Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość a o co chodzi

brzuch stop

Polecane posty

hej:) bardzo bym prosiła o przesłąnie i mi tej diety na e-mail można sprbowac a jak się uda to będę szczęśliwa :) a to mój email: losiewicz.ewa@wp.pl będę bardzo wdzięczna za dietkę i trzymam kciuki za wszystkie babeczki oby każdy zrzucił ile się będzie dało :)

Gość rogmina
dziewczyny proszę przyslijcie mi te dietkę jestem zdesperowana po ciązy zaostało mi 25 kg i nie mogę sobie z nimi poradzić rogmina@poczta.onet.pl, a jak nie to szukam chętnych Pań na zrzutkę na ową dietkę.czekam na e-maila

a jest do ściągnięcia w internecie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Bazienka podaje do niej link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!\ Wy chyba nie jesteście tlyko grube, ale i głupie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość Marcino2010
Cześć. Hasło do zahasłowanego pliku: brzuch Weszło mi za 3 razem - proste :) Pozdrawiam dziewczyny

Gość Marcino2010
Aha i pod tym linkiem: http://vampir.elsat.net.pl/brzuch_stop/ znajdziecie wszystkie pliki z diety w postaci *.pdf - każda może sobie ściągnać teraz za darmo bez przesyłania emailem, wystarczy przeglądarka. Klikamy na poszczególny pliczek prawym klawiszem myszki, dajemy "Zapisz element docelowy jako...", ściągamy wszystkie na dysk i mamy. Hasło do zabezpieczonego pliku podałem wyżej (brzuch). A wszystko bez płacenia. Powodzenia w walce z kilogramami :) Marcin -Bytom-

Cześć wszystkim! Mam tą dietę od kilku dni,ale dopiero dziś znalazłam czas aby ją przeglądnąć...obecnie jestem w trakcie diety ,,Odchudzanie na zawołanie" i znając jej zasady,chciałam spytać czy w diecie brzuchstop codziennie przez 14 dni zjada sie tyle samo kalorii,tzn.na każdy dzień mam tyle samo punktów?? z góry serdeczne dzięki za odpowiedź;) Pozdrawiam

Hello dziewczęta:P na Waszą strone wpadłam dopiero dzisiaj i to przypadkiem i tak pomyslalam ze mi też przydałoby się schudnąc z 5-8 kg:) waże obecnie 61 kg przy 163 cm. Kiedys stosowałam diete kopenhadza ale wytrzymalam tylko 4 dni:P hhe moja silna wola mnie niestety zawiodła,a efektów nie było widać:( chciałam sie zapytać czy ta dieta daje jakies efekty i czy warto?Nie prosze juz tutaj o przesylanie jej lecz bardziej o komentarze dotyczace rezultatów:)jak czytalam forum to natknelam sie jeszcze na użytkowanika"Bemula" ktora schudła 9 kg o ile pamietam,gdyby przypadkiem weszła na to forum to bardzo prosilabym o szczegółowe info dotyczace tej diety:) Pozdrawiam:)

Gość dineh
jestem i ja :D będę próbowała a jak się coś uda napisze:D a za rady będę wdzięczna chce zrzucić aż 18 kg :(... minimum 4

Gość Purpla
Proszę prześlijcie mi jakąś dobrą dietę na maila purpla21@tlen.pl Z góry bardzo dziękuje

Gość eeeeeeeeeeeeeee
i co jak tam dziewczyny udalo Wam sie schudnac? jezeli tak to ile? bo to nie jest jakas super dieta :-) powodzenia Wam zycze p.s. pochwalcie sie swoimi wynikami

Gość aduśka
mogłby mi ktoś wysłać tą dietę na mój email ? proszę :) aduska26@op.pl

Witam, dziś weszłam na to forum bo byłam zainteresowana dietą brzuch stop. Bylam ponieważ po ściągnięciu na swój komp tego co przysyłali za darmo zauważyłam, że maja wieczną promocje do 23.59 co dzien. Co prawda 43 zł to nie mjątek, ale irytowała mnie treść darmowych mail. Jakiś czas temu byłam na kopenhaskiej, wytrzymałam te 13 dni, przestrzegałam tej diety, poza tym chodziłam na siłownię, schudłam ok.8-9 kilo. Nie jest to najzdrowasza dieta, ale raz na jakis czas mozna ja przejść. Potem zaszłam w druga ciążę, więc pare kilo przybyło:) ale do tego czasu cieszyłam się z efektów. Kupiłam tez diete ONZ i Turbo, na której jestem 9 dzień i już mi zeszło 5 kilo. Nie chodzę na siłownię, bo dwoje malych dzieci to dla mnie gimnastyka:) Trzymam kciuki za wszystkich chcących schudnąć, wiem że nie jest łatwo bez wyrzeczeń, ale warto. Pozdrawiam

Gość anulka_1
Witam, czy ktoś mógłby podesłać mi tę dietę na maila info_mm@o2.pl z góry dziękuję :)

mam już diete brzuch stop , ale mam pewne pytanie do kogoś ,kto orientuje się w temacie wszystko przelicza się na punkty, jednak niestety nie rozumiem jak jest z porcjowaniem tj. np. pizza ma 7 pkt - ale jaka porcja? tak samo ryż- 7 pkt ale przy jakiej wartości 10 dkg? i zastanawiam sie jeszcze dlaczego tabela kończy się na literze S ?

Gość jusjen
Witam, czy mógłby mi ktoś przesłać te dietę na adres justyna.jj@op.pl dzięki

witam bardzo byłabym wdzięczna jeśli któraś z dziewczyn ma tą dietę i mogłaby mi ją wysłać, byłabym bardzo wdzięczna:) mój adres to pati26_04@o2.pl

Gość kimJesteśAnieJakWygladasz
GDYBY DZIECI Z AFRYKI WIEDZIAŁY, ŻE PŁACICIE ŻEBY SCHUDNĄĆ TO BY WSZYSTKIE Z GŁODU UMARŁY

HELLO DZIEWCZYNY A CZYTACIE WOGÓLE CO INNI PISZA NA TYM FORUM BO MI ISE WYDAJE ŻE NIE

Gość 100 diet
Wypróbowałam już mnóstwo diet,od miesiąca jestem na diecie 1000 kalorii pod kontrolą lekarza,jest to najlepsza dieta jaką stosowałam,po pierwsze jest bezpłatna,na internecie jest mnóstwo przepisów do niej,po drugie nie wykluczamy z jadlospisu ani białek ani węglowodanów bo wszystko jest nam potrzebne do prawidłowego funkcjonowania a jedynie zmiejszamy porcje i odżywiamy się racjonalnie, w ciągu 28 dni schudłam 8 kg a mam do zrzucenia jeszcze jakies 15,wiem ze teraz będzie coraz trudniej bo organizm się przyzwyczaił do takiego żywienia ale postanowiłam wytrwać bo im dłużej chudniemy do wymarzonej wagi tym mniejsze szanse na efekt jojo

Gość Kasiaaaaaaaate
Mógłby ktoś wysłać mi to na emaila ta iete bardzo prosze ;(( bede strasznie wdzieczna z całego serca. proszę o pomoc, nie moge sobię poradzić powinnam schudnac jakies 10 kg ale nie daje rady ;( mimo ze ćwicze i ograniczam posiłki ;/ serdecznie proszę wysłać na mojego emaila. Kasia_5599@interia.pl czekam, mam nadzieję że znajdzie się osoba któa zrozumie i pomoże mi;/

Gość tomek333x
Mógłby mi to ktoś przesłać na dtomek34@gmail.com ?? Bo naparawde chce schudnąć a z 3 minutowym odchudzaniem schudłem 1,2 kg w tydzień, potem waga stanęła. Może mi to ktoś przesłać na emaila??

Gość tomek333x
Dam Odchudzanie na zawołanie i dietę turbo jak mi wyśle ktoś brzuchstop

Gość tomek333x
hahahahah!!!(demoniczny śmiech) kupiłem dietę i schudnę!! hahaha!!

Gość wisienka w czekoladzie
Ma ktoś z was to? : http://www.generatordiety.pl/ Wymienię na brzuch stop (oryginalną, kupioną na stronce, nie jakieś ściemy z liczeniem punktów itp)

czesc wszystkim jak tam wasze odchudzanie .dawno mnie tu nie bylo .widze kilka nowych osob na forum,ciekawa jestem czy ktos przeszedl ten system do konca i komu udalo sie schudnac pozdrawiam

Gość Paulinciaaaa
Cześć wszystkim wyśle mi ktoś jak może dietę brzuchstop mój e-maile: paulina95@onet.pl w zamian mogę wysłać ONZ oraz Turbo

Gość Już nie mogę....
Witam Was!!!!!! Słuchajcie, czy ktoś mógłby mi przesłać ten cały BRZUCH STOP?? probowalam wszystkiego i nie bede juz inwestowac, bo pewnie skonczy sie tak samo jak na onz i onz turbo. moge to przeslac wzamian, moze na kims innym zadziala... nie wiem, zle prosze o brzuch stop, bo jakos ona najbardziej do mnie przemawia i chyba jest najbardziej wiarygodna:) tak więc proszę o pomoc i uwolnienie mnie od mojego brzucha... to pa. aha, moj mail to ''ta.w.wysokim.kapeluszu@gmail.com" z góry dziękuję i wszystkiego dobrego:***** P.S. A może podtrzymacie mnie na duchu i powiecie, ze jest choc jedna osoba, ktora schudla na BRZUCH STOP?? jestem na forum nowa i nie mam jak przeczytac wszystkich stron.... please...:(

Gość kingulecja2 53
hej , mam prosbe czy wyslalby mi ktos te brzuch stop, bo ja go juz mialam , nie zdazylam niestety zaczac i przez przypadek usunelam , ale on nie byl oryginalny tylko z tym liczeniem punktow, jestem wiec ciekawa jak wyglada ten o ktorym mowiles. Bardzo prosze jeszcze raz o przeslanie mi go na meila (kinga_krok@wp.pl), sa wakacje,a to chyba najlepszy okres na dietki i cwiczenia. z gory dziekuje i pozdrawiam