Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stopro

Rozstanie

Polecane posty

brak słów:O nie będe tu wypisywać,bo wiesz jak to jest;) a jak tam "zielenina":P poszła?

heh a mi też już sie nie chce uzewnętrzniać:P ale rozpierdala mnie to ;D i nie wiem czy śmiać się czy co:P

a szkoda gadać... pyskacz mi się włączył:P i chyba ocipieje:P szału można dostać:O

pewnie zaraz napisza ,żem pierdolnięta:P ale w dupie to mam:D cała prawda:D

Gość juu
ja jestem :) jak tam ważko weekend minal? ja mialam fajna sobote :) chlopak siostry przyniosl karaoke napalystation i speiwalismy caly wieczor.. a po % to jeszcze lepiej szlo.. nawet panowie sie wciagneli heheheh a reszta jak?? Maciek co u Ciebie??

Smutno, na rozmyślaniach. Mój ex potwierdził, że szuka panienek na dymanie a ja nie potrafię całkiem się odciąć od niego. Jakaś masochistka jestem:(

Gość juu
no mi tez dzis uplynal na wspominaniu.. jakos nie moge go wyrzucic z mysli.. wazko ten Twoj to jakis dupek.. ale jeszcze kiedys bedzie zalowal.. ale bedzie za pozno .. Ty bedziesz juz wtedy szczesliwa .. bez niego :))

Gość Lenaaaaaaaa
Hej!!!!!!!!!!!! Co tu taka Cisza?????????? Piotrka nie ma na nartach -to rozumie a reszta????????? Też wyjechaliście????// co nowego? :) Ostatki w sobotę jakie plany?

Gość taka jednaaaaaa.
witam, mam takie pytanie.. czy po rozstaniu snil Wam się były ?? co on symbolizował na Waszym przykładzie ?

mi sie ex śniła i nic to nie symbolizowało, tylko tyle że o niej myślałem i tyle :)

Gość taka jednaaaaaa.
bo ja juz sie kilka razy rozstawalam z chloapkiem i zawsze kilka dni po rozstaniu jak mi sie snil to sie spotykalismy i wracalismy do siebie a teraz wczoraj mi sie snil i taka sobie nadzieje robie.. ale mysle ze teraz na powrot nie ma szans... z jego strony rzecz jasna..

Gość juu
mi tez sie sni i top czesto.. nawet dzisiiaj :)

Gość taka jednaaaaaa.
ja jestem 2 dni po rozstaniu.. 4 lata razem i on po klotni odwiózl mnie do domu i powiedzial ze miarka sie przebrała ze jest pewny bla bla.. ja tez powiedziałam zeby spadał i tak sie to skonczyło... teraz chciałabym pogadac ale on nie odbiera nie odpisuje na smsy - boje sie panicznie ze to koniec... no ale dopiero 2 dni... jakies rady jak opanowac tą panikę/???

Gość Lenaaaaaaaa
.......................... Kochać to chcieć ze wszystkich sił dobra drugiej osoby nawet z pominięciem siebie, to czynić wszystko, by ona wzrastała i rozwijała się Stając się z każdym dniem człowiekiem jakim być powinna a nie takim, jakiego chciałbyś ukształtować według swoich marzeń..........................................

Gość Lenaaaaaaaa
taka jedna Czy mogłabyś napisać ile masz lat?

Gość Lenaaaaaaaa
juu............ U Ciebie cisza????????? Zero kontaktu z EX?

Gość zakochana_drożdzówka
hej wam kochani Wróciłam. U mnie ...hmm smutno:(:(:( juu przepraszam ze wtedy nic nie napisalam, nie zdarzylam po prostu...postaram sie dzisiaj coś naskrobac do Ciebie na maila... Co u Was?

Gość taka jednaaaaaa.
24 on 27 :/

Gość Lenaaaaaaaa
drożdżóweczka dlaczego smutna? :( taka jedna jeżeli kolejny raz się rozstaliście - to pewnie jest nadzieja że znów się zejdziecie - może to jest jakiś sposób na dotarcie się - a jaki powód rozstania?

taka jednaa to dopiero 2 dzień jeszcze na pewno pogadacie o tym co się stało, twój facete może wkurzony jeszcze jest.. Zakochana no właśnie czemu smutno??

Gość taka jednaaaaaa.
mile są wasze słowa, na pewde takich teraz potrzebuje.. on teraz twierdzi ze ja sie ciagle fochuje i robie problemy z niczego i mowil mi kilka razy dziennie ze zaraz przegne... no i w koncu powiedzial dosc, ze miarka sie przebrała ze skoro ma sie ze mna tak wkurzac to woli mnie do domu odwiesc i miec swiety spokoj... pytalam czu to koniec a on ze tak i mowil to tak twardo - jeszcze go takiego nie widzialam... mowil zebym tylko sobie nadzieji nie robila ja powrto i takie tam... prosiłam go jeszcze o on twardo NIE! az w koncu sie wkurzyłam i powiedziałm sierdalaj ;( teraz cisza z jego strony od 2 dni... boje się ze w koncu on nie wytrzymał i juz nie bedzie chciał wrocic... ja bym tego nie przezyła... zawsze na 1 dzien sie rozstawalismy a teraz drugi leci a on kompletnie nic... nawt nie odpisuje na smsy...