Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Michałkov

Podoba mi się dziewczyna, która ma bardziej owłosione ręce niż ja

Polecane posty

Gość Michałkov

Jestem dość słabo owłosiony, gdyż jestem blondynem. W pracy mam bardzo fajną koleżankę, śliczna brunetka. Za to jej ręce... bardziej owłosione niż moje! Jak dla mnie to jest bariera, która sprawia trudność w zbliżeniu się do niej. Możecie mnie nazwać pustym facetem, ale dla mnie to naprawdę jest problem. Cały jestem w mętliku

Gość wlasnie nie nie wiem
spoko, uderzaj do niej wlosow z rak mozna sie zawsze pozbyc. kupisz jej depilator na gwiazdke dolaczysz don mala karteczke "wiesz, gdzie powinnas go uzyc" ona zalapie i bedzie git

Gość 28
tak, dobry sposob na swiatecznego focha :D

Gość Michałkov
Sugerowanie kobiecie - mogłabyś ogolić ręce to chamstwo i prostactwo i nigdy bym się na to nie zdobył. Z drugiej strony byłem kiedyś z dziewczyną, co na rękach miała ciemne włosy i depilowała. Strasznie temperamentna była

Gość wlasnie nie nie wiem
to co ci mamy,facet powiedziec.znajdz sobie inna, moze z jasnymi wlosami i po problemie. jeju...

Gość Michałkov
Kiedyś w liceum miałem w klasie koleżankę i też się modliłem i czekałem, aż ręce ogoli, żeby potem do niej wystartować. Owszem, po jakimś czasie ogoliła, ale do tego czasu miała już chłopaka

Gość najbardziej psychiczna
przefarbuj sobie swoje wlosy na rekach na czarno i startuj do niej :classic_cool:

Gość Michałkov
Dodam, że moja obecna, owłosiona dziewczyna ma na imię Mietek i pracuje w kotłowni.

Gość 28
historia michalkowa mnie wzruszyla spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko sie depiluja

Gość najbardziej psychiczna
"historia michalkowa mnie wzruszyla spieszmy sie kochac ludzi, tak szybko sie depiluja" hahahahaha :D :D :D :D :D kocham Cie, 28, kimkolwiek jestes :D

Gość Michałkov
A wy, inni faceci jak podchodzicie do tej kwestii? Przeszkadzają wam włochate ręce u kobiet?

Gość 28
to jest nas dwoje :D

Gość nie przesadzasz
Ty masz jasne wlosy, wiec moze Ci sie tak tylko wydaje, ze ta dziewczyna ma nadmiernie owlosione ręce ? Wiadomo przeciez, ze jesli jest brunetką to bardziej sie to rzuca w oczy. Jeśli to dla Ciebie taka przeszkoda, to lepiej zostaw ta dziewczyne w spokoju, bo zasluguje na kogos normalnego.

Gość daj sobie z nia spokoj
pewnie ma mocno owlosione nogi i okolice bikini oraz wlosy na brzuchu pod pepkiem, pomijajac nawet ze pod pachami po goleniu pewnie jej zostaja czarne kropki

Gość włochate baby ble

Gość ludzie o czym wy
Ja bym sobie nigdy rąk nie ogoliła, bo potem rosną jeszcze gorsze kłaki. A po depilacji włosy wrastają i też wygląda to okropnie. Mam na rękach włoski takie sobie, w każdym razie mój facet (blondyn) ma okazalsze :)

Gość i to jest normalne ze facet
ma bujniejsze wlosy na rekach. odwrotna sytuacja jest nienormalna

Gość zzznniieessmmaacczzoonnaa
no skoro to taka przeszkoda, to niech do niej niestartuje , tylko znajdzie sobie taka co nie ma wlosow na rekach albo depilu , proste. nad czym sie zastanawiasz chlopie ? Albo powiedz jej, zeby sobie wydepilowala bo chcesz sie z nia umowic, ale przeszkadza ci to. jezzzzu

Gość do zzznniieessmmaacczzoonnaa
ciekawe jaka wtedy by byla jej reakcja:D

Gość ludzie o czym wy
Trudno powiedzieć czy nienormalna, bo jeden facet ma jasny puszek na rękach (znam takich) a inny długie, czarne, kręcone włosy. Intensywność owłosienia u kobiet też jest różna i może wynikać cech dziedziczonych genetycznie i wtedy ciemne włosy na rękach kobiety tez są normalne.

Gość daj sobie z nia spokoj
ja bym sobie z taka dal spokoj, bo pewnie ma widoczne wloski na brzuchu, zarosniety rowek, wlosy lonowe jej na udach zachodza, pod pachami ma czarne kropki po goleniu, a na nogach gesty zarost odrasta juz godzine po ogoleniu

Mi się zdaje, że masz obsesję na punkcie owłosienia... Idż z tym do lekarza.

Gość do pupa1977
niektorych po prostu niektore rzeczy obrzydzaja np. owlosione nogi u kobiet

Gość co za niesprawiedliwosc
Ja też mam ręce owłosione bardziej niż normalnie No miałam Bo depiluję jużjakiś czas i jestem tak zadowolona że nie wyobrażam sobie żebym miała teraz jakieś nawet kruciutkie jasne włoski :) Mój chłopak za to ma jasne i rzadkie Mniejsze ode mnie :D Ale nigdy mu tego nie powiedziałam :D I dlaczego ktoś pisze że jak kobieta jest bardziej owłosiona od mężczyzny to to jest nienormalne?? A może jak facet jest mniej owłosiony niż kobieta to właśnie to jest nienormalne??? Pozdrawiam wszystkie owłosione kobiece rączki !

Gość ludzie o czym wy
Tak a owłosienie łonowe, nawet zadbane też już teraz u większości osób wywołuje odruch wymiotny. Eh, co za czasy...

owłosione nogi też mnie obrzydzają, ale ręce? Sama mam włoski na rękach i je bardzo lubię....Niektórzy ludzie tracą już rozum, chyba przez reklamy w tv.

albo zapach cipki - natura tak to skonstruowała, że ma on podniecać facetów. Ale coraz częściej znajdują się odmieńcy, co wolą żeby pachniała perfumami.

Gość do pupa1977
delikatne wloski na rekach to co innego. takiego czegos kobieta nie musi golic, ale busz jak u goryla wyglada okropnie

Gość do pupa1977
takie to jeszcze przejda, zwlaszcza jak dziewczyna ogolnie jest ladna