Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malenia

Pierwszy raz - Czy na prawdę boli ?

Polecane posty

Gość Malenia

Cześć . Jestem z moim chłopakiem ponad rok i on chce się ze mną kochać ale ja się boję . Mam obawy , że będzie mnie strasznie bolało i zacznę krwawić nie chcę czuć dyskomfortu bo to nie będzie już przyjemność a męczarnia . Ostatnio leżąc na łóżku doszło między nami do pieszczot . On dotykał mojej myszki i włożył mi tam palec . Ja dotykałam jego penisa . Nie czułam przed nim żadnego wstydu ale dziwnie się czułam gdy mnie tam dotykał i ruszał palcem .

Gość posłuchaj Kobietko
zasada: 1.powiedz mu o tym ze boisz sie bólu, krwawienia... 2.zapytaj czy zrozumie gdybyś chciala przerwać? 3.poproś aby byl delikatny, sprawdzał czy nie boli... 4.najpierw niech sie postara paluszkami i jeżeli będzie ci super...to dalszy ciąg jak Wam sie zamarzy...powodzenia!!!! bedzie super....

dziwnie? to pewnie dlatego że nigdy tego jeszcze nie robiłaś/nikt Ci nie dotykał i wkładał palca do cipki

Gość posłuchaj Kobietko
zasada: 1.powiedz mu o tym ze boisz sie bólu, krwawienia... 2.zapytaj czy zrozumie gdybyś chciala przerwać? 3.poproś aby byl delikatny, sprawdzał czy nie boli... 4.najpierw niech sie postara paluszkami i jeżeli będzie ci super...to dalszy ciąg jak Wam sie zamarzy...powodzenia!!!! bedzie super....

Gość Malenia
Już rozmawialiśmy na ten temat i powiedział , że cierpliwie poczeka . Ja nie chce żeby czekał w nieskończoność . Ostatnio dużo myślałam o tym i czytałam bardzo dużo wypowiedzi różnych dziewczyn na innych forach i mam jeszcze większe obawy jak miałam :((

Gość Malenia
no i wszyscy mówią o tej błonie w pupie, że jak się pupę najpierw "przekłuje" to potem pochwa mniej boli, to prawda?

to może po prostu niech Ci podczas stosunku przebije tą błonę jak najszybciej nic miała byś się męczyć przez pół godziny z tym ;)

Gość posłuchaj Kobietko
bzdura-ze w pupie

Gość Malenia
Wypowiedz z 13:20 nie jest moja . To jakiś beznadziejny podszywacz szuka sobie zajęcia bo mu się nudzi .