Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

deborah83

W czym i pod czym śpią Wasze dzieci?

Polecane posty

"mój śpi w pajacyku polarkowym nastawiam temperaturę na 23.5 stopnia i oczywiście śpi odkryty" i dziwisz sie ze spi odkryty???? o moj Boze.... do tej pory pamietam letnie noce w naszym poprzednim mieszkaniu gdzie nie udawalo nam sie obnizyc temperatury w sypialni mimo otwartego cala noc okna, najczesciej to bylo 24° i spalismy z mezem tylko pod poszewka koldry a dziecko w body z krotkim rekawkiem a i tak noce byly koszmarne, mala budzila sie czesto, potem nie mogla zasnac, byla cala goraca; to wyobraz sobie jak gotuje sie twoje dziecko w pajacu polarkowym... naprawde kobiety, nie przesadzajcie z tym ogrzewaniem na noc... zreszta pokoj sie ociepla jak w nim spicie, od ciala, oddechu;

no ale jedni wolą mieć cieplutko w nocy, ja np. uwielbiam ciepło i dlatego zawsze śpię bo grubą kołdrą albo wełnianą

to chyba trochę zależy od mieszkania - w moim poprzednim był gorąco i bez kaloryferów, więc wszyscy się odkrywali przez sen. teraz nie mamy aż tak ciepło

Gość gość
Moja siedmioletnia córka ogólnie sypia całkiem nago chyba że jest chłodno to zakłada cienką bawełnianą kosulke. Taka do.połowy pupy ale nigdy nie ubieramy ją do spania w majtki czy spodnie

Gość gość
ja tez uwielbiam ciepelko, a jak sie okazuje tempeartura dlanoworodkow to 18-22stopnie, do kapieli 22-24 bodajze...

Gość gość
A teraz, w ta pogodę??

Gość gość
W czym?- w nocy! Pod czym- ppd presja! Albo przynajmniej lezy cicho i udaje:x