Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zorro kakaowiec

laska bedzie zła ???

Polecane posty

Gość zorro kakaowiec

mam zamiar dzis ja napoic i zerznac w anusa bo normalnei niechce spróbowac.

Gość bebebe...be
zgadnij:O

hehe, moja tez sie nie daje i o takiej akcji mysle:D

Niech Ci tak jej zwieracze ścisną kutasa, żebyś wyjąć nie mógł i żeby trzeba było odciąć :o

Gość brutal25cm
tylko żebyscie cyklonu b nie używali bo pajda pewna...

Everly, dlaczego jestes taka zlosliwa? nikt cie nie chce puknac?

Gość ło matko ale cep
jak chcesz kobietę przekonać do analu to tutaj moja rada dla Ciebie. Przede wszystkim rób to powoli i za jej zgodą. Jak ją zrazisz próbując pakować kindybała do nieprzygotowanego na to anusa to uprzedzi się do tej formy seksu na dobre. Zacznij od tego, że jak się całujecie na golasa, to masuj paluchem jej oczko demona, ale nie wkładaj palucha do środka, co najwyżej lekko napieraj jak byś chciał go tam włożyć. Jak jej się spodoba, to możesz spróbować delikatnie włożyć tam palucha (polecam żele intymne -> nawilżenie). Jak paluszek w dupce będzie się jej podobał, to możesz zacząć go wkładać głębiej, i masować anusa od środka, dokładnie tak jak cipkę. Kolejnym krokiem mogą być dwa paluszki, a jak Twoja panna będzie już przyzwyczajona do tego typu pieszczot i będzie jej to sprawiać przyjemność, to wtedy można pomyśleć o włożeniu wacława. Ale jeszcze raz powtarzam, jak zrobisz szybko i wbrew jej to na 90% tracisz szanse na to że kiedyś będzie Ci sama dupkę do anala wypinać - pamiętaj o tym!

ale ja chcem ja upic tak zeby byla nieprzytomna albo zeby nie kontaktowala, wtedy powolutku jej zapakuje, alkohol przeciez rozluznia miesnie wiec powinno byc ok, jak myslisz?

Gość ks.Tadeusz
wszystko czego potrzebujesz to miłość-ona otwiera wrota wszelakie...

ANAL - nie wyciągaj zbyt pochopnych wniosków. To, że tak mu życzę, to efekt braku szacunku z jego strony do kobiet. Jeśli mówię NIE tzn, że tak myślę. Ja jestem złośliwa ? Skąd, po prostu wyrażam swoją opinię.

Gość Ostatni Mohikanin
Ach wy kobiety-kiedy się wściekacie jesteście takie urocze...pamiętam jak mama biła tatę-przypominasz mi ją

everly, czyli jesli dobrze rozumiem sama bys chciala dobrze pokochac sie od tylca?? :d

Gość ale co to za
przyjemność spitą czy niezbyt przytomna laskę ..... hmm nie kumam:D to tak jakbys lalke dmuchaną :P

Gość no poruchal by w te zwieracze
takie pedaly jak wy:D Lubie walic takich pedalow i zawsze fajnie piszcza pii pii. Ktory na ochotnika??? To oczywiscie do amatorow zabawa analnych:D Zawsze tak sie zaczyna ze ich ciagnie do tej dziurki, natury nie da sie oszukac. pedal zawsze bedzie wiedzial gdzie wsadzac. Wilka zawsze ciagnie do lasu:D

Gość a tak szczerze powiedzcie
czy to sprawia przyjemnośc tylko panom? czy kobiecie tez? pytam bo nie próbowałam :D

Takie przypadki sie leczy. nadpobudliwosc seksualna nie jest czyms wporzadku. Niech uda sie pan do seksuologa:)