Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ihaha

Grube kobiety nie podobaja sie facetom

Polecane posty

Gość gość
Nawet sprawy sobie nie zdajemy ,jakie wzięcie maja panie o większych rozmiarach . Miałem zaszczyt kochać się z dziewczyna powyżej przeciętnej wagi ,sama rozkosz ,chętnie bym opisał lecz jest tutaj wielu zboczeńców karmiących się takimi tekstami wiec zamilczę ,tylko polecam takie panie są wspaniałe .

Gość gość
Grube,otyłe kobiety jeśli są zadbane i miłe to sukces każdej kobiety. Chude nie mają seksi ciała,i mnie osobiście nie podniecają. Puszyste kobiety po 50tce,60tce są bardzo atrakcyjne i seksowne. Uwielbiam patrzeć na śliczne duże pupy,duże brzuszki i śliczne grube nogi.Choć mam 40 lat i takie upodobania to wiem że duża część mężczyzn myśli o takich kobietach. Każda kobieta jeśli jest zadbana potrafi zwrócić i przyciągnąć uwagę przystojnego faceta. Widziałem nagie starsze kobiety na filmikach i uważam że są super. Życzę wszystkim panią troszkę wiary w siebie,nie istnieje słowo za gruba,poprostu brak akceptacji drugiego człowieka.Pozdrawiam,głowy do góry.

Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych! Chcesz wyglądać seksownie i atrakcyjnie? Chcesz cieszyć się wspaniała sylwetką? Chcesz pokazać wszystkim, że możesz się zmienić? Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl Innowacyjne metody treningowe, nowoczesne plany żywieniowe, fachowa suplementacja. Dzięki nim zmiany zachodzą ekstremalnie szybko! Wejdź teraz na stronę najlepszego trenera w Polsce: www.igortreneronline.pl I zmień się nie do poznania nawet w ciągu jednego miesiąca! Pozbądź się tłuszczu na zawsze, zbuduj piękna smukłą sylwetkę lub wspaniałe muskularne ciało! Wejdź teraz na: www.igortreneronline.pl i wygraj 10.000 złotych!

Gość gość
grube sie nie podobaja waze ponad 100 kilo i jestem panna mom prawie 42 lata

Gość gość
czemu cszczuple sa chciane bzdety grubych nie chca na zycie

Gość gość
Ja lubie grube dziewczyny. Może nie do przesady, ale taka 75-80kg/167cm była by dla mnie w sam raz . Oczywiście jeżeli zachowała by przy tym kobiece kształty bo już takie dziewczyny w typie babochłopa z wielkim bebechem, wąskimi biodrami i chudymi nogami tez mi się nie podobają. Dodam ze sam jestem atrakcyjny ale lepią sie do mnie same szczupłe

Gość gość
grubych ludzi nie brakuje, maja rodziny, prace i sa szczesliwi. Twoja tusza (naturalnie nie 150 plus x) nie ma wplywu na Twoje szczescie. Tylko Ty sama/sam i Twoje oczekiwania.;));))

Gość gość
Może nie do przesady, ale taka 75-80kg/167cm była by dla mnie w sam raz /////// przeciez to bardzo duzo! ja mam 165 cm, waze 61-62 kg I uwazam ze jestem upasiona.

Gość gość
Kwestia gustu - wiadomo:). Ale jak ktoś się chce pozbyć paru kilo (nie tylko dla wyglądu, ale i zdrowia) to warto sprawdzić to rozwiązanie: http://zbijaniewagi.pl

Gość gość
xxxgość dziś xx Czyli, popatrz sie na siebie i nie porownuj z innymi. Masz hobby?

Gość gość
gość wczoraj Upasiona? Przecież to ledwie 22,41 BMI. Facet z takim BMI byłby uznany za chuderlaka. U kobiet panuje jakas dziwna przeginka w drugą stronę niz u facetow. Jak facet nie jest skoksowanym gorylem i nie ma przynajmniej 25BMI to "chudzielec" ...idiotyzm