne.

Gość gggiigggiii
a ja mam w szkole okładke playboya powieszona ,jednak prywatna szkoła ,to prywatna

ten topik to średniożałosna prowokacja niejakiego Bydlaka 12:55 Bydlak. Zdejmowanie krzyży w szkolach to powrót do najgorszych czasów stalinizmu i żaden trybunał tego nie zmieni. Kiedyś o krzyżach w miejscach publicznych decydował Komitet Centralny, a dzisiaj Trybunał w Strasburgu. Poza nazwą zmieniło się tylko miejsce jego obrad, bo jak widać decyzje są te same 15:58 [zgłoś do usunięcia] Bydlak. >>Żyjemy w państwie świeckim. Tylko pozornie. Tak na prawdę to jest kraj katolicki. Zawsze i wszedzie każdy liczy się z księżmi; są pytani o zdanie, nawet jest komisja wspólna rządu i episkopatu Jak jakiś księżulo mocniej tupnie, to od razu góra grosza się sypie z państwowej kasy, vide świątynia opatrzności bożej w Wilanowie Politycy, tak jak zresztą reszta normalnych polaków, biorą udział w uroczystościach religijnych, słuchają się księzy przy uchwalaniu prawa wypowiedź nr 1 - jestem "zbulwersowany" brakiem szacunku do symboli religijnych wypowiedź nr 2 - podszyta "wkurzeniem" na status quo ktoś ma jeszcze wątpliwości, że topik jest o niczym? wiecie czemu? bo dyskutujecie o emocjach a nie o faktach a na to pseudodebaty zawsze szkoda czasu :(