Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojajajja

nie mam faceta bo nie poznaje nowych mężczyzn od 3 lat

Polecane posty

Gość asiowiczka
Mam ten sam problem. Stała praca, dom, praca, dom, starzy wieloletni znajomi. I nikogo nowego. Bo gdzie go poznac? W sklepie? :/

Gość jajajaaja23
asiowiczka, ile masz lat? ja juz tracę nadzieję, bo wiem że są fajni porządni faceci, ale ja ich nie poznaję po prostu nie mam sposobu,

Gość Łukasz24_
A ja nie mogę poznać fajnej dziewczyny, wychodzę ze znajomymi do clubów ale nikogo nie poznaje w pracy większość osób jest w stałych związkach. A ja mam 24 lata i coraz większe obawy że bedę starym kawalerem :(

Gość jajajaaja23
skąd jestes? ja naprawde czuje sie samotna, a jak z kims rozmawiam to slysze: "ty sama, no niemozliwe!, taka dziewczyna i nie ma faceta!!" juz sie załamuję powoli, że jestem niby tak dobrze odbierana, a inne mają swoje połówki a ja sama :(

Gość Singyelka
a co ja mam powiedzieć! 30 stka na liczniku. Żadnych widoków. To ci dopiero !!

Gość Łukasz24_
Jestem z Mazur. Doskonale cię rozumiem, mnie do pewnego momentu to nie bolało ale od kilku miesięcy o tym myślę i czuje się coraz gorzej, a nawet nie mam z kim o tym pogadać wyżalić się, każdy twierdzi znajdziesz w końcu swoją polówkę, no i co mam powiedzieć? nie zaczne marudzić bo się wszyscy odsunął.

Gość Singyelka
ludzie! 20parę lat to jeszcze nie tragedia. ale szukajcie, róbcie coś, bo im później tym gorzej. Popatrzcie na mnie! Ja nie szukałam a dzisiaj mam 30 lat i szanse na znalezienie kogoś są równe niemal 0. Po 30stce nie ma już facetów do wzięcia..

Gość hmmm czy coś takiego
Ja podobnie, chociaż mi nie przeszkadzało i nawet nie zauważałem, bo byłem w związku. Ale teraz chciało by się poznać kogoś nowego.

Gość tylkojajajja
no to czemu iinni mieli szczescie i jakos sami trafili na te swoje połowy?? ja nie mam gdzie i jak spotkac fajnego chlopaka :( i to jest najsmieszniejsze że uroda nie ma żadnego znaczenia, to tylko jakiś traf, przypadek :/

Singyelka - widzę, że uprawiasz czarnowidztwo stosowane. To zdecydowanie nie pomaga. Nie pamiętam kto to dokładnie powiedział: "Choć nie można czasu cofnąć i zacząć wszystkiego inaczej lecz można zacząć od teraz i skończyć wszystko inaczej"

Gość koles niby tego
ja bym nie wzial przedszkolanki bo za malo zarabia - pierdoła

Gość tylkojajajja
koles niby tego - 1700 po 3 latach pracy (netto) to jest malo? mi wystarczy :P

jak to nie ma gdzie? Od biedy na kafe. Wydaje się nierealne, ale ja tak poznałem wspaniałą kobietę. I to akurat nie szukając, rozmawiając na zupełnie inne tematy. Ale nie daliśmy rady odległości. Zresztą mniejsza o to. Jednak spotkać się da, nawet tutaj.

Gość Singyelka
niczego nie uprawiam, tylko mówię jak jest. Chyba każdy się zgodzi, że im masz więcej lat, tym trudniej kogoś spotkać. Ludzie są w związkach , mają rodziny. Nie mówię, ze poznać wolnego i normalnego faceta jest niemożliwe, ale z pewnością trudniejsze. Widzę to po sobie.

koles niby tego - no skoro Ty szukasz w kategoriach sponsorki. Tylko uważaj żebyś nie dołączył do grona biadolących "ona zarabia więcej i mi z tym źle"

Singyelka - pewnie tak. Ale zauważ, że Ty nie masz 50 czy 70. To tak gwoli "im więcej masz lat".

Gość koles niby tego
szukam rownej sobie a nie sponsorki, pogielo cie chyba czlowieku

Gość tylkojajajja
to szukaj, ja nie patrze na to czy facet zarabia 1000, czy 5000, mi ta praca sprawia radość, i jestem szczęśliwa jak tylko wchodzę i widzę moją grupę :) tylko niestety po pracy samotna.

Gość Singyelka
ale wiesz 30stka to już nie taka młódka :P Mówię to z własnego doświadczenia ale także widząc po znajomych bardzo ciężko kogoś poznać. Większe szanse są jak się ma dwadzieścia parę lat - studia, imprezy, wspólne wakacje...

szukam rownej sobie a nie sponsorki, pogielo cie chyba czlowieku Aaa, a wybacz, że spytam - z jaką dokładnością. Co do złotówki? No ale skoro swoją wartość mierzysz w pieniądzach, to rzeczywiście szukaj sobie równej. Powodzenia.

Gość koles niby tego
dopuszczam widełki +/- 30%. nie wiecej.

Gość też mam 23
ale jeszcze studiuję . poznaję nie więcej niż 5 panów rocznie i nic z tego. tramwajami jezdzilam codziennie przez 5 lat i nic z tego. na ulicy czasem mnie ktos zaczepi ale nic z tego. podobało mi sie wielu chlopaków ale nic z tego, przewaznie zajęci. dlatego szykuję się na życie w pojedynkę.

Gość koles niby tego
a fajne masz piersi? szczupla jestes? jaki tylek? faceci tylko na to patrza.

też mam 23 - no Ty chyba nie powiesz "im więcej masz lat..."?

Gość tylkojajajja
ja tez mam 23 :(

Gość to mam nadzieje ze jestes
gotowy po rowno obiady gotowac i dziecmi sie zajmowac :)

"gotowy po rowno obiady gotowac i dziecmi sie zajmowac" w założeniu +/- 30% będą po równo ze swoją wybranką rodzić te dzieci ;)

Gość koles niby tego
tak. mam zamiar po rowno sie zajmowac. na obiady bedziemy chodzic do restauracji. nie bede 'kazal' swojej dziewczynie gotowac.

Gość koles niby tego
poza tym ja w ogole nie chce dzieci.

Gość też mam 23
ogólnie podobam się. wygląd zdecydowanie nie jest moją słabą stroną. zresztą wiem ze nie tylko to się liczy.