Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

wenezo

Pogadacie o czyms ? Piszta co chceta ...moze cos sie rozwinie

Polecane posty

hmm Kajtus, o czym kolwiek , moze masz jakis problem , chetnie poslucham , porozmawiam :) moze masz jakies inne poglady na jakis temat, tez poczytam :) moze masz jakies ciekawe, smieszn ehistorie z zycia ?:)

wlansie jem zupe pomidorowa z ryzem :D smaowa :D napiszcie cos o sobie?:P

zupa ja tez Cie nie znam :P Na kafe jestem od niedawna, te strone znalazlam (zupelnie nie pamietam jak) przypadkiem(tak uznam ze to czysty przypadek). Tutaj na imie mi Valiente :) na co dzien mowia do mnie inaczej, ale to jest moja tajemnica :) Jestem z Polski :P Tu sie urodzilam i wychowalam XD mieszkam w neiwielkim miescie , ktore zaczyna sie na litere K .... , a konczy na E :) Mam 20 lat. Intersuje sie sztuka, od neidawna psychologia :P Uwielbiam slodycze :P , Zwierzeta, muzyke, przyrode, noce i dnie, dobre filmy ,narty i wiele innych rzeczy (chyba nie musze pisac w zupelnosci o wszytski-no chyba, ze ktos o cos spyta to odpowiem , albo i nie : )

No dobrze. Szczerość za szczerość. A ja jestem starym, upierdliwym, wrednym babskiem, które czepia się szczegółów i błędów ortograficznych. Lubię czekoladę, kawę, papierosy i książki. Na kafe siedzę od dawna i też (podobno) trafiłam tu przypadkiem ;) Poza tym zwykle nie mogę spać :D

hej, no trudno mi tak po prostu napisac cos od siebie, moze zacznę od tego, że problemów nie miewam i uwielbiam pomidorową z ryżem:)

Witam Was :) Zazdroszczę, że możecie siedzieć do późna, a ja muszę chodzić wcześnie spać, bo wstaję z kurami :O Zawsze byłam i jestem sową, a życie zawodowe zrobiło ze mnie skowronka-tylko takiego z podkrążonymi oczami ;) Na kafe po raz kolejny po kilkuletniej przerwie...