Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zzieleniałe jabłko

Ta kobieta zniszczyła mi życie !!!

Polecane posty

Gość Zzieleniałe jabłko

Agnieszka Markowicz z Katowic. Uwiodła mojego męża ! poczatkowo chcialam ratowac malzenstwo, postawilam mezowi ultimatum i niby ją zostawil. Ona wydzwaniala do nas na domowy numer, nawet kiedy odbierala moja córka to jej mowila, ze ojciec i tak nas zostawi itp. porysowala mi drzwi samochodu, co oczywiscie zglosilam na policje.... Jeśli ktoś zna tę dziewczyne, strzezcie sie tej wariatki !!!

Gość O matko matko
rozumiem ze jesteś rozzalona ale chyba juz wystraczy tych tematów na Cafe....wez sie babo w garsc i zacznij na nowo układać sobie zycie a nie marnujesz czas przed monitorem!

Co za głupia baba. Czy to ta laska przyżekała ci miłość, wierność i uczciwość małżeńską? NIe? to co się kobiety czepiasz. Wyszłaś za alfonsa co bzyka wszystko co mu pod miecz podejdzie a ty masz pretensje do wszystkich tylko nie do swojego pieknego macho. Ogarnij się kobieto i zacznij myśleć.

Gość do życie po zyciu
Mąz juz nie mieszka ze mna, wywalilam go ! Ale ta dziwka robila takie rzeczy, ze glowa mala.... wydzwaniala do nas na domowy numer ii rozmawiala z moja 12letnia corka, mowiac jej ze ojciec nas nie kocha i ze odejdzie

Gość ja powiem tak ....
Zzieleniałe jabłko...zachowaj odrobinę godności i klasy ...ja rozumiem że ta kobieta przyczyniła się do zdrady Twojego męża ale przepraszam ona go siłą zaciągnęła do łóżka ?....podejrzewam że był tak samo chętny jak i ona więc wina leży po środku miałaś prawo zgłosić porysowany samochód na policję ...masz prawo być zła za nękanie przez tel ale zawsze można zmienić numer ....więc odpuść sobie pisanie o tej kobiecie z imienia i nazwiska

Gość Zzieleniale jablko
a niby dlaczego mam sobie odpuscic ? rowniez moge podpisac sie imieniem i nazwiskiem, gdyz ja nie mam sobie nic do zarzucenia, nikomu krzywdy nie wyrzadzilam

Gość na naszej - klasie
napisane jest ze jest z krakowa a nie katowic

Gość musialas wyrzadzic krzywde
swojemu mezowi skoro poszedl do innej.

Gość świerza męzatka
i juz zdradza...

No i uważaj bo udostępnianie publicznie czyichś danych osobowych podlega pod paragraf. A puki co zdrady małżeńskie nie są ścigane przez prokuratorów. Przynajmniej w Polsce.