Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Karel 34 Opoczno

Koniec mrzonek drogie panie, facet wybiera przede wszytkim ładną i zgrabną

Polecane posty

Gość Karel 34 Opoczno

Nie poleci na urok osobisty, dobre serce, inteligencję nie ma sie co oszukiwać kazdy facet patrzy na ładną twarz, zgrabne ciało, jędrne piersi. Brzydka dziewczyna robi przykre wrażenie wizualne, facet bedzie sie jej wstydził, nie bedzie jej szanował. Tak samo otyłej. W dodatku opasła dziewczyna po 35tce zaczyna chorować, astma, krążenie, stawy, cukrzyca, serce. To kłopot.

Dobra zalozmy ze jest sliczna jak barbi szczuplutka jak modelka ale co jesli urodzi mu dziecko i przytyje i to w dodatku tak ze bedzie jej trudno schudnac? Zostawi ja dla innej szczuplej ktora tez przytyje i tak w kolko? No dajta spokoj

Gość to dlaczego na kafeterii
Jest tyle samotnych pięknych lasek?:O

Gość a jakże
Ameryki nie odkryłeś. Wiadomo, że najpierw patrzymy na wygląd a później na tzw.wnętrze. I jasne, że lepiej być pięknym, młodym i mieć to "coś" w środku niż brzydkim, bo niestety ale opakowanie ma bardzo duże znaczenie dla facetów.

Gość o.l.i.v.i.a
Nie poleci na urok osobisty, dobre serce , inteligencję ciągnie swój do swego pusty do pustej

Gość olivia ile ważysz
??:D

Gość o.l.i.v.i.a
Przy wzroście 162 ważę 56 kg i mam ok.30 lat :P

Gość dfeeecfededfcdede
o grubas z ciebie :)))))) ja waze tyle samo moja droga ale mam 172 ;p same tlusciochy tutaj fuj

Gość a jakże
No to w Twoim wieku, jeśli jesteś jeszcze samotna i masz brzydką twarz, ciężko bedzie znaleźć wartosciowego faceta bez zobowiązań. Najlepsze egzemplarze juz pozajmowane i bedziesz czekać na tzw. drugi rzut czyli rozwodników, wdowców i popaprańców emocjonalnych, których nikt nie zechciał.

Gość o.l.i.v.i.a
Mam męża i dzieci i nikogo nie szukam Anorektykom mówię NIE

o.l.i.v.i.a Nie poleci na urok osobisty, dobre serce , inteligencję ciągnie swój do swego pusty do pustej ------- " i pozostał Ci już tylko smutek, żal.." ;) z inteligętnymi ludźmi, mogę porozmawiać w pracy, czy choiciażby przez gg. kobieta ma mnie podniecać w łóżku. akurat tu jej inteligencja, dobre serce i urok osobisty nie sprawi że mi stanie jak lufa w rudym 102.

dowcip mi się przypomniał z tej okazji: Trzech facetów siedzi w barze ostro podpitych.. Nagle jeden z nich mówi: -Wiecie chłopaki jaką ja mam brzydką żonę? Już nie mogę na nią patrzeć. Na to drugi facet: -Ty ****a masz brzydką żonę? Stary ja to mam dopiero brzydką...... Trzeci się wtrąca i mówi: -Panowie co wy wogóle gadacie chcecie zobaczyć moją żonę? Prawdziwego potwora? to chodźcie I poszli wszyscy do koleszki do domu Wchodzą. Facet odsuwa stół w pokoju, ściąga dywan i otwiera wielką klapę w podłodze.. I krzyczy: -STAAARRRRAAAA -STAAARRRAAA WYCHODZ!!! A tam głos: -Ze szmata na głowie czy bez? On na to: -Bez, będę cię pokazywał, a nie ruchał.

Gość a kobieta
kobieta robi tak samo, poznałam faceta o niesamowitym urolu wewnętrznym, a do tego kocha na zabój, lecz coż-nie podoba mi sie ,nie moj typ, taki facet zasługuje na miłośc ale nie da się zakochac na przymus, To samo dotyczy facetów-kochaja i ładne i brzydkie, poprostu musi byc to coś, ta magia która sprawia że się k0ocha

Gość a jakże
z inteligętnymi ludźmi, mogę porozmawiać w pracy tiaaaa Tylko czy oni chcą rozmawiać z tobą ..... inteligĘcie? :classic_cool:

Gość a jakże
...... koleszko wróć się do szkoły

Gość no pewnie tak samo
jak kobiety zwiążą się tylko z wysokimi, przystojnymi i bogatymi mężczyznami

Gość .T
Dziwne, że ciągle widzę pary, gdzie dziewczyna jest tak brzydka, że mi morda opada. Są faceci, którzy nie lecą na wygląd. Wierzcie, lub nie. Są też dziewczyny takie. Ktoś napisał, że kobieta mu potrzebna jest do tego, żeby podniecała go. Serio? Nie znudzi Ci się jedna dziura do pchania, dzień w dzień, do tego taka głupia, z którą można się tylko grać? I ile będziesz mógł się grać? Chyba nie potraficie za długo, moi drodzy faceci. Współczuję podejścia. Współczuję przyszłej kobiety.

Gość moze i o bzykania
szykacie ladnych zgrabnych i calkowicie glupich ale z takimi nigdy sie nie hajtacie i to jest w was przykre ograniczone stworzonka nazywane facetami :) Sami chyba sobie nie wyobrazacie panienki z metrowymi tipsami na 30 cm platformach w fartuchu przy garach albo ze scierka to kurzu :P

Gość ta ztipsami to nieładna

Ameryki Gościu nie odkryłeś. To już wszyscy wiedzą jak ziemia długia i szeroka, Ale zapomniałeś o jednym że te ładne i zgrabne muszą faceta jeszcze chcieć- więc i my i wy zostajecie singlami. Sorry winetu

Gość koles_niby_tego
ja tez patrze przede wszystkim na wyglad. ale nie tylko. moja ex miala niby wyglad calkiem niezly, ale miala tylozgiecie macicy i nie dawala sie ruchac od tylca. dlatego teraz jak kogos poznaje to szybko sprawdzam czy mozna jechac ostro od tylca. jesli nie, to od razu wywalam taki egzemplarz. pozdro ludziska

Cos w tym jest. Poza wygladem facet patrzy tez na to jak mu jest przyjemnie kochać sie z daną kobietą.