Gość kallla. Napisano Grudzień 6, 2009 Co sądzicie o tzw. lanych perfumach, warto je kupowac? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
czanma-wmn 0 Napisano Grudzień 6, 2009 nie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość saaaa Napisano Grudzień 7, 2009 A jakieś uzasadnienie? Ja kupuję i są bardzo fajne i trwałe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak w temacie. Napisano Grudzień 8, 2009 jak w temacie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ha ha ha.... Napisano Grudzień 9, 2009 Ale śmieszne. Dziewczyna stawia poważne pytanie, a tu szkoda gadac !!1 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość mariollaa Napisano Grudzień 12, 2009 no właśnie też jestem ciekawa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hehedfs Napisano Grudzień 13, 2009 Tak, jak dzielisz cenę na x, tak samo podziel jakość na X - zobaczysz, czy warto. Wypróbowane z 2 zapachami "Chanel"i 1 " Dior" - te nalewane koło oryginalnych nawet nie leżały! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość i fru i sru Napisano Grudzień 13, 2009 czy pytasz o te nicolle? bo jesli tak to uwazam ze nie bardzo, taki flakonik za który płacilam 12 pln za dopełnienie starczał mi na 1/5 tygodnia:(Jak gdzies jechalam to kupowałam zeby mieć coś małego lekkiego i poręcznego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kalla.. Napisano Grudzień 13, 2009 Ale na ile są one trwałe? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gfbpgtr Napisano Grudzień 13, 2009 ja kupuje 12ml-20 zł Armani,nawet po praniu,zapach się utrzymuje,a wystarczy kropla,starczają mi na miesiąc,ale zależy od potrzeb znam takie co pół flakonu wylewają,a potem kilometr wcześniej już dusi...Co zadużo.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość takkkkkk Napisano Grudzień 13, 2009 warto i są trwałe,ja kupuje,pachnę cały dzień.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kodeina 0 Napisano Grudzień 13, 2009 jak lubisz badziew to kupuj :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
dejzi88 0 Napisano Styczeń 3, 2010 Tak, ja kupuję czasami takie perfumy. Bardzo lubię np perfumy o jednej nucie i dlatego zdarza mi się je kupować. Uważam, że są trwałe i ładnie pachną. Nie uważam, żeby był to badziew. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Kwiecień 29, 2015 A czy możecie się pochwalić na jakich stronach kupujecie te "dobre" lane perfumy? Tzn te co trzymają się "nawet po praniu" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Maszudka75 Napisano Czerwiec 11, 2015 To dziwne bo ja też zamówiłam lane perfumy ambra, zapachy piękne i trwałość całodzienna mam od nich 5 flakonikow i na żadnym się nie zawiodłam wiec jak ktoś szuka tańszych odpowiedników to bardzo polecam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Sierpień 17, 2015 Ja zamawiam perfumy z Ambra i jeste mega zadwolona sa identyczne jak oryg a na dodatek sa trwale . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Grudzień 17, 2015 Zamówiłam u nich perfumy w Ambra zapłaciłam przelewem i nic ,nie można się do nich dodzwonić wysłali nr nadania którego nie ma w systemie poczty ,oszuści . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość justi79 Napisano Grudzień 29, 2015 Dziewczyny, a czy któraś z was z nimi współpracowała? Pytam, bo zastanawiam się nad rozprowadzaniem tych perfum, tylko zdziwiło mnie to, że mam kupować je od nich po 14 zł i sprzedawać ze stu procentową marżą... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Lily89 Napisano Styczeń 6, 2016 Ja od wielu lat kupuje perfumy od dystrybutora na Polskę mistral-poland.pl zarówno w ich sklepie na mieście jak i na stronie www. Trzymają się bardzo długo i są droższe niż te 14zł ale za to coś lepszego niestety musi być droższe zresztą mam pewność, że są to francuskie perfumy :). Same oceńcie jak chcecie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 13, 2016 Zdecydowanie taniej wyniesie nas zakup perfum w sklepie internetowym,mamy po prostu taniej,to samo dotyczy kosmetyków i tutaj warto sprawdzić na MocUrody.pl Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość chelseaa27 Napisano Styczeń 13, 2016 gość 2015.12.17 Zamówiłam u nich perfumy w Ambra zapłaciłam przelewem i nic ,nie można się do nich dodzwonić wysłali nr nadania którego nie ma w systemie poczty ,oszuści . popieram ja mam identyczna sytuacje :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Lily89 0 Napisano Styczeń 14, 2016 No tak dlatego kupuje tam gdzie mam sprawdzony kontakt. Czyli jak pisałam wyżej. Jeżeli by kogoś interesowało to ja teraz używam http://sklep.mistral-poland.pl/GUILTY-Gucci/4747/produkt.aspx :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka1982 Napisano Styczeń 15, 2016 To dziwne. Ja od ponad roku kupuje perfumki w Ambrze i za każdym razem przesyłka dociera bez problemu. Na kontakt też nie ma co narzekać. Co prawda dodzwonić się ciężko, ale przez email i facebook można się szybko skontaktować. Co dziwne odpisywali mi czasem nawet w bardzo późnym wieczorem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Styczeń 17, 2016 Ambra jak oglądałam ma ogólnie pozytywne opinie (ile w tym prawdy nie wiem) ale nie wiem jak one mają się do oryginałów bo w porównaniu do dobrych zamienników cena jest zdecydowanie niższa. Przeczucie mi podpowiada, że jednak lepiej zakupić coś zamiennik "droższy", który wiadomo, że jest dobry. Kiedyś się już skusiłam na najtańsze na rynku perfumy i to były wyrzucone pieniądze w błoto bo po 1 nie były w żaden sposób podobne do oryginałów a po 2 śmierdziały. Jedyny ich plus był taki, że się smrodek długo utrzymywał. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Elka1982 Napisano Styczeń 18, 2016 Pieniądze nie zawsze idą w parze z jakością. Ja od dawna kupuje w Ambrze i mogę z czystym sumieniem polecić. Dodam jeszcze że kupowałam już kiedyś perfumy z Mistral ale na stoisku u nas w galerii. Też były świetne ale niestety o wiele droższe. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Iza_gal Napisano Styczeń 20, 2016 Mistral też pierwszy raz kupiłam na stoisku. Teraz kupuje u nich na stronie bo wole coś sprawdzonego. Chyba, że jest promocja w zwykłym sklepie to tam też kupuje i zawsze mogę sobie wybrać nowy zapach . Na ich stronie kosztuje tylko 35 zł to w porównaniu do oryginału za 200 - 300 zł i tak niewiele. Ambra ma taniej ale ja tam kota w worku nie lubię kupować. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Kasiafun Napisano Styczeń 31, 2016 kupiłam właśnie kilka próbek na http://sklep.mistral-poland.pl/B2CProdukty.aspx mam nadzieję, że są tak dobre jak opinie o tej marce. Jak dojdą to dam wam znać czy faktycznie są dobre i takie same jak oryginały. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2016 Przestrzegam przed firmą AMBRA. Jeśli komuś się spieszy to radzę z przymrużeniem oka traktować zapewnienia o szybkiej realizacji. Czekam już 6 dzień i dopiero mnie poinformowano, że przesyłka została nadana. Pewnie jeszcze dwa dni paczka będzie się wozić.KPINA. Planując wyjazd zamówienie złożyłam na 8 dni przed wyjazdem. Pojutrze jadę a paczki nie ma. Niedawno zamawiałam kosmetyki w innej firmie. W poniedziałek rano zamówienie a w środę już listonosz z paczką. Obie przesyłki opłaciłam za pośrednictwem portalu płatniczego. AMBRA ma duuuużo czasu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 18, 2016 ja kupuje tutaj http://replicapl.com/produkt/perfumy-100ml/ i jestem bardzo zadowolona z jakosci Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 19, 2016 Odebrałam przesyłkę od AMBRA. Cóż okazało się że to pośrednik. Na flakonach stoi MISTRAL. Następnym razem zamówię bez zbędnego pośrednictwa. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach