Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

queen1987

nie ma okresu, jest plamienie

Polecane posty

witam mam 22 lata i taki problem. 20listopada powinnam dostac okres nie dostałam go , za to od trzech dni zaobserwowałam u siebie plamienie. jest one rzadkie tzn zauważyłam je raz czy dwa w ciągu całego dnia.. jest koloru brązowawego czasem delikatnie zaróżowione.. dziwi mnie to bo ja okrez mam zawsze regularnie i trwa on długo tzn 6-7 dni. myślałam, że może jestem w ciąży ale nie bo zrobiłam wczoraj test i wyszedł negatywny. z tym że stosunek miałam z moim chłopakim ok 15-16 listopada więc może nie wykrył ciąży . czytałam żę tessty wykrywają 6dnoiwą ciązę a o ciązy mówimy ok 2 tyg po zapłodnieniu czyli 3 tyg od stosunku.. nie wiem juz sama co o tym myslec. ciąża, jakaś choroba, czy jakas anomali dziwna... pomóżcie !!!

Powiem tak, gdybym to ja miała takie objawy jak ty a staram cię o ciążę już dlugi czas to byłabym pewna że jestem w ciąży. Testy wykrywają ciążę już kilka dni po terminie miesiączki choć niektórym kobietom dopiero 2 tygodnie po terminie więc sama oceń. Radziła bym zrobić kolejny test (test z krwi wyszedł by już na 100%). Powodzonka

dzieki za odp fajnie by bylo gdyby ciaza . za tydz zrobie drugi test zeby byc pewna a jak nie wyjdzie dogina sie wybiore

Gość eh...spokojnie...
plamienia które masz od 3 dni zamiast okresu to właśnie mogą sugerować ciąże...chyba że byłaś chora ostatnio albo miałaś dużo stersów no to może być efekt spóźniającego się okresu.... co do testu...skoro stosunek był ok 15/16 listopada to akurat teraz już możesz robić test...powinien być już wiarygodny......

Gość eh...spokojnie...
aha...ja kiedyś też miałam taki jeden okres że był bardziej plamieniem niż okresem....ale to akurat wtedy tak zareagowałam po przerwie na tabletki anty...

Gość a ja miałam
cos pdobnego, tylko, że przez dwa dni takie plamienie, a póżniej dzień normalny okres ze skrzepami(jeden dzień) po czym tak jakby plamienie ale krew jakby taka jaśniejsza rzadka. Starałam się o dzidzię i wszystkie objawy wskazywały na to, ze sie udało a tu @

wiecie co ja z tym testem poczekam jeszcze kilka dni by byc pewna całkowicie dzis nie mialam juz żadnego plamienia wzoraj wieczorkiem delikatnie brązowe ale praktycznie słabo... chora nie byłam, stresów tyle co zwykla... a i brzuch tak jak zawsz bolał mnie na okres tak teraz nic zero bólu mam tylko takie jakby ukłucie o jakiś czas no nie wiem nie wiem dziewczyny... bo poprzedni test wyszedł negatywnie... aaa i tabletek też ie brałam antykoncepcyjnych... nie zabezpieczamy sie...

dzis juz nie ma nic. tylko biała wydzielina tzn biała ... hmm raczej półprzezroczysta i gesta.. jeju nie chce zeby to dak nieestetycznie zbrzmiał ...w kazdym razie plami8enia brak...