Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam łuszczyce

mam łuszczyce - ktos jeszcze?

Polecane posty

Gość mam łuszczyce

na szczescie mam kropelkowa a nie plackowata. Nikt w mojej rodzinie nie ma. Ujawnila sie po wzieciu antybiotyku gdy mialam angine. wygladalam jakbym miala ospe tylko 10x wiecej tych grudek bylo ;( Leczylam 10 miesiecy. Zaczelo sie w wakacje, ludzie gapili sie na mnie jak na tredowata ;(

Gość moja kolezanka ma luszczyce
da sie z tym życ, aczkolwiek jak jest nasilenie, to nie wyglada zbyt ładnie.

Gość mam łuszczyce
tylko traci sie poczucie wlasnej wartosci - jeszcze w zime jst oki ale latem? z wstyd zalozyc krotki rekawek.

moja bratanica ma....i to plackowata.....wspolczuje jej bo poki jest mloda to nie zdaje sobie sprawy ale jak zacznie dojrzewac to bedzie znacznie gorzej:-/

Gość moja kolezanka ma luszczyce
ale wiesz autorko, ze slonce ma zbawienny wplyw na skore z luszczycą? (oczywiscie trzeba uwazac na oparzenia).

Gość mam łuszczyce
ja sie ciesze ze mam kropelkowa, bo wylecze i jest oki az d nastepnej infekcji, a plackowata? z ta jest gorzej i to o wiele gorzej. A mi tylko przed okresem wyjdzie jedna krostka labo dwie...juz nie bede wspominala nawet o kasie jaka sie wydaje na leki, masci. Najgorzej mala nastolatki...bardzo sie tego wstydza - i nie dziwie sie

Gość mam łuszczyce
moja kolezanka ma luszczyce - wiem :) o wiele szybciej schodzi tylko zytalam ze nie powinno sie byc na sloncu wiecej niz 15 min. Mi np. luszczyca z rak szybciej zeszla bo wystawialam je na slonce ale zostaly mi po tym takie biale plami, ktore schodzily kolejne 2 miesiace...ale te jasniejsze plamki byly o wiele lepsze niz czerwone :)