Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tylkojajajja

nie mam faceta bo nie poznaje nowych mężczyzn od 3 lat

Polecane posty

Gość tylkojajajja

mam tylko pracę (na moich studiach bylo 98% dziewczyn) i dom, znajomych tych samych od dziecka, bylam wczesniej 5lat z jednym chlopakiem , rozstalismy się 2 lata temu, i nikogo nowego nie mogę poznac :/ i nie mam gdzie poznac nowego faceta. czy wyjscie do klubu, na impreze jest dobrym pomyslem, żeby poznac kogos? czy faceci ktorzy chodza do klubów myślą tylko o zaliczeniu, a nie o normalnym związku?? mam 23 lata, i chce wreszcie kogos poznac.

Gość tylkojajajja
warto zaczac wychodzic do klubow, pubow?? mozliwe poznać w ten sposób kogoś na dłuzej?

Gość dwewewe
chyba ruchacze tam chodzą.

Gość jajajaaja23
no właśnie ja nie chce ruchacza!! gdzie mam poznać nie ruchacza? :(

Gość w kosciele

Gość jajajaaja23
ludzie, no pomozcie mi, chyba jakoś sie dobieracie w pary i poznajecie, wiec co ja mam zrobic

Maszeruj do clubu pubu, a nie siedzisz przed kompem!:classic_cool: Sa tam rozni faceci, porzadni i tacy ktorzy licza na szybkie bzykanko:PPoznasz po tym jak bedzie Cie ciagnal do domu po imprezce:P

Gość otekkte
idź na kurs jezykowy, na kurs tańca, chodz na wesela (sama ) na imprezy urodzinowe koleżanek - masz jeszcze full okazji iczasu na faceta- a w pracy zero menów??

Gość jajajaaja23
w przedszkolu pracuje ://

Gość jajajaaja23
nie mam zbyt wiele koleżanek, a tych przyjaciół ktorych mam, to znam znajomych i tam nie ma faceta dla mnie, to musi być jakiś z "zewnątrz", ale na ulicy w drodze do pracy go nie znjade

Gość otekkte
ehh no fakt - przedszkole to trochę nie sprzyja- ja pracuję w księgowości w dużej firmie i w sumie sporo facetów umnie cos zalatwia , a jak pracowałam w banku jako doradca kredytowy to umawiałam się z klientem ;) zaprosił mnie na kawę - może zmień pracę ??

Poznaj ruchacza i bądź taka ekstra zęby stale chciał sie z Tobą spotykać. W końcu sie zakocha i będzie chciał z Tobą zamieszkać. Co jest złego w tym ze facet potrzebuje kobietę głównei do seksu?

Gość jajajaaja23
to do jakiej pracy mialabym pojsc? uwielbiam swoją prace:(

Gość jajajaaja23
juz mialam takiego super kolesia -pol roku, a potem bez slowa odszedl od nastepnej -juz nie chce ruchacza :/ (poznalam go w szkole -student wf-u)

Ale co to ma wspólnego z tym ze był ruchaczem? Po prostu przestał cie kochać i zakochał sie w innej. Zdarza sie nawet impotentom. Ale skoro kierujesz sie takimi schematami, prosze bardzo, idź na dworzec PKP albo do schroniska dla bezdomnych i przygarnij sobie jakiegoś kloszarda - niedołęgę. Ten cie nie zostawi na pewno.

Gość errt
Poznałam swojego faceta właśnie w dyskotece... nie jesteśmy ze sobą długo ale jest cudownie, a on ne należy do tzw. ruchaczy..jest rozsądnym, odpowiedzialnym i naprawdę inteligentym człowiekiem... a wcześniej byłam uprzedzona do poznawania facetów w clubach... Wspomnę jeszcze że twoja historia jest bardzo podobna do mojej, również miałam kogoś przez kilka lat i też przez dłuższy czas nie miałam i nie poznawałam nikogo... Poprostu nie można oceniać człowieka po pierwszym spotkaniu... my na początku w ogóle się nie dogadywaliśmy i szczerze zastanawiałam się czy po pierwszym spotkaniu nie zrezygnuje bo nie będę ukrywała że w ogóle nie mieliśmy o czym rozmawiać, te pierwsze spotkania były dla mnie prawie męczarnią...

Gość nie łatwo jest spotkać drugą
połówkę :)

Gość pytanie do pani otekke
czy jakoś tak....:) jak w banku umawiałaś się na te randki z klientami, bo sama też pracuję. Jednak mnie nikt nie zagadał o spotkanie, chociaż czarowali uśmiechem itd...pewnie przez koleżanki i szefa siedzących obok. Więc nie wiem, sama mam zagadać do klienta?

Gość otekkte
hej - wiesz ja sama nie zaczepiałam klientów-owszem byłammiła , uśmiechnięta a sama dobrze wiesz że wydrukowanie całej umowy, zebranie podpisów i samo omówienie co i jak zajmuje sporo czasu więc często z klientami/klientkami można niezobowiązująco pogadać- wiesz ja podobno jestem atrakcyjna fizycznie i często zdarzały się takie sytuacje- raz dostałam czekoladki niby za pomyślne załatwioenie sprawy z propozycją kawy po pracy, a ten klient przychodził często i zwyczajnie którego razu zapytał czy nie miała bym ochoty nim wybrać się na kawę- był fajny więc się zgodziłam i w sumie spotykaliśmy się rok czasu - rozpadło się ale głównie z mojej winy

Gość ja mojego
poznalam w pubie - i jak na razie - odpukac - jest ok :) Mily, troskliwy, sympatyczny, nie zaluje.

Gość ja mojego
aha - i widze po nim ze mysli o zwiazku :)

Gość jajajaaja23
chyba powinnam sie przeniesc do sklepu jakiegos, :/

Gość dzidzetta
Ja mojego meza poznalam w pubie. w sumie troche ryzykowalam bo poderwalam go sama:))ale teraz jestesmy juz szczesliwym malzenstwem od paru lat i wkrotce rodzicami:)) W pubie mozna spotkac wielu typow od typowych seryjnych podrywaczy po normalnych ludzi co po prostu przyszli by sie zrelaksowac.

Gość jajajaaja23
:( juz nie wiem gdzie wy znajdujeie fajnych porzadnych facetow :(

Gość jajajaaja23
bede upować

Gość jajajaaja23
h

Gość bakaliowy
skąd jestes?:)

Gość Ja poznalam w
Tramwaju. Wiec czemu by nie na ulicy

Gość jajajaaja23
z Łodzi...

Gość jajajaaja23
jak to sie stało np. w tramwaju?? podszedł do Ciebie i zagadał? czy jakiś przypadek??