Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ...staram się być szczęśliwa..

Samotność i jej smak..

Polecane posty

No tak, niezależnie od astrologów pies musi być wysikany. Co do astrologów, a pies im mordę lizał :P Ja zamierzam mieć dobry dzień i już :)

Damo, na spacer do parku. Na kawę do kawiarni, na herbatę do herbaciarni. Na film do kina, na spektakl do teatru (tu pewnie nie tak łatwo zdobyć bilety w ostatniej chwili). Po książki do biblioteki...

Mmm... Dżem... ale mam ochotę na dżem.. serio :D Tylko co? Nie lubię miejsc publicznych... za dużo ludzi... wszyscy jacyś tacy... dziwni :O

No tak... jakoś przecierpię ;) Właśnie kłócę się z idiotą, który uważa, że poród nie boli :D Jak miło ponabijać się z takich :P

Zapewne udaje... Niemożliwe, że tacy istnieją :O Wiem, że na Kafe pełno takich, ale, że aż tak ? Litości.. boże (jeśli istniejesz :P) przebacz im !

Ja robię dalej wypis. Ale fajne jest to, że co przedmiot, patrzę na datę, której oczywiście nie pamiętam, ale pamiętam albo moment wpisu albo zaliczania.

Aha :D No to nie przeszkadzaj sobie ;) Ja idę poszukać kolejnych Matek Polek, które myślą, że są mądre, bo wiedzą jak przewinąć pasożyta :D

No przestań :D Wystarczyło, że napisałam ''nie chcę mieć dzieci'' i już się zaczęło :D Nawet mnie wyzywały od mało kobiecych, bo nie chcę urodzić :P Masakra :D

Eee, i to takie fajne słuchać wyzwisk w nic nie wnoszącej dyskusji? Nie chcesz, to nie chcesz. Ona chcą, to chcą.

Tylko się z nich nabijam :D Jak można tak nisko upaść ? Czy każda kobieta zmuszana jest do rodzenia, bo inaczej, to głupia kurwa ? Ojoj... 🖐️ Brumko :)