Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość augula

Pomysł na prezent dla teściów????

Polecane posty

Gość meandyou
pudełko z różnosciami:) to znaczy: * kawa lub herbata(sypana- np. sklep stary browar poznań) *likier, wino, rum, ogolnie jakis alhohol *cos slodkiego bombonierka czy tak jak ja sama pieke maslane ciasteczka lub pierniczki:) *cos drobnego np. kubki 2 do tej kawy czy herbaty, cos do ozdoby i inne:) wszystko ladnie zapakowane, ozdobione czyms zielonym :) pozdrawiam

Gość dżubek
ja moim przyszłym postanowiłam kupić zestaw do sushi dla 2 osób ( teściowa lubi eksperymentować w kuchni a teść wszystko zje:) ) mam nadzieję, że się spodoba.

Gość rach ciach.
ja sie nie staram, bo nikt sie nie stara dla mnie. tyle.

Gość terika
dobrym pomysłem jest zakup zestawu naczyń Philipak, smaa ostatnio sprezentowałam własnym rodzicom podobny komplet i byli zachwyceni :)

Gość Agatex84
A gdzie taki zestaw można zobaczyć? Słyszałam o tych garnkach i zastanawiam się czy warto je zakupić? Możesz napisać coś o nich?

Gość gość
Może warto zapoznać się z grafikiem pokazów. Można uzyskać zaproszenie na pokaz garnków.

Gość Marta Kowalewska
Niestety grafik pokazów jako taki nie jest dostępny. Należy zadzwonić pod nr infolinii, podany na stronie internetowej marki, i umówić się na prezentację. Pozdrawiam Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
a moim zdanie fajny prezent to cos na co moi tesciowie zawsze sobie załuja kasy, czyli bilety na kabaret albo jakis fajny film, kieszeni nie rujnuje, a atkie prezenty sie pamieta

Gość gość
My teściowi kupimy pewnie skrzynkę na narzedzia bo wala.mu sie wszytko po chalupie i nie wie co gdzie ma, a teściowej pewnie kosmetyki, bo jej szkoda.kasy wydawać na lepsze pianki, tusz do rzęs, cienie do powiek, wodę toaletowa. Twoim tesciom bym pewnie zaproponowala kupić jak ktoś zaproponowal zestaw w rosenthala, villeroy&bosch. Ladne, a zawsze maja.nowosci świąteczne to zawsze cos sie wybierze. Nie szkodzi, ze ma zastawę itd. Takiej na bank nie ma jak oni robia.

Gość gość
Jak co roku ten sam problem, ale zawsze cos wymyslam,moi tescie nie sa zbyt wybredni wiec zawsze cos udaje się kupic,w tym roku juz zakupione dla tescia koszula a dla tesciowej sweterek + bombonierka, w zeszlym roku byla figurka konia dosyc spora (uwielbia konie i je posiada dlatego akurat koń), a tesciowa dostala duza palete cieni z sephory,oboje byli zadowoleni, jednego roku dostali prezent współny parowar tefala tez zadowoleni. Mozna kupic tesciowej kolczyki a dla tescia np.spinki do mankietow i do tego cos slodkiego.

Gość gość
Dla obojga po szlafroku, albo jakiejs smiesznej pizamce.Oczywiscie zalezy od tesciow ale ja mam wspanialych i bardzo wyluzowanych.

Gość gość
Rowniez mam ten dylemat....bedziemy w tym roku na swieta w pl. i co....wymyslilam ze moze jakies Herbaty lisciaste,w pieknym drewnianym pudelku,herbaty sa przerozne,ziolowe,relaxacyjne,rozgrzewajace. Widzialam u nas w centrum i chyba jednak to kupie. Pudelka byly sliczne,a herbaty lisciaste sa w cenie bo konkretne. Moja tesciowa takie lubi pic,zachwyca sie kawa czy herbatkami,wiec sadze ze sie im przyda. Kupuje to dla tesciow. :)

Gość renata74
Pani Marto mam zapytanie w kwestii zakupu garnków philipiak. Czy taki zestaw trzeba zakupić w całości, czy można zakupić pojedyncze garnki z kompletu?

Gość gość
prezent dla reściowej - nowy ząb do otwierania piwa dla teścia - zienć bezrobotny :D

Gość Marta Kowalewska
Pani Renato, oczywiście, garnki można kupować pojedynczo. Pozdrawiam Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
zrób kosz ze słodyczami zamów np w sklepach takie robiąsłodycze wino kawa mozesz sama wybierac produkty i to bedzie prezent dla ich obojga

Gość gość
granat ręczny - będą mieli rozrywkę.

Gość renata74
O, super! A więc można po jednej sztuce. To będę mogła teraz taki zestaw garnków philipiak sobie kupić po jednej sztuce i zebrać cały komplet :)

Gość Ania8010
Też miałam dylemat, co kupić teściom w prezencie. I po konsultacjach ze szwagierkami wymyśliłyśmy narzutę na łóżko + komplety eleganckich piżam. Myślę, że będą zadowoleni.

Gość Marta Kowalewska
W przyszłośc***olecam skompletować zestaw umożliwiający zbudowanie systemu wieżowego. To niewątpliwie najzdrowszy sposób przyrządzania potraw. Pozdrawiam Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość gość
Mam tylko teściową - co roku dostaje od nas inną wodę perfumowaną i zawsze jest barzo zadowolona :) oczywiscie nie kupuję za 10 zł w markecie tylko za ponad 300 zł w perfumerii

Gość gość
Dla tesciowej zegarek a dla tescia sweter i super wędke

Gość Clodie
A z ilu części składa się taki zestaw albo system wieżowy Philipiak? Często widzę pozytywne opinie na forach i nie kryję, że jestem tymi garnkami zainteresowana...

Gość gość
Również podłączam się do pytania. Jest to dla mnie dość istotna sprawa, często mam gości, a nie lubię tracić czasu w kuchni. Chciałabym również poznać możliwość garnków Philipak jeśli chodzi o tą kwestię :)

Gość Cleopatria321
Zestaw garnków philipiaka składa się z 18-stu części. W tym masz między innymi patelnię i różne rozmiarowo naczynia. A gotowanie wieżowe daje możliwość gotowania w czterech garnkach na raz. Przyznasz, ze to bardzo fajna opcja.

Gość malaga29
Ja myślałam, że jest kilka różnych zestawów philipiaka i wybiera sie taki, który bardziej odpowiada. Wiem, że oni mają też noże, czy one też są w zestawie??

Gość Marta Kowalewska
malaga29, w zestawie znajdzie Pan 18 elementów i są to: małe naczynie z pokrywą, średnie naczynie z pokrywą, duże naczynie z pokrywą, patelnia z pokrywą, naczynie do gotowania na parze, misa duża z pokrywą, misa mała z pokrywą, koszyk do gotowania warzyw, tarka, łopatka, pierścień redukcyjny i przyssawka. Noże nie wpisują się w skład zestawu i należy je zakupić oddzielnie. Pozdrawiam, Marta Kowalewska Online Ekspert marki PHILIPIAK

Gość Gościówa44
a ja dla swojej teściowej zakupiłam teraz na urodziny okrągłe - misy dekoracyjne. Kiedyś wspominała że jej by się przydało coś eleganckiego do postawienia na komodę - myśle że będzie zadowolona. Misy znalazłam na stronie agatahome, ale kupiłam normalnie w sklepie, jednak nie mam zaufania do kurierów jeśli chodzi o ceramikę, szkło i inne takie... :)