Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszywacz do kartek

Dlaczego kobiety w zwiazku tyją na potęgę ?

Polecane posty

Gość zszywacz do kartek

czy dlatego ze juz usidlily faceta i nie musza sie juz starac ? :-o

Gość jak Twoja
przytyła, to współczuję, ale nie uogólniaj

Gość kolkol
bo jej nie bijesz (zarrt)

Gość spirytuska salicylowa
ja znam takich na pęczki :O

Gość dokladnie dlatego
upolowaly juz zdobycz wiec po co mają sie dalej starac?:P

Gość jak Twoja
a ja nie na pęczki, choć takie się oczywiście zdarzają

Gość ja nie tyje
bo mysle przede wszystkim o sobie, a nie o facecie, jem i gotuje pod siebie, ale są kobiety, które zechca nieba przychylić swojemu "Misiowi" i beda mu gotować to co lubi, a faceci lubią zjeść tłusto i dużo, domagają sie mięsa, nie potrafią zrezygnowac z chleba, z zółtego sera, biedne kobieciny nie maja juz siły ani czasu wymyslać podwójnych posiłków aby zjesc co innego, tylko jedza to co ich "Misie" i tyją na potegę :-(

Gość HYZIA GYZIA
dokladnie. Przeciez facet sie nie naje tym co kobieta zrobilaby dla siebie , on musi miec miecho ,kotlaty wsio smazone tluste i ciezkostrawne, wiec kobita robi i konsumuje te swinstwa razem z nim, a potem taki facet sie dziwi czmu ona tyje??>??

Gość ja nie tyje
mój je na mieście albo wpiernicza własnoręcznie zrobione kanapki, pod warunkiem ze ma je z czego zrobić, bo wczesniej był na zakupach, jak jest bardzo zdesperowany to ugotuje cos prostego w domu, jesli uznam ze to sie dla mnie nadaje to zjem razem z nim , jesli juz on cos ugotuje to stara sie aby to była potrawa którą ja tez bede chciała zjesc, wtedy jest cały szczęśliwy, ze jem z nim to co przygotował nie warto sie starac, zaharowywać i wypruwac sobie flaków dla faceta i tak nie zostanie to docenione, trzeba myslec przede wszystkim o sobie

Gość zyjący inaczej
htttp://www.zdrowie-i-uroda.notlong.com Tam zamieszczony jest ciekawy artykuł poświęcony właśnie tyciu (obu stron związku)

Gość phiiiiiii
A czy ktoś pomyślał o ciążach?? Kobiety tyją jednorazowo od 10-40kg zależy kto ma jaki organizm, potem ciężko zejść z wagi :) po 2/3ciąży.. Szlag by trafił facetów.. :]