Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Bydlak.

Tak czytam raport ile zarabiają polacy i aż w głowę zachodzę

Polecane posty

Prawiczek z wiarą Tylko osoby z głęboką niepełnosprawnością umysłową przebywają w zakładach. I niestety tam też zdarzają się przypadki, że dwoje osób chorych psychicznie się bzyknie :P Osoby o umiarkowanej niepełnosprawności psychicznej, schizofrenicy funkcjonują w środowisku - ale jednak nie są w stanie podołać obowiązkom rodzicielskim. Nie widzę powodu, dla którego osoba zdrowa psychicznie ale niepełnosprawna fizycznie nie miałaby miec dziecka - ale tylko wtedy, gdy jest możliwość jego wychowania i utrzymania. Za to osoby z poważnymi chorobami genetycznymi, np. mukowiscydoza powinny mieć na tyle świadomości, żeby nie mieć dzieci. Nie chodzi tu tylko o to, że istnieje bardzo duża szansa przekazania defektu genetycznego, ale także to, że osoba taka nie dożywa zazwyczaj do 30-stki...

"Tylko osoby z głęboką niepełnosprawnością umysłową przebywają w zakładach. I niestety tam też zdarzają się przypadki, że dwoje osób chorych psychicznie się bzyknie Osoby o umiarkowanej niepełnosprawności psychicznej, schizofrenicy funkcjonują w środowisku - ale jednak nie są w stanie podołać obowiązkom rodzicielskim. " A czemu mamy karać jednych którzy nie są w stanie podołać obowiązkom, a drugich czyt. wspomnianą patologię już nie? 🖐️ "Nie widzę powodu, dla którego osoba zdrowa psychicznie ale niepełnosprawna fizycznie nie miałaby miec dziecka - ale tylko wtedy, gdy jest możliwość jego wychowania i utrzymania." Ano dlatego, że może przekazać swoje geny dziecku. Jeżeli chory psychicznie nie powinien wydawac dziecka na świat (zakładam, ze ze względu własnie na przekazanie chorych genów) to fizycznie również. Jeżeli chodzi o zdonlość zajęcia się dzieckiem, to przecież takiej osobie można odebrać prawa rodzicielskie i dziecko może trafić do rodziny zastępczej... Choćby nawet do domu dziecka. 🖐️ Zatem albo w jedną stronę jedziemy, bez wyjątków albo nic nie robimi. 🖐️ "Za to osoby z poważnymi chorobami genetycznymi, np. mukowiscydoza powinny mieć na tyle świadomości, żeby nie mieć dzieci. Nie chodzi tu tylko o to, że istnieje bardzo duża szansa przekazania defektu genetycznego, ale także to, że osoba taka nie dożywa zazwyczaj do 30-stki..." Owszem ale przecież są i tacy, co tej świadomości nie mają... Sterylizacja już by ich nie obowiązywała?

Dodajmy do tego fakt, że oczywiscie owa czasowa sterylizacja finansowana byłaby na koszt podatnika. Biorąc pod uwagę fakt, ze byłoby to działanie prewencyjne, a pewnie realnych przypadków wcale tak dużo nie ma (tylko czasem, ktoś się bzyknie) to wychodzi na to, że kosztowałoby to drożej społęczenstwo niż choćby te kilkadziesiąt dzieci które miałyby się narodzić. Dodatkowo bez żadnej możliwosci zwrócenia się tych kosztów w postaci przyszłego podatnika. 🖐️

Gość lily i prawiczek
oczopląsu można dostac od waszych wklejek. Może tak na GG podyskutujecie bo przynudzacie tu z lekka ;)

oaoby nieodpowiedzialne ktore nie potrafia zadbac o siebie, nie beda tym bardziej umialy zapewnic warunkow do zycia swoim dzieciom przyzwolenie na wielodzietnosc w takich rodzinach to kolejne zasilanie DD,kolejne zapomogi i inne swiadczenia socjalne, to idzie z naszej kieszeni to przekazywanie zlych wzorcow czyli potegowanie i utrwalanie patologii i mozna tu pierdolic o tych ktorym sie udalo wyjsc z bagna i sa happy to jest margines

"oczopląsu można dostac od waszych wklejek. Może tak na GG podyskutujecie bo przynudzacie tu z lekka " Zapomniałem, to przecież kafe... tu trzeba prowadzić dyskusje na poziomie... Jem kupę. :classic_cool:🖐️

"zjadlam lodzika na sniadanie" Niech to będzie moim komentarzem - :o. Wszyscy piszący, ze jesteśmy przeciwko ludziom biednym itp., że najchętniej byśmy ich pod ścianę wystawili i po kulce - kretyni :o. PzW - jakbym ja był "Wielkim Sterylizatorem" to byłbyś pierwszy w kolejce za te brednie które czasami wypisujesz :o.

:) przeciez lod jest z mleka a mleko na sniadanie to dobra rzecz:)

"oaoby nieodpowiedzialne ktore nie potrafia zadbac o siebie, nie beda tym bardziej umialy zapewnic warunkow do zycia swoim dzieciom przyzwolenie na wielodzietnosc w takich rodzinach to kolejne zasilanie DD,kolejne zapomogi i inne swiadczenia socjalne, to idzie z naszej kieszeni to przekazywanie zlych wzorcow czyli potegowanie i utrwalanie patologii" To może odrazu powinniśmy zabijać wszystkich bezrobotnych i resztę ludzi z marginesu? To dużo lepsze rozwiązanie, gdyż nie dośc że likwidujemy możliwosc powstania przyszłych nierobów, to jeszcze pozbywamy się obecnych. :o🖐️ Co o tym sądzisz?

Gość może wystarczy odpowiadać
na pytania/sugestie bez namolnego kopiowania postów bo to zwyczajnie jest męczące???

>>a mleko na sniadanie to dobra rzecz Potwierdzam. Mleczko z rana prosto do buzi, każda dziewczyna wie jakie to dobre i odżywcze :classic_cool:

ja z Toba kurwa skonczylam rozmowe na ten temat juz wczoraj na gg wiec jak chcesz cos nawiazywac do tego tematu to zapomnij o mojej obecnosci tutaj:-O

Gość i prawiczku
przynudzasz, jak wszystkie prawiczki zresztą - czy to z prawa, czy z lewa :P

hmm z tym mlekiem to tak do konca nie jest ja toleruje tylko zimne co to za nawiazania zboczone?:-O

>>co to za nawiazania zboczone Nie wiem co masz na myśli 😴 O mleku mówię, takim zdrowym, sam czasem takie jadam :)

Przemo jestes dowodca odzialu faszystowskiego moge byc twoja zastepczynia?:D

>>dpowiedź jest banalna - te standardy określa bydlak i jego faszyści. Eksperymenty egueniczne, selekcja, jeśli do nich nawiązujesz, były prowadzone także w Szwecji, Norwegii czy USA. Tam gdzie totalitaryzmów nie było. I jak to się ma do twojej koncepcji faszystowskiej? :)

"PzW - jakbym ja był "Wielkim Sterylizatorem" to byłbyś pierwszy w kolejce za te brednie które czasami wypisujesz ." Gdybym ja był "Wielkim Sterylizatorem", raczej nic byś tu nie mógł pisać. ;):P🖐️ "ja z Toba k**wa skonczylam rozmowe na ten temat juz wczoraj na gg wiec jak chcesz cos nawiazywac do tego tematu to zapomnij o mojej obecnosci tutaj" Sama prowokujesz. :P🖐️

>>Przemo jestes dowodca odzialu faszystowskiego moge byc twoja zastepczynia? łał, zawsze chciałem być mundurowym, ale jako melepeta mam kat. E. przynajmniej tutaj mogę się poczuć jak prawdziwy niemiecki nazista :classic_cool: Możesz być moją Helgą ;)

"odpowiedź jest banalna - te standardy określa bydlak i jego faszyści" i "Przemo jestes dowodca odzialu faszystowskiego moge byc twoja zastepczynia?" Chamstwo, wczoraj ja byłem u władzy, no powiedzmy, że z Tamarii, ale to kobieta ... Wychujaliście mnie .

"Gdybym ja był "Wielkim Sterylizatorem", raczej nic byś tu nie mógł pisać." Ale nie będziesz prawiczku bo nie masz predyspozycji :P.

>>Chamstwo, wczoraj ja byłem u władzy Ty prawiczku bez jaj możesz pastować buty charyzmatycznym przywódcom takim jak Ja :classic_cool: Ewentualnie lizać guziki u SSmańskiego płaszcza mojej asystentki Helgi :classic_cool:

nie prowokuje to Ty komentujesz moje wypowiedzi nie skierowane do Ciebie zabraniam Ci!!!!!!!

"Rzecz jasna w przeciwieństwie do Ciebie samcu alfa? " Widzę, że nie zrozumiałeś :o. Chodziło o poglady, które prezentujesz ;).

Gość do bydlaka
tu zrozumienia nie znajdziesz, bo tu sama patologia siedzi...

" nie prowokuje to Ty komentujesz moje wypowiedzi nie skierowane do Ciebie zabraniam Ci!!!!!!!" To ich najlepiej nie pisz. :o🖐️ Ja będę komentował każdego Twojego posta na tem temat. :classic_cool:🖐️