Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bonuska

na jakie zajęcia dodatkowe po pracy można się zapisać,żeby...

Polecane posty

Gość bonuska

... mieć możliwość poznania kogoś interesującego???

Gość nauka języków obcych
np hiszpański portugalski włoski angielski itp

Gość bonuska
Na takie kursy przychodzą ludzie w większości płci żeńskiej. Znam z autopsji. Niestety...

Gość bonuska
Offerma-źle interpretujesz to,co napisałam. chodzi mi o poznanie kogoś interesującego (w moim zamyśle-faceta). Na kurs tańca? Tam też jest chyba ubytek w facetach?

Gość może być interesujący
ale autorka chce chyba poznać mężczyznę który mógłby ją interesować również erotycznie i pod tym względem kobieta nie jest dla niej interesująca

Gość bonuska
Na prawo jazdy chodzą z reguły młdzi chłopcy,którzy kończą 18 lat :) A gra na instrumencie? No,ciekawe :)

Gość bonuska
może być interesujący -> dokładnie,. A jeśli nie kurs,to gdzie? Tylko nie mówcie,że dyskoteka...

Gość ja najpierw znalazłam
koleżankę i z nią chodziłam po klubach i pubach, bawiłysmy sie swietnie a adoratorów miałyśmy na pęczki, oczywiscie to byli towarzysze do zabaw-y na jedna noc, ale ja w koncu trafiłam na kogos wartosciowego w takim miejscu i zupełnie nieoczekiwanie sie to stało, bo ja tylko chciałam zdeptac i zagłuszyć gnębiące mnie myśli, a nie szukałam chłopa na dłuzej, szukałam kogos do zabawy, trudno bawic sie samemu stojąc pod scianą ;p

Gość esmaaa
na kurs karate;)

Gość ja powiem tak ....
to może zapisz się na jakiś kurs informatyczny albo jakieś sztuki walki tam na pewno nie brakuje facetów :)

Gość nic edukacyjnego
nic tanecznego i spiewnego. zaczniej trenowac boks :D albo grac na perkusji

Gość bonuska
No,dyskoteka to zadziwiające,bo zazwyczaj każdy wie,jak to wygląda. W sumie normalni ludzie też gdzieś wychodzą się pobawić. Kurs karate i infoirmatyczny-> no brawo,tylko jakoś siebie tam nie widzę... Słuchajcie,dlaczego faceci nie potrafią zaczepić dziewczyny powiedzmy na ulicy?

Gość bonuska
Ha,ha. Jak zacznę trenować boks,to w pojęciu facetów nie będę atrakycjna. Będę podjeżdżac pod "babochłopa" :)

Boks jest ok :) Ale raczej nikogo tam nie poznasz... Zwłaszcza, jeśli będziesz dobra. Znam to z autopsji niestety :D Za babochłopa nikt cię nie weźmie, jeśli do tej pory nikt cię za taką osobę nie brał. Osobiście polecam chodzenie na lodowisko i na basen ;)

Gość bonuska
Lodowisko? Tylko musiałabym wziąc jakąś koleżankę ze sobą. Chociaż zauważyłam,że w większości sa tam pary i gówniarze. Basen? W sumie w porządku. Tylko tak od razu bez makijażu i uczesancyh włosów? :D

Rany... Przede wszystkim na coś, co Cię interesuje. Bo jak zapiszesz się na byleco, byle tylko kogoś poznać, to natychmiast będzie widać, że sie tam nudzisz i nie jesteś zaninteresowana. A kto chciałby się "zaprzyjaźniać" z kimś takim?

Gość bajkabajka
polecam grę na bębnach tutaj: www.centrumkulturswiata.pl zajęcia są super!

Gość gość
moze kurs robienia witrazy? np tutaj mozna sie zapisac www.artshobby.pl - fajna sprawa :) bylam na czyms takim :)

Gość Potocka21
Kogoś interesującego zawsze można poznać na kursach tańca solo :) w SoSalsa w Gdańsku są fajne zajęcia salsy. Poznałam tam wiele nowych fajnych osób.

Gość intka5
Kurs tańca, ja zaczęłam chodzić do SoSalsa, świetna sprawa, można odpocząć od codziennych obowiązków i troszkę poszaleć na parkiecie.

Gość ustka21
Popieram wszelkie kursy tańca, ja tez do SoSalsa chodziłam, więc mogę powiedzieć kilka dobrych słów.

Gość gość
własnie taniec, zumba, kurs języka. Ja wolnymi chwilami korzystam z gazetek De Agostini z robótkami i uczę się robić na drutach. Odprężające zajęcie.