Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość milosniczka434343

dlaczego kobiety stosuja pampersy i daja dzieciom sloiczki

Polecane posty

Gość iloraz inteligencji
egze dobrze gadasz, ja tez dla wlasnej wygody i z braku czasu daje sloiki i mam zdrowe zadowolone dziecko a to co jest w miesnych i w warzywniakach to jedna wielka niewiadoma i dopiero sama chemia! a poza tym tylu smakow, owocow i rodzajow miesa ile w soiku to w zyciu sama codziennie nie przygotuje.

Gość oj kobietki leniwe
jestescie i tyle . Nieladnie :P

Gość taaak jestem taka leniwa
że pracuję na 2 etaty i wychowuję 2 dzieci :P wstaj 5 a chodzę spa grubo po północy - takie to lenistwo i tak masz rację daję słoiczki dziecku, używam pampersów, starszy syn chodzi na obiady - tyle, że to dlatego, że nie mam czasu tak wydziwia jak co poniektóre tutaj, a nie z lenistwa :P

Gość a ja a ja aj a
a ja nie wierzę ,ze mamy ,które karmia dzieci tylko gotowanymi obiadkami , gotują co dzien inne urozmaicone dania Nie wierzę , ze jednego dnia dają cielęcinkę z warzywami , drugiego jagnięcinkę , trzeciego schabik itd Chodzi mi o takie urozmaicenie jakie serwuja dania w słoiczkach Najczęsciej tak jak ktos napisał są to zupki na kurczaku i warzywa Spotkałam sie tez z rodzinami ,gdzie malutkie dzieciaczki jedza to samo co dorosli czyli cięzkie zupy i dania (niemowlęta) Nie twierdzę ,ze słoiczki są lepsze , a domowe obiady złe, ale obiadki ze słoiczków sa naprawdę bardzo urozmaicone i myslę ze zdrowe Najlepszym rozwiązaniem jest gotowanie domowych obiadków na przemian ze słoiczkami Choc faktycznie słyszałam ,ze niektóre dzieci na słoiczkach nie chcą jesc pózniej dan domowych