-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Wiecie co mnie też takie ciumkanie wkurza :o jakby nie można było do dziecka mówić normalnie... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Niestety ze względu na miejsce zamieszkania ilość znajomych jest mocno ograniczona. Znamy ich juz pare lata i są spoko tylko teraz im odbiło. jutro sie do nich wybieramy ale dopiero wieczorem jak już mały bedzie spał ;) Chociaż i tak bedziemy musieli wysłuchać jakie to rewelacyjne postepy w ostatnim czasie poczynił. Pewnie jakbysmy mieli swojego , chociaż w drodze, to nie meczyłoby to nast tak strasznie. Powinnismy wyjść z domu , wyluzować sie , pomyśleć o czymś innym, a tu z dzeszczu pod rynne :O Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 A ja dzisiaj złapałam wene i posprzątałam w domu :p jutro bedzie mniej ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 No właśnie o to mi goga chodzi :) ja rozumiem uzywanie zdrobnień np odnosnie części ciała , ale gadać z malcem normalnie. Podobno dzieci do których normalanie sie mówiło rozwijaja się szybciej umysłowo i szybciej zaczyna mówić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 No właśnie można normalnie do dziecka, a nie robić z niego wariata :o bez przesady... Też mam znajomych z którymi się nie lubie ostatnio spotykac bo odkąd mają dziecko to o niczym innym rozmawiac nie potrafią, tylko o tym jakie ono jest wspaniałe i co ono nie potrafi :o normalnie jakby nie można było tez o czymś innym porozmawiać :o jestem w ciąży ale wkurza mnie to jak cholera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ja też wolę jak sie mówi normalnie, później nie trzeba oduczać mówienia nie poprawie :) ale za to nie przeszkadza mi jesli się zmienia tembr głosu (mam na mysli mowienie do malucha bo większe dziecko to co innego ) to i tak dobrze, że ten mały będzie chociaż spać :) przez 5 min posłuchacie jakie to wyjątkowe bystre dziecko i zajmiecie się sobą :) a ja czekam na M i chyba sobie zaraz winka naleję :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 cholera już prawie trzy razy nie zwrociłam przez tego wiesiołka bo mi kapsułka w gardle stanęła w ogóle w opakowaniu jest 60 tabletek to jakby łykać po 6 dziennie to na 10dc starczą, czyli opakowanie na cykl, a wcale jakies tanie to one nie są no i ogromne to dziadostwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Ty sie Banmon nie udław tą tabletką. Bo później będzie że zdesperowana staraczka chciała się zabić wiesiołkiem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 hahaha sorki Banmon ale jak to przeczytałam to sobie wyobraziłam Ciebie jak walczysz z tabletką ;) no bycury to one są to prawda :D ale dasz rade ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Ola dooobre :D no dobrze Banmon juz sie nie nabijam z Ciebie i wiesiołka ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Rany to już nasza setna stronka :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 No stuknęła nam 100 :D Należałoby wznieść toast ale jedna w ciąży, druga 3 dni przed @ (czytaj cały czas się łudzi i unika %) a trzecia nie potrafi łyknąć tabletki to strach myśleć co by było z alkoholem :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ja wzniosę toast za was :) bo se winka nalałam :) się nie smiejcie bo jeszcze się keidys na amen zadławię tym wiesiołkiem :D bo ja zawsze tabletki bez popijania łykam ale się chyba musze w końcu nauczyć, że wiesiołka bez płynu nie da rady ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 Nie no padłam :D :D :D Banmon rozbroiłaś mnie :D takiego bycura bez popijania i skuczy że sie dławi :D :D :D normalnie ale się teraz uśmiałam sama do siebie :D :D :D dajesz czadu z tym wiesiołkiem ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Matko ! Ja nawet foliku bez popitki nie dam rady przełknąć :) Może ja też sobie winka naleję, właśnie zaczął mnie brzuch na @ boleć. Czas przestać się łudzić. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 :D no właśnie chyba z plynem jest lepszy poślizg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 Ola Ola :) a skąd wiesz, że to na @ ? ale i tak myślę że lampka wina to nie zaszkodzi-francuski piją codziennie i nie odnotowano u nich zastoju w rozmnażaniu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Zdecydowanie jest lepszy poślizg :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 No ja tez bez popitki to nawet malutkiej tabletki nie łykne a juz napewno bym sie za takiego byka nie brała tak na sucho :D Ola jeszcze nic nie wiadomo co to za bóle, ale lampka wina napewno Ci nie zaszkodzi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Ja wczesniej nic na ten temat nie pisałam ale bolały mnie cycki tak jak wcześniej gdy zaszłam, z tym że bolały mnie tylko wieczorami. A dzisiaj nic, kompletne zero no i zaczął mnie ten brzuch boleć. Dlatego myślę że jednak nic z tego. Powiedziałm nawet Małżowi żeby się nastawiał na porazkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 no dziewczyny wasze zdrówko :) Goga ty se możesz marchwiowego nalać :) w ogóle dwa dni temu kupiłam półprodukty i będę robic kolczyki, kiedyś o tym myślałam ale zawsze mi zapał odchodził a teraz postanowiłam że czas najwyższy zacząć robic to co się chce :) zobaczymy tylko jak mi to bedzie szło :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Właśnie oglądam Władcę pierścieni (uwielbiam ) i niedługo bedzie moja ulubiona scena jak namiestnik Gondoru wyśle syna na pewną śmierć a Peregrin bedzie mu spiewał piosenkę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 Ola no a miałyśmy się nie wsłuchiwać w swoje objawy ;) najwyżej zrób jutro test-chyba, że masz takie realne przeczucie, że nic z tego-czasami tak jest, ja niekiedy mam nadzieje do końca ale są cykle, że pewna jestem, ze nic z tego.... no ale myślę, że i tak nie należy ufać swojej intuicji-w każdym razie nie w tej sprawie, musimy się nauczyć w miarę chłodno do sprawy podchodzić a lampka wina nie zaszkodzi a może pomóc bo się zrelaksujesz :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 Banmon mam całą skrzynke półproduktów :) zapał mi troche przeszedł. Ale zawsze moim dziewczynom ( mama, siory i psióła) robię na Święta i czasem przy innych okazjach :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ja tego filmu nigdy nie oglądałam, raz tylko z pół jakiejś części zobaczyłam ale chyba nie lubie takich klimatów, a może nie miałam nastroju też żeby się wczuwać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 ooooo no proszę i żadnych zdjęć nie wrzucasz żeby się pochwalić :o to wiem kogo mam pytac o rady :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
-=Goga=- 0 Napisano Luty 26, 2010 O Banmon tez czasem robie takie kolczyki, wisiorki... fajne to jest ;) Ola no zobaczymy co będzie... Władcy pierścieni to ja nie za bardzo... :o Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Olka.P 0 Napisano Luty 26, 2010 A kolczyki zaczęłam robić jak palenie rzucałam :) żeby ręce zająć - bezskutecznie he he Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 trzeba brać przykład ze mnie - ja jeszcze nie zaczęłam robic a już się chwalę :D a co :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
banmon 0 Napisano Luty 26, 2010 kobietki spadam na czas jakis bo mój luby jest już blisko ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach