Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Girl_UK

Czy tanszy condom jest gorszy?

Polecane posty

Gość Girl_UK

Zawsze uzywam Durex ale podobaj mi sie inne marki jak Mates lub Pasante albo jeszcze inne, ale boje sie ich uzywac bo mysle ze sie przedziurawia. Chociaz dzisiaj uzywalam Pasante, i bylo ok, ale nadal mam lek , bo ufam tylko DUREX. Czy tansze i inne condomy od Durex'a sa gorsze?

Gość Chorzowianin
Ja z moją partnerką używamy TABOO sa tańsze od durexów. Niema różnicy czy tanie czy drogie według mnie.

Gość bla ble blu
mates sa ok uzywam od paru lat

Gość Girl_UK
NIe mam na mysli ze mi szkoda kasy ale o to ze podobaja mi si ekondomy , papierki i opakowanie :DDDDDDD My na kondomy wydalismy juz sporo kasy lol :D ale tylko na durexy durexom tylko ufam.

Ja kupowałam tańsze i droższe i nie zauważyłam jakiejś szczególnej różnicy,oprócz ceny oczywiście.Chociaż przyzwyczaiłam się do unimila albo durexa i tylko te kupuje.

Gość Hula hopka
My taboo lub co popadnie.. I jeszcze nigdy sie nie zdarzyło zeby gumka pękła

tylko glupki kupuja drogie durexy, wszystkie kondomy na rynku sa bardzo rygorystycznie testowane, sam uzywam niemarkowych lovecondom'ow ktore sa tanie i nigdy mnie nie zawiodly, durexy sa reklamowane i tylko ten marketing sprawia, ze sa takie ,,bezpieczne", ale coz, dzieki takim naiwniakom inni ludzie moga jezdzic co roku nowym mercedesem :)

Gość Uwaga dziewczyny...
tańsze czy drozsze to nie ważne. Ważne żeby były ŚWIEŻE ! Zwracajcie na to uwagę dziewczyny. Nie zgadzajcie się na stosunek jak facet jakiegoś zmietolonego wyciągnie z tylnej kieszonki spodni. Tylko swiezy zakupiony dzisiaj w aptece!

ma rację przedmówca Tylko swierze Faceci często mają kondomy w kieszonkach spodni i cały czas utrzymywane są w temperaturze ciała a wysoka temperatura niszczy gumę.Wystarczy kilka dni takiego noszenia by on się podczas "pracy " przedziurawił

Gość Droga autorko.
Był kiedyś taki temat o prezerwatywach z rossmana. Wszyscy je wychwalali. Kupiłam spróbowalam i to był koszmar! Dostałam jakiegoś uczulenia po nich. Więc tanie nie zawsze znaczy dobre. Durexy są dobre ale ja zaufałam unimil też nigdy nie zawiodły a drogie nie są

uważam że do Polski sprowadzany jest na ogół towar złej jakości i to dotyczy wszystkiego pomieważ Polska w Unii jest biednym krajem dlatego miałas uczulenie Najlepiej kupować sprawdzone od osób które używają

Gość on 123456
Ja uzywam Durexsa, i pare mi juz pekło, wiec durex jest tylko drogi, ale mało skuteczny!!!

Durex pęka i to często a cena gumek zależny też od kraju produkcji promocji i tak dalej

Gość my już od paru lat
używamy prezerwatyw z Lidla i jest ok

jestem zaskoczony tym że tak wielu osobom pękają gumy Może źle sa zakładane? Ja uzywam gumek prawie zawsze i nigdy nie pękły

Gość gość
Ja już urzywam DUREXA od 5ciu lat i są ok nie pekają chyba że skakacie na laskę z szafy

Gość gość
jesli chodzi o gumki to unimile sa jakosciowo lepsze od durexow a grube gumki typu ultra safe pekaja szybciej i takie prazkowane badziewia tez szybciej a tanie gumki to tak jak tansze piwko sa tanie dobre i tanie c*****e ;P

Ja uzywam durex safe extra juz od dluzszego czasu i jeszcze nie zadzialo sie nic niepokojacego tzn nie pekla nigdy zadna. Moze i płacę za marketing i za marke, ale tylko do durexa mam przekonanie. Kupilem kiedys w tescu jakies no-name(nie pamietam jak sie nazywaly) niby nie pekla ani nic,ale wole dolozyc kilka zlotowek i miec markowy produkt w ktorym byc moze płace tylko za marke.