Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

Go艣膰 ende1b
Hej dziewczyny! Wykupywa艂am ju偶 tyle diet i tyle stosowa艂am i nic mi nie pomog艂y. Mimo tych negatywnych do艣wiadcze艅 chcia艂abym spr贸bowa膰 tej SUPER diety, ale ju偶 nie mam sk膮d bra膰 pieni臋dzy. Podziwiam wszystkie wasze efekty!!! Ka偶da z nas mo偶e 艂adnie wygl膮da膰 :) Je偶eli mog艂abym prosi膰 to bardzo prosz臋 o wys艂anie mi tej diety do wypr贸bowania na maila : ende1b@wp.pl , te偶 chcia艂abym pochwali膰 si臋 wynikami:) powodzenia innym !

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Hej Dziewczyny:) tak siedze i czytam to forum i naprawde jestem pod wra偶eniem waszych wynik贸w te偶 chcia艂a bym spr贸bowa膰 tego systemu ale niestety puki co nie mam za co go wykupi膰 a chcia艂a bym go teraz zacz膮膰 bo mam troche do zrzucenia a chcia艂a bym zrobi膰 niespodzianke mojemu narzeczonemu bo wyjecha艂 na prawie miesia膰 i wraca za nieca艂e 2 tygodnie i na jego powr贸t chcia艂a bym sie pozby膰 troszke zb臋dnych kilogram贸w:) je艣li kt贸ra艣 z Was mog艂a mi wys艂a膰 na maila dietke by艂a bym bardzo wdzi臋czna:) dziekuje z g贸ry i 偶ycze powodzenia je艣li dostane diete to napewno b臋d臋 opisywa膰 i moje efekty:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Nevman
Mam dla was lepsza diete: N呕TD co w wolnym tlumaczeniu oznacza: NIE 呕RYJ TAK DU呕O!!! Jedyna skuteczna dieta. Wyprobowalem na sobie. I nie traccie kasy na jakies oszustwa z netu. Acha, i najwazniejsze. Brzuch SPADA OSTATNI! Nie wiercie w te "cuda" od naciagaczy typu brzuchstop.pl Pozdro

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klaudia14
mam 14 lat i nie mam got贸wki bardzo prosz臋 o wys艂anie kopi na maila mam do zrzucenia ponad 20 kg bardzo prosze o pomoc zbli偶aj膮 sie wakacje i wesele mojej cioci a ja bardzo bym chcia艂a 艂adnie wygl膮da膰 .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 weszka
dziewczyny b艂agam wy艣lijcie mi ta diet臋. Pr贸bowa艂am naprawd臋 wszystkiego, wyd艂am mnustwo pieni臋dzy a efekty sa znikome. Nie poddaje sie ale finansowo jestem na dnie. weszka86@o2.pl z g贸ry dzi臋kuje

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agnieszka :)
hej Dziewczyny . Czy kt贸ra艣 by mi wys艂a艂a na emalia t膮 dietk臋 ?? bardzo prosz臋 i z g贸ry dzi臋ki :) aagusia1988@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka8910
mi te偶 wy艣lijcie te偶 spr贸buje bo jestem gruba i mi brzuch wystaje :( anulka8910@o2.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 anulka8910
a i co to za obcinanie piramidowe czy cos takiego na pierwszej stronie pisze ??? hmmm

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do odchudzenia
przewertowalam cale forum i powiem szczerze nigdy o tym nie myslalam ze mam problem podobalam sie sobie taka jaka bylam, aczkolwiek od kilku lat waga nieco wzrosla i teraz juz sie nie podobam sobie. nie chce byc jakims chuderlakiem bo nigdy nimnie bylam ale chociazby stara waga by mnie zadowolila. jesli ktos ma te diete prosze o przeslania. dzieki bardzo!! dusia-czek@wp.pl pozdrawiam i trzymam za wszystkich kciuki.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go0sik
dziewczyny opami臋tajcie sie i nie dajcie si臋 nabra膰 na cud diet臋 jesli kto艣 chcia艂by wam pom贸c to da艂 by t膮 diet臋 za darmo . ja ju偶 osobi艣cie takich diet kupi艂am kilka i nie ma w nich nic czego wcze艣niej bym nie wiedzia艂a .

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dorotka671
Czesc dziewczyny...jestem zdesperowana...po ciazy zostalo mi 20 kg ...nie moge na siebie patrzyc:( Jesli ktoras z Was ma sprawdzona diete, prosze, przeslijcie mi ja na maila...prosze. dori.p@gmx.de

Udost臋pnij ten post

bazienka a jakie jest has艂o do tej diety??? prosz臋 wy艣lij mi na maila agnisia7@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 alstom
dzi臋ki za dietk臋 ale czy mog艂aby艣/m贸g艂by艣 poda膰 has艂o ? z g贸ry dzi臋ki :-)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 maaarrttaaa
Witam, mam pro艣b臋, czy pezes艂a艂by mi kto艣 3 minutowe odchudzanie na maila??? baaaardzo prosz臋 i z g贸ry serdecznie dzi臋kuj臋, czyta艂am tu 偶e pare os贸b oferowa艂o. m贸j mail to : maaatyldziaaa@interia.pl

Udost臋pnij ten post

no dobra mam t臋 diet臋, tak naprawd臋 to by艂 potrzebny tylko ten ostatni plik z has艂em:) Tylko ja nie rozumiem jak mam liczy膰 te punkty np. bigos ma 4 pkt ale ile tego bigosu? Ile kurczaka? Ile szynki? Nie czaj臋;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 eeeeeeeeeeeeeee
dajcie spokoj ja w to juz nie wie偶e bo zaplacilam za ta dietke i nie dostalam w zamian nic!! wiec nie wiem czy to wszystko jest prawda!!??? dobrze ze nie kosztowala wiecej bo juz wogole bylabym do tylu z kasa!!! jestem zla z tego powodu :-( a moze wy wiecie jak mi pomoc???? pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Mo偶ecie przes艂a膰 mi ta diete na maila?? moj facet chce ze mna zerwac bo za duzo waze:( a kaski tez nie mam aby wykupic.... pom贸偶cie zalezy mi aby schudna膰, probowa艂am wielu diet i cwicze艅 i nic....

Udost臋pnij ten post

偶abolek masz link do tej diety powy偶ej a tak poza tym we藕 rzuc tego faceta, bo facet, kt贸ry tak uwa偶a nie jest nic wart....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sexylady
Dziewczyny, czy kto艣 zna haslo na ten jeden pliczek pdf?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 sylwYOUnia
dziewczynki podeslijcie na e-maila ta dietke:) chcia艂abym spr贸bowac czegos nowego.w zamian moge wys艂ac diete ducana-艣wietne efekty pod warunkiem ze ktos uwielbia chude miesko i ryby,mozna jesc do syta,ja wstawa艂am nawet o 2 w nocy i jad艂am,ilosc i pora nie ma znaczenia,w pierwszym tyg chudnie sie ok 4-6kg,lub diete kt贸ra polega na manipulacji organizmu 3kg w 9dni-skuteczna i sprawdzona:) moj e-mail kitek1703@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Hej,dzisiaj kupilam ten system,piniadze wysle dopiero w poniedzialek.Nia moge sie juz doczekac,mam nadzieje ze schudne.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 elwirkaa
hej, czy mog艂abym prosi膰 was o wys艂anie tej diety mi na mail elwirkaa14@wp.pl bardzo bym was prosi艂a. pr贸buje schudn膮膰 przez par臋na艣cie miesi臋cy ale NIC nie pomaga pr贸bowa艂am si艂ownie i fitnessy oraz przer贸偶ne diety ale efekty bardzo kr贸tkie i powr贸t do normalnej wagi. by艂abym serdecznie wdzi臋czna

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagoda2794
Dosta艂am diete-p艂aski brzuch-troche chyba jestem zawiedziona-zaczynam od jutra wszystko juz rozpisa艂am-zobaczymy pod koniec tygodnia -jakie b臋d膮 wyniki-TRZYMAJCIE KCIUKI

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Jagoda2794
Wikusia-pisz do mnie na e-maila w sumie zaczynamy razem -mo偶e b臋dzie 艂atwiej-wymienimy si臋 post臋pami i problemami

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 surebonbon
to co to jest tabletki czy jak??

Udost臋pnij ten post