Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie wiem co i jak

nie wiem czy wziąść duphaston 16dc????proszę o pomoc

Polecane posty

nie wiem co i jak -> bo widocznie założył, że za wcześnie zrobiłaś test i jeszcze wiele może się zdarzyć.. ja bym to skonsultowała z jeszcze innym ginekologiem. Zanim skończą ci się tabletki.

Gość nie wiem co i jak
masz rację , też się tym zmartwiłam wogóle miał pretensje że dzwonie z taką sprawą, może dzisiaj pójdę do przychodni zapytam ginekologa

Miał pretensje że dzwonisz i pytasz? o_0 Uo matko o_0Zmień lekarza...

Gość nie wiem co i jak
nie powiedział tego , ale rozmowa przebiegała nie zbyt miło, traktował mnie jak dziecko które nic nie wie,

Mój gin w tym momencie powiedziałby "przepraszam panią w imieniu kolegi/koleżanki".To buractwo. Trudno, nie poradzisz. Jak dojdzie do krwawienia po odstawieniu to nie wydaje mi się, by lekarz doszedł do wniosku, że to przez złę postepowanie z hormonem. Przykre ale prawdziwe, to się zdarza. kiedyś pisała do mnie dziewczyna, załamana, po kilku poronieniach. Robiła jak kazał lekarz - odstawiała duphaston po 10 dniach i w ciągu kolejnych 10 traciła wczesną ciążę. Za moją namową zmieniła lekarza i wraz z pierwszym podejściem, nie odstawiając duphastonu, po prostu utrzymała ciążę (miała niedomogę lutealną i bez wspomagania nie utrzymałaby ciąży).Życie.

Gość nie wiem co i jak
dzisiaj pójdę do innego lekarza,też się boję poronienia tym bardziej że raz już mi się zdarzyło, a na kolejną ciąże czekałam ponad rok:) oj ci lekarze aż słów brak

Gość nie wiem co i jak
hej dzwoniłam dzisiaj do innego lekarza i powiedział ze mam brać duphaston 3razy 1 tabletkę, mam nadzieję ze ten się nie myli? a ty myślisz że to dobra dawka bo na ulotce jest napisane 2 razy 1 tabletka:)?