Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bmblondyn

historia miłości czystej ale niestety minionej

Polecane posty

Gość do blondyna
Czy Ty wiesz , ze robisz zla robote i tym cnotliwym panienkom i takim cnotliwym facetom? Czlowieku , zastanow sie. Przeciez jak faceci zaczna Ciebie sluchac i szukac innych to kto sie ozeni z tymi suchymi aseksownymi religijnymi "porzadnymi" panienkami? Kto je bedzie chcial na utrzymanie? A ci faceci co im nie staje inaczej jak przy czystej i nietknietej? Daj im szanse , ze chociaz raz w zyciu bzykna - po slubie , bo potem juz taka zbrukana i jeszcze po porodzie i tak nie bedzie dla nich pociagajaca. Nie odbieraj im jedynej w zyciu szansy na bzykniecie.

Gość Interpunkcyjnie
"...jeśli przeczytasz od początku, to napisałem, że są to moje wspomienia adresowane, do tych osób, które czekają do ślubu, a przede wszystkim do dziewczyn, by przyjrzały się bardziej uważnie swoim, chłopakom, czekającymi do ślubu i że to czekanie często sobie osładzają korzystając z usług," Interpunkcyjnie ten tekst jest dla mnie absolutnie niezrozumiały. Wprawdzie na politechnice interpunkcji chyba nie uczą, ale by się na nia dostać, napisać i obronić pracę dyplomowa, trzeba ją i znać i stosować. Tak mi się przynajmniej do tej pory wydawało. Przypomnij proszę, o jakiej politechnice piszesz ? :O

Interpukcyjnie.....przestań się wysilać stara panno po polonistyce, której nikt nie chce, i jak masz coś do powiedzenia, to się zaloguj i gadaj, a nie mi tu du.pę trujesz swoimi wypocinami.

aleś mi mała głupia, no no..... a żonka po co ma czytać, jak ona to wszystko, i ona mi zasugerowała, że to dziewcze z Poznania, miało coś nie wporządku, z głową, by mieć takiego męzczyznę jak ja, puścić w tak durny sposób.....zauważ że wyszła za mnie jak byłem wdowcem z dwójką małych dzieci, i chyba pochowają nas w jednej trumnie. Wymyśl coś bardziej sensownego żałosna pindo....mi mała

Gość matkooo boskaaaa
miało coś nie wporządku, z głową, by mieć takiego męzczyznę jak ja, puścić w tak durny sposób. :D:D no tak, chora psychicznie była, bo nie dała dupy takiemu mężczyźnie:D żonę masz na poziomie skoro tak sie wyraża o tamtej :D

Gość matkooo boskaaaa
ale i tak najlepsze było jak autor chciał wysłać niedoszłej żonce zdjęcia panienki z którą ją zdradzał na NK :D ech, dać dziadkom dostęp do internetu...:D

dziadku owszem , ale młody dziadku zaznaczam, a ty pomarańczo zaloguj się mów co masz do powiedzenia, a jak ci sie nie podba to spadaj....matko boska

Gość ideaia
:-), Twoja odpowiedz autorze o tyle mnie nie obchodzi, ze caly ten topik jest potwierdzeniem tego zemoje zalozenie z grubsza jest sluszne zas co mnie zastanawia, ze czlowiek w Twoim wieku ma potrzebe wchodzenia w zacieta polemike z mlodymi wytykajc roznice wieku - imponujacy paradoks

a co mateczko, nie bardzo ci się spodobał mój pomysł, bo możesz ewentualnie dostać taki, smarkuło

Gość ideaia
? :-) imponuje mi sposob obrony wlasnego ego u Ciebie autorze gratuluje :-)

idea weż ty daj sobie spokój , zrób użytek z paluszka i łechtaczki, przejdzie ci napięcie i będziesz pogodniej patrzyła na świat

Gość do blondyna
Nie widzisz ze walczysz z wiatrakami? Przeciez zeby panienka dala dupy facetowi to musi ta dupa jakas byc. A jak to tylko manekin to co ma dac? Przeciez po takimdaniu kazdy zdrowy facet zwieje az sie bedzie kurzylo. A jak dotrzyma do slubu to przynajmniej cyrograf bedzie na faceta miala. Czy Ty w ogole nie myslisz?

Gość matkooo boskaaaa
:D:D:D

mi mała , weż jednak sobie zrób użytek, z wibratora, przejdzie ci napięcie, jako przeciwnik komunizmu od zawsze proponujesz mi strony ubeckie, rybka weź ty się walniej w łeb czym ciężkim

Gość ideaia
:-D kochanie, ja to bym chciala takiego ogiera jak Ty, ale masz racje bede musiala sie zadowolic paluszkiem ;-)

Gość ideaia
mi mala, usmiech przede wszystkim usmiech ;-) z przymrozeniem oka

ideaia, ty rzeczywiście, zaspokój się paluszkiem, czy ja gdzieś napisałem, że jestem ogierem, coś ci się przewidziało.....

Gość ideaia
nie pisales, ale wiesz moja wyobraznia ... coz dzialasz na nia ;-) (...) odpychajaco

ideaia, mi mała, kobiety, co wy wiecie o życiu, Boże śmieszni jesteście a ja mam ubaw z tego jak niedoruchane pindy, usiłują mi dogryźć......może jesteście takie same jak ta wariatka z Poznania, i niestety, ona jest już stara du.pa , a ja młody dziadek,,,,,,

Gość ideaia
:-) komu chcesz to udowodnic tutaj na forum? a smiech to zdrowie, ciesze sie ze moglam Ci pomoc ;-)

Gość do blondyna
One nie chca zadnego seksu. One chca slubu. SLUBU - rozumiesz?

to ja ci pomogłem, bo chłopak ewentualnie z którym będziesz i będzie cierpliwie czekał do ślubu, to sprawź czy ci na głowie rogi już nie wyrosły

Gość matkooo boskaaaa
z kazdym postem dajesz wyraz swojej frustracji, nienawisci skierowanej do kobiet, i ogolnie do ludzi, i widac jak Cie wkurza fakt, ze jakas Ci odmowila, po tylu latach nie mozesz sie z tym pogodzic! a mnie dziwi że żonka mu tak ochoczo przytakuje.... a może w sumie nie dziwi...

mi mała możesz mieć sobie o mnie takie zdanie, mało mnie to obchodzi, w realu inaczej byś gadała, a tu jestem tylko BMB Londyn, wymyślonym nickiem

Gość ideaia
kochasiu ... :-D :-D :-D

Gość do blondyna
W nocy ktos wrozyl na ogolnym - czy to Ty?

mateczko boska, jak masz ochotę coś pisać, to przeczytaj całość, to o czym wspominasz opisałem już powyżej, albo spadaj

o wróżeniu też pisałem, robię to rzadko, tylko dla przyjaciół, tarot spełnia dla mnie rolę kontemplacyjną.

Gość do blondyna
Nie rozumiesz - one sie przy tym pisaniu onanizuja. Inaczej nie potrafia. Czytaja takie ostre kawalki i przebieraja nogami. Rajcuje je to bo same nigdy by sie tak nie odwazyly. To sa zwykle zbokole. Daj sobie spokoj.