-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Do mnie też Agnes pisała wczoraj i dzisiaj :) Smile fajnie że Wasza rozmowa dobrze jej zrobiła :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Banmon najważniejsze że zaczęłaś ostro działać, dobry lekarz i wogóle, teraz może być już tylko lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ;) zobaczymy jak mi się nastawienie jeszcze zmieni jak wejdę w inną fazę cyklu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Tak ale juz idąc do dobrego gina robisz krok do przodu :) zresztą ja cały czas Ci tutaj kibicuje ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 No i masz babo placek! Miałam zajrzeć na sekudnkę i oczywiście przypaliłam ostatnią porcją churros :) Banmon strasznie podoba mi się twoja postawa. Chyba osiagnełas to co zadnej jeszcze sie nie udało - odpuściłaś. A może dzięki temu zniknie ta słynna psychiczna blokada? A wiesz że w tym samym dniu co macie wizytę w klinice, Małż oddaje swoje skarby do badania ;) i mam nadzieje że będzie dobrze. Smile jak samopoczucie? Jakieś objawy? Goga A do mnie Agnes nie pisała.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 :D :D :D na dzień dzisiejszy odpuściłam :) teraz już nie będę dodawała, że kolejny cykl mi się nie udało tylko będę odejmowała kolejne cykle :) i ta wizja odpowiada mi duuuużo bardziej ;) nawet nie chce mi się tych testów owu robić ale może tak z czystej ciekawości zobaczę ..... Ola a ty znowu jakieś smakołyki robisz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 i zapomniałam dodać, że dziś mnie właśnie olśniło, że chyba twój M może mieć badanie 11 marca, ale trzymam kciuki, żeby nie było takiej potrzeby :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Banmon włącz tvn, nieeeeeezłe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Laska jest dziewicą a 7 miesięcy myslała że jest w ciąży. To jest mistrzostwo we wmawianiu sobie ciąży, chylę czoła. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 włączyłam ale na razie pokazują dosyć pokaźne dziewczyny laska wymiata :D :D :D gorzej, że to pewnie ten typ człowieka co jak obejrzy pewien serial na TVN to pomyśli, że po cytologi mozna zajść w ciąże ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Też to oglądam :D to co one tam opowiadają to głowa boli normalnie... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Wcześniej była mężatka która jeszcze nie dopuściła męża, bodajże 2 lata po ślubie. Ale myśli o posiadaniu dziecka. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 obejrzałam, dziewczyna w sumie wydaje mi się sympatyczna, ale chyba trochę zagubiona jest, może lekko infantylna..... w każdym razie wywołała u mnie pewna sympatię i trochę szkoda mi jej, mam nadzieję, że ten jej chłopak to jakis dobry facet i nie zrobi jej krzywdy (mam na myśli krzywdy emocjonalnej) a tak swoją drogą to ludzie są cudaczni czasami :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 a ta mężatka to o wiatropylności myśli ?? ;) jak dla mnie to jest jakieś zaburzenie psychiczne i warto byłoby się skonsultować z dobrym specjalistą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 a jeszcze wcześniej była dziewczyna co jest z chłopakiem 4 lata, jest dziewicą i jeszcze kilka lat planuje nią być, i chłopak wkońcu nie wytrzymał i zdradził ją z jej przyjaciółką :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Ta mężatka to na pewno miała jekiś poważniejszy problem, aż szkoda babki. Sorki dziewczyny, Małż właśnie wrócił i będziemy obiadek konsumować :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 no w tym programie często sa osoby które sie nadaja do konsultacji ze specjalistą ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 To smacznego :) Ja dzisiaj odpuściłam sobie gotowanie i byliśmy na pizzy :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ja dzis też nie gotowałam bo M na jakimś szkoleniu siedzi, przed chwilka dzwonił i powiedział, że jeszcze to trochę potrawa ale nie wie ile ale obiadek zjadł ;) a ja paluszki rybne se zrobiłam :) i sprawa obiadu załatwiona :) smaczego Ola :) ty to pewnie jakies pyszności narobiłaś :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 No pyszności - ziemnieczki, jajko sadzone i mizeria - a jakie wyszukane ;) Jakie macie plany na weekend? Ja chciałam zrobić test jutro ( tak sobie pomyślałam że muszę zacząć je zużywać - mam ich 25) poza tym jak częściej je robie to póżniej mniej boli jak @ przychodzi. Chyba po prostu przygotowuję się na to stopniowo. Z drugiej strony jutro wieczorem mamy jechać do znajomych , którzy mają niemowlaka, i nie wiem czy nie zrypie sobie kompletnie humoru tym testem. Wystarczy że bedę musiała znowu słuchac o kupkach , zupkach i jakie to ich dziecko jest niesamowite. Ciekawe czy jak kiedyś będę miała dzieciaka to też nie będę o niczym innym gadać :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 pewnie Ola że tak będzie ;) też będziesz nawijała że twój okruszek jest słodziutki, baaaaaardzo baaardzo madry i silny jak na te swoje pare tygodni, i że w wieku 6 m-cy już prawie się do chodzenia rwie ;) :D takie uroki ;) a jak czułe masz te testy? najlepsze są 10 te mogłabym sobie zrobić przed @ ale takie normalne no sama nie wiem, jak będą już dwie kreski to super ale jak nie to i tak to o niczym nie przesądza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 a który to twój dzień cyklu albo może lepiej ile dni po owu ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 To mój 30dc, 12 dni po owu, testy 10. Może i moje dziecko będzie dla mnie najpiekniejsze i najmadrzejsze ale na pewno nie będę do niego "ciumkać", klapu klapu, piciu, sriciu itp Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 się zobaczy ;) :) super tesciki :) no w takim razie można by było spróbować..... może już wychwyci, w sumie to bedzie dwa dni przed terminem @ więc mogłoby się udać ;) dziewczyna z boćka zrobiła testem 10 a była 9dni po transferze i test pokazał dwie kreski..... no ja też słyszałam że te 10 to dobre są Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ja do testów owu dostałam takie zwyklaki te ciążowe bo 25 więc rewelki nie ma z czułością ale i takie potrafią złapać dzien wcześniej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Poważnie , nie będę ciumkać , ja nawet z kotem rozmawiam jak z dorosłym człowiekiem :P Po prostu nie lubię tego zdrobniania i słodzenia. A jak moja mama mówi o jakimś dzieciaku "dzieciątko" to mi sie ciśnienie autetycznie podnaosi, mam jakas alergie na to określenie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Te moje testy to też są te z zestawu z testami owu, ale na opakowaniu napisane że 10. :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 no to dobre testy dostała :) ja nie wiem jaki mam stosunek do ciumkania, może troszkę mnie to irytuje ale nie jestem pewno czy to nie przez to, że sama takiej możliwości nie mam ;) na pewno nie lubie jak ktoś tak robi w obecności osób trzecich ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Nasi znajomi zdecydowanie z tym przeginają, teraz przezywają jak on genialnie uderza łapkami w blat i chóralnie powtarzają klapu, klapu. Rewelacja! nawet anielsko cierpliwy Małż powiedział że go to meczy. a jak nie chciałam zaciumkać to kumpel powiedział: co z ciebie za ciocia? Niby żartem ale szlag mnie trafił I to powiedziała koleś który jeszcze własnego dziecka nie przewinął (8miesiecy) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 :D :D :D dobrze, że się nie zachwycają jakie piękne ich latorośl kupki stawia :) a ja unikam jak ognia takich spotkań ze znajomymi i ich pociechami, więc się nie dziwię, że cię to wkurza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach