Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kallla.

Lane perfumy

Polecane posty

Gość wisienkanatorcie91
Ja uważam, że perfumy z rozlewni są także trwałe, tylko trzeba umieć mądrze wybrać rozlewnie :) ja zamawiam na zapachowiec.pl i jestem zadowolona, nie narzekam na brak trwałości, a nawet i projekcja jest bardo wysoka..

Gość Olka888
Przelewane perfumy nie oznaczają czegoś gorszej jakości wręcz przeciwnie, pięknie pachną i utrzymują się na skórze przez długi czas. Równiez zamawiam z www.zapachowiec.pl i jestem zadowolona jakością tych perfum

Gość gość
Ja kupuję lane perfumy na "odlewkiperfum.pl", nie stać mnie na oryginalne perfumy w opakowaniach po 100 ml. , poza tym nie lubię długo używać jednego zapachu, bo mi się po jakimś czasie zapach znudzi. To są na pewno oryginały, bo czasem wącham oryginały u koleżanki, która dorywczo pracuje w perfumerii i nieraz do niej idę , gdy chcę poznać jakiś zapach. A co do firmy to jestem bardzo zadowolona. Jak zamawiam perfumki, to jak wysyłam zamówienie w czwartek, to mam je już w poniedziałek. Jak zamówienie przekroczy 200 zł., dostawa jest za darmo.

Gość Marcin76678
Faktycznie perfumy z zapachowiec.pl nie odbiegają od oryginałów. Przekonałem się o tym zamawiając niedawno Hugo Bossa Szarego. Polecam

Gość banantruskawka
moja mama zamawia z zapachowiec.pl ja nie bylam przekonana do takich rozlewni, ale dostałam od niej Armani Code, którego używałam w oryginale, i powiem wam, że zmieniłam zdanie, przynajmniej o tej rozlewni, teraz juz zamawiam u nich, bo są tańsze niż te oryginalne, a pachnąą tak samo długo i nie różnią się (sprawdzałam na dwóch nadgarstkach jedne i drugie jednocześnie - taki teścik mały ;))

Gość gość
mi się podobają z galeriazapachow.pl zamawiam tam od dłuższego czasu :) i zamówiłam koleżance na urodziny Priscille Presley Indian Summer, bo wiem, że nigdzie tego zapachu nie ma, a ona go uwielbiała :)

Gość gość
Bardzo lubię zamawiać perfumy z www.goia.pl Solidna perfumeria internetowa, zapachy trwałe. Zamawiam od kilku miesięcy różne zapachy i nie zawiodłam się. Polecam próbować u nich tzw. Super Hity.

Gość gość
Po przeczytaniu wielu opinii na temat perfumerii internetowych postanowiłam zamówić z zapachowiec.pl i to był strzał w dziesiątkę. Obecnie używam Bruno Banani - Bruno Banani Woman i już się nie mogę doczekać aż przyjdzie zamówienie, bo wczoraj zamówiłam kolejne dla rodziny. Polecam tę perfumerię :)

Gość gość
Myślę, że kupowanie lanych perfum to dobry pomysł pod warunkiem, że kupujemy ze sprawdzonego źródła. Kupuję na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Jakość wysoka a cena bardzo atrakcyjna. Polecam :)

Gość gość
Lane perfumy zamawiam zawsze na zapachowiec.pl i używa ich cała moja rodzina. Nikt się nie rozczarował, wręcz przeciwnie. Już się nie mogę doczekać kolejnego zamówienia, które zrobiłam przed chwilką :)

Gość gość
Troszkę żenujące są już te wpisy Pana od Goia.pl i zapachowca marketing robiony pełną gębą! :)

Gość gość
Perfumy na mililitry zamawiam zawsze na zapachowiec.pl i są świetne. Można zaoszczędzić pieniądze nie tracąc jakości. Ostatnio zamówiłam Giorgio Armani - Emporio i jak zawsze rewelacja :D

Gość gość
Dla siebie, znajomych zamawiam z zapachowiec.pl i zapachy bardzo trwałe, dobre jakościowo. Sprawna przesyłka, polecam

Gość gość
Moim zdanie warto ale tylko ze sprawdzonych źródeł. Z polecenia koleżanki sprawdziłam goia.pl i jestem bardzo pozytywnie zaskoczona. Perfumy są trwałe i w świetnej cenie ;)

Gość gość
Jeśli chodzi o mnie, to moja siostra i jej przyjaciółka poleciły mi rozlewnię odlewkiperfum. pl . W zasadzie każda zamawia sobie osobno, ale czasem zdarza się i tak, że wszystkie sobie zamawiamy, to robimy wspólne zamówienie, bo jak jest powyżej 200 zł., to koszty wysyłki firma bierze na siebie. Kiedyś chciałam kupić lane perfumy u nas w Galerii Handlowej, ale poprosiłam ekspedientkę o popryskanie nadgarstków zapachami, które znałam, ale niestety, to była porażka. Euphoria może i trochę przypominała oryginał, ale tylko przypominała, natomiast Lady Milion, to było coś całkiem innego, niz znany mi oryginał. Nie wiem, czy to była rozlewnia Nicole, czy Mistral, ale na pewno u nich nie kupię. Tylko w "odlewkiperfum.pl".

Gość gość
Jak lane perfumy to tylko z zapachowiec.pl. U mnie goszczą tylko z tej rozlewni perfumy bo są rewelacyjne. Zapachy są praktycznie nie do odróżnienia od oryginalnych, a z trwałością także nie ma problemu. Polecam :)

Gość gość
Uwielbiam Yves Saint-Laurent - Black Opium i kiedyś z ciekawości i polecenia koleżanki zamówiłam ten perfum na zapachowiec.pl i to był strzał w dziesiątkę :D Teraz zamawiam wszystkie perfumy z tej strony i są rewelacyjne a cena świetna ;)

Gość gość
Przez kilka lat kupowałam oryginalne, a teraz poznałam zapachowiec.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy są trwałe i jest duży wybór zapachów, jedyna różnica między nimi a oryginałami to cena ;)

Gość gość
Pewnie, że warto, bo są znacznie tańsze, a równie przyjemne dla nosa... ;) sprawdź stronkę zapachowiec.pl tam mają spory wybór i dobre ceny

Gość gość
Warto kupować lane perfumy ale ze sprawdzonych źródeł. Przetestowałam i mogę polecić te z galeriazapachow.pl bo są warte uwagi. Gama zapachów jest bardzo duża a ceny bardzo atrakcyjne. Na pewno każdy znajdzie coś dla siebie :)

Gość gość
Kupowałam wiele lat tylko oryginalne perfumy aż do czasu kiedy poznałam zapachowiec.pl. Teraz kupuję tylko tam i jestem bardzo zadowolona ;)

Gość gość
Przyzwyczaiłam się do oryginalnych, ale poznałam lane z zapachowiec.pl i nie kupuję już oryginalnych, bo po prostu się nie opłaca. Zamawiam z tej strony moje ulubione perfumy, które są trwałe i zapach nie różni się od oryginalnych.

Gość gość
Lane perfumy na pewno z zapachowiec.pl. Dzięki procesowi tworzenia długo się utrzymują, a zapachy nie do odróżnienia od oryginalnych. Polecam :)

Gość gość
Moim zdaniem warto przekonać się do rozlewni perfum. Zaopatruję się na goia.pl i jestem bardzo zadowolona. Perfumy pachną jak oryginalne, są bardzo trwałe i w dobrych cenach. Można wybrać różne pojemności co daje możliwość przetestowania kilku nie wydając dużej ilości gotówki. Kupuję od dawna mój ulubiony Versace - Bright Crystal ale także testowałam inne zarówno damskie jak i męskie i mogę polecić :)

Gość gość
W pełni mogę potwierdzić powyższe komentarze odnośnie perfumerii goia.pl Zapachy są bardzo trwałe i bardzo zbliżone do oryginałów. Jeśli ktoś jeszcze nie korzystał z usług perfumerii to gorąco polecam :-)

ja również polecam zamawiać na goia.pl, zdecydowanie najtrwalsze, a ceny zadowalające :D (moje ulubione Hugo Boss - Orange :D )

Gość gość
moja mama zamawia na zapachowiec perfumy dla siebie i dla taty :) i szczerze powiem wam, ze one się długo trzymają :) i nie są drogie :)

Gość gość
Myślę, że dużo zależy od źródła. Kupuję z galeriazapachow.pl i jestem bardzo zadowolona. Są to perfumy trwałe i w dobrej cenie :)

Gość gość
moim zdaniem warto, ceny dużo niższe a trwałość bez zarzutów! Ale sprawdzone tylko na zapachowiec.pl ! ;)