Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopro

Rozstanie

Polecane posty

Dokladnie PIetero...też bym tak chciala... Napisz mi jak Ty byś zareagowal jakby laska Twoja Ci wyslala taki filmik ze striptizem:P Jestem ciekawa jak faceci sie zapatrują na takie niespodzianki;)

Gość Pietro22sz
Szczerze? Uwazam ze zrobilas super. I wcale nie pomyslalbym ze jestes taka czy inna. Mezczyzni uwielbiaja takie niespodzianki.Moim zdaniem to super pomysl.A mi tez wyslesz haha;-b zartuje oczywiscie...Ja jako facet i moja dziewczyna by mi to wyslala bym byl szczesliwy ze mam zwariowana dziewczyne i taka seksowna:-) choc nie widzialem domyslam sie.Ale mowie moim zdaniem bardzo fajny pomysl.

Gość juu
hejka :) ja dzie zmelanzowana, z porzadna chrypa i ogolnie lipka hehe ale za to szczesliwa bo teraz jeszcze bardziej wierze w to ze jednak on chce mojego powrotu i bada grunt.. hehe stad bylo pytanie czy nadal biore tabletki...mam wrazenie ze srodowy tel utwierdzil go w przekonaniu ze chce byc ze mna i dlatego spotkal sie z tym moim szwagrem zeby sie wyzalic ze ja nie walcze.. ze pewnie wiedzial ze on mi to powtorzy.. i teraz mioze wlasnie czeka na moj krok??? i jutro mu napisze eska i zaproponuje spotkanie :) co wy na to? ps. rany jaka sahare mam w buzi...;/

Tak zwariowana to ja jestem... Ostatnio ciocia mojego D. nazwała mnie taką życiową dziewczyną, że niby do tańca i różańca:) Miło, że rodzina mojego faceta mnie akceptuje...... Wiesz co Pietro, Ty to taki śmiszny strasznie jesteś...:) Normalnie czasemj jak Cię czytam to odrazu mi się weselej robi na duszy, tyle optymizmu od Ciebie bije, mimo obecnej sytuacji...:) Fajny facet z Ciebie:) zresztą z pozostałych Naszych chłopców równiez:) Buziaki dla Was Pietro, Maciuś i Tony:) 👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄👄

Gość Pietro22sz
Juu bardzo dobry pomysl zrob tak:-) i bedzie happy end

Hej Juuu miło Ciebie widziec taką szczęśliwą... Ja dalam pomysł, żebyś napisala mu smsa przed walentynkami, ale pewnie nie dasz rady wytrzymac do tego momentu:P Niespokojne te kobiety są:) Cieszę sie z Twojego szczęścia...:)hahahaha naprawdę:) Fala powrotów coś się szykuje..............sweeeeet:)

Gość juu
wiesz, tak mysle ze jesli on faktycznie spotkal sie z nim po to aby dac sygnal ze mam sie starac to moze sobie pomyslec ze mi nie zalezy.. wiec wole dmuchac na zimne i teraz zaproponowac spotkanie.. powiem wam ze naprawde jestem happy, boje sie tylko ze moge sobie wmawiac ze tak bedezie a jak okaze sie inaczej to bolesnie upadne na dupe.. wiec, niech nasza fala powrotow juz nadchodzi tak aby do walentynek kazdy tryskal dobrym humorem. aaa i tylko dziewczyna Macka musi sie ogarnac :))

A ja mam dzisiaj zły humor:( naprawdę...tylko wasze dobre sytuacje mnie jakoś podnoszą na duchu...u mnie całkowita liiiiipaaaaaaa:( No cóż...nie zawsze można byc happy!!!!!

Juuu, normalnie cieszę się z Twojego szczęścia! nawet pomimo tego, że Ci zazdroszczę :P

Oj ludzie ciesze się że coś się ruszyło u was :) Juu zaczynasz działać i chyba to dobry ruch :) Pietro myślę że ten wyjazd pozwoli Ci to wszystko przemyśleć. Zakochana nie znam twojego chłopaka ale 99,9% mężczyzn była by zadowolona :) jak chcesz to z Pietrem możemy ocenić ten twój filmik :) heh A u mnie dziwnie, nie mam nauki na razie, tęsknie okropnie jeszcze wiem że moja jest w domu;/ ta wiadomość o tym kolesiu mnie dobiła strasznie jednak, kocham ta dziewczyne ale z drugiej strony mam świadomość że nikt jeszcze mnie tak nie zranił;/ niech ta niedziela się już skończy...

Gość juu
Sinead, nie wiem czy jest czego zazdroscic, najpierw niech bedzie spotkanie, dopiero wtedy mozecie zazdroscic :) ps. wariatko zapomnialam napisac ze super mialas pomysl z tym filmikiem :D a i zaczekaj az mu sie sesja skonczy, odbijecie sobie obydwoje i to z nawiazka :)

kocham ta dziewczyne ale z drugiej strony mam świadomość że nikt jeszcze mnie tak nie zranił;/ niech ta niedziela się już skończy... strasznie Cię rozumiem:*

Juuu, zazdroszcze, zazdroszcze.... też bym chciała, żeby mój się w ogóle do mnie odezwał...

Gość juu
Sinead moja droga.. a skad wiesz ze sie nie odezwie??

Gość Pietro22sz
Ja do walentynek na pewno nie wroce do niej ani ona do mnie bo nie bedzie sposobnosci haha niestety, bedziemy wiele kilometrow od siebie a na obozie nie chce o tym myslec po prostu chce sobie odpoczac psychicznie i pic z moaj paczka ze stduiow:-)

no ten jej koleś rozjebał mnie kompletnie;/ i trochę sie jak kobiety zachowuje bo niekiedy to mi takie scenariusze do głowy przychodza;/ A jeśli u mnie coś się nie ruszy to czuje że luty to chyba najgorszy miesiąc będzie;/ Oby do środy bo biba będzie to może trochę się zabawie :)

Gość dobranoc łobozy
Pietro nie chciałabym być z takim narcyzem jak Ty, jesteś tak zapatrzony w siebie że szkoda gadać, pamietliwy do bólu, zapewne ty też popełnialeś błedy ( co nietrudno zauważyć czytając twoje wypowiedzi na forum) a Twoja panna ci wybaczyła. Oby otworzyła oczy a zamknęła serce na Ciebie. Nie łatwo się żyje z takim człowiekiem jak Ty, niestety :O

Juu i zazdrosze Ci takiego szpiega jak szwagier... ja nie mam nikogo kto mogł by wybadać sytuacje

Juuu... nie wiem, na razie wydaje mi się to takie irracjonalne, żeby się odezwał. Wyobrażam sobie że on jest pewnie bez jakichkolwiek uczuć i pewnie pomimo tylu rzeczy "moich" w jego mieszkaniu nic mu o mnie nie przypomina, a mój ręcznik, jedyny czerwony w gronie niebieskich pewnie używa jako szmate do butów... i zapasy moich słodyczy (bo on nie jada) pewnie wyrzucił albo komuś dał... ehh... a dzisiaj ani popić nie moge ani nic bo jutro o 8 egzamin. I wróciłam do podpalania fajek :/

Gość juu
co jest najlepsze to moj sam do niego zadzwonil.. nie na odwrot.. aa i teraz znow maja sie spotkac ale tym razem na piwku.. i powiedzial ze wtedy postara sie wiecej wybadac.. wiadomo po % jezyk sie rozwiazuje :)

Juu mogła byś mejla podać?? bo w tym będe miał sprawe do was dziewczyna a na forum nie będe mógł napisać :)

Gość juu
Sinead ja niestety tez.. ale jak wroci to zrywam z tym nalogiem.. on nie pali.. zakochany ponczku ja rowniez przytulam i to tak mocno ;) 😍 ps. jak sie tu robi jakies emotki??

Gość juu
kasik85@onet.pl

Gość Pietro22sz
Lubie jak ktos wyraza sie o mnie w negatywny sposob nie znajac mnie:-) Jesli uwazasz ze jestem narcyzem to twoja sprawa.Nie nie popelnilem zadnego bledu przez ktory ona mogla by ze mna zerwac lub wybaczac mi.Nie zdradzilem jej i nie oklamywalem.A jesli to ze bylem na jej kazde skinienie kiedys i pomagalem we wszystkim uwazasz za narcyzm i samolubstwo to gratulacje.

Nie przejmuj sie Pietro.Tutaj zawsze sie znajdzie jakis odludek co musi wtracic swoje 3 grosze bo inaczej bedzie chory:o ehhh no cóż:) są ludzie i parapety...

Gość juu
rany ale mnie gardlo boli.. heheh zaraz jutro do lekarza i na zwolnienie :) aa i bede musiala w tym tyg wybrac sie do fryzjera, jesli okaze sie ze spotkamy sie w tym tyg to niech mu chociaz szczeka opadnie ;)))))) a wtedy przybiegnie szybciutko z powrotem..

Gość Pietro22sz
Nie przejmuje sie ale niech najpierw przeczytala caly temat czy cos a nie sie wypowiada o kims.Ale w sumie po to jest internet haha:-) coz ja zaraz na trening jade na hale pozniej mecz recznej dzionek zleci milutko.