Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dostało mi się

Mam 16 lat i dostałam dziś lanie od mamy...

Polecane posty

Gość dostało mi się
a ile miałeś wtedy lat? hehe teraz mój brat robi sobie zimne okłady :D :D :D Już mnie z tej radości nawet tyłek przestał boleć :D

Gość jgnhs
"Nie śmiej się bratku z cudzego wypadku, bratek się śmiał i to samo miał" Jakoś tak to szło, ale adekwatne do sytuacji....

Gość jjjjjjjjjjjjjjjjjjjj
Mam 13 lat i też dostaje od mamy paskiem skórzanym na gołą dupę Dostaję za zachowanie, złe oceny i pyskowanie. Kiedy mama się dowie ze coś przeskrobałem bierze mnie za rękę na łóżko do pokoju ściąga spodnie i majtki i bije dostaję 15-20 razy. A jeżeli nie powiem jak to zrobiłem i dla czego nie mogę usiąść na tyłku ponieważ dostaje 2 razy tyle co przedtem. POtem mam czerwony tyłek przez dwa tygodnie.

Gość prawniczkaaaaaaaa
jak czytam co Wy tu piszecie to sie boję tym bardziej,że niektorzy mają z tego ubaw, że rodzice ich biją. i to jeszcze w taki sposób. Takie rzeczy powinno się zgłaszać bo to jest niezgodne z prawem i Wasi rodzice mogą mieć z tego powodu duże kłopoty !!!!!!!!!

moglabts to zgklosic na policje, ja bym tak zrobila, twoja stara zlala Ciebie bo wiedziala ze jestes slabsza od brata;) ja bym zglosila i by sie w gacie posrala imiala nauczke ze swoje dzieci nalezy szanowac, a jakiego msz ojca/. jest normalny? moze jemu to powiedz

Powiedzcie, że to jest prowokacja proszę. Bicie dzieci? Bicie 16 i 17latków?! W głowie mi się nie mieści!!!

jak można iśc z czyms takim na policję ? widać Tobie by sie przydało lanie ;/ ja też parę razy dostałam, jak byłam mała, ale nie sądze, zeby było to coś złego, chyba że takie bicie przeradza się w prawdziwą patologię, to wtedy owszem, tacy rodzice nie pownni mieć dzieci

taaa... bo poprawnie jest bić dziecko tylko jak jest młodsze, kiedy mamy większą przewagę i siłę. Co za logika niektórych :/ Jeśli już zlać paskiem to TYLKO nastolatka (za ciężkie przewinienie oczywiście jakieś, a nie wagary) i TYLKO raz, dwa razy trzasnąć, a nie takie regularne bicie. Jak czytam niektórych, że w tym wieku to już pasem nie, to aż mi się wizualizują takie właśnie patologiczne matki lejące pasem kilkulatków :/

Gość huwifdd
mnie w tym wieku mama za coś tam próbowała zlać, nawet jak miałam 18, nie pasem tylko ręką bo u nas pasem bić nikomu nie przyszło do głowy, ale zawsze się uchylałam i mówiłam że nie mam 5 lat żeby mnie lała, że to i tak nic nie da itd. To jej przeszło :)

Gość a mnie klapsy rozjebały
psychikę ,jestem wrażliwy, mam traumę i niskie poczucie wartości i nie tylko od rodziców dostałem, gdyby nie te jebane klapsy miałbym lepsze podejście do życia , a tak to i nawet dzieci absolutnie nie chce mieć , bo nie chce je narażać na niepotrzebne przykrości. jak nie takie to inne. niestety na tym świecie króluje prawo silniejszego.

Gość i bardzo dobrze
należy ci się porządne lanie za pisanie tych pierdul i głupich prowo ma kafe !!!!!!Popieram.

Gość gość
ja zaraz dostanęlanie tylko mama wróci z zebrania. opisze to później

Gość gość
opisz dokładnie to lanie od mamy w jakiej pozycji czy na ubranie czy na goły tyłek

Gość gość
Do Autoki to też jest prożba o opis tego lanie pozycja ilość batów i na goło czy w ubraniu Pozdrawiam

Gość gość
Bicie 16-17 to przesada?? Tak ktoś wyżej pytał... a bicie młodszych dzieci to normalka? W ogóle nie powinno się bić dzieci! Nikogo!

Gość gość
ja ostatniie lanie od mamy dostalam jak mialam 14 lat i wyczula odemnie piwo , pozniej tata jeszcze poprawil , uwazam ze sie nalezalo ;)

Gość gość
Matka czy ojciec, ktorzy bija dzieci nie powinni sie za jakis czas dziwic, jezeli dostana od dziecka po mordzie.

Gość Gorzej niż nastolatka
A ja dostawałam bardzo długo, w dodatku na gołą pupę. Jakoś nie umiałam się przeciwstawić. Nawet jak ojciec kazał mi w maturalnej klasie ściągać majtki to posłusznie wystawiłam gołą pupę do bicia.