Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość coco86

gumka zostala w srodku

Polecane posty

Gość coco86

dzwina zytuacja zaistniala jak sie kochalam z chlopakiem.. spuscil sie i wyciagnal czlonka bez gumki.. szukalismy jej dlugo wszedzie i dopiero po jakims czasie okazalo sie ze zostala w srodku. miala w sobie troche spermy.. myslicie ze moge byc w ciazy? to sa moje teoretycznie nieplodne dni.. okres mi sie spoznia jak zwykle.. tydzien czasu juz.. co sadzicie? jest sie czego bac? dzieki

Gość uhm zacznij powoli
wybierac kolor śpioszków,

Gość .....trraalalala....
Zrób test ciążowy to się przekonasz,., :)

tez mi kiedys zostala w srodku gumka, i po 2 dniach dopiero "wyleciala" :/ ... okres mi sie 2 tygodnie spoznil, ale w ciaze nie zaszlam. nie boj sie, bo panikujac automatycznie okres Ci sie bedzie spoznial,a w koncu i tak dostaniesz.

Gość coco86
to bylo tej nocy wiec moge jeszcze isc po postinor.. ale nie mam gestego sluzu, spermy bylo malo.. troche nie mam kiedy isc i to chyba trzeba placic sporo za wizyte ginekologowi..

lekary ma obowiozek wypisac teraz jest escapella czy jakos tak postinoru juz nie ma w hurtowniach i aptekach od ponad roku

Gość Norb-ert
jestes w ciąży na bank moje gratulacj prosze przyjac

Gość coco86
moze ma obowiazek ale musialam bym pewnie isc prywatnie.. a nie wiem co jest w sprzedazy bo nigdy nie korzystalam z tego.. ja sie trzymam mysli ze to moje nieplodne dni.. moze nie ma co przesadzac.. a ta sytuacja kogos wyzej ze gumka wyleciala po 2 dniach to mistrzowstwo.. ja bym chyba kota pocwiartowala ale musialabym wiedziec co sie z nia stalo

mozesz sie trzymac tej mysli ja raz wzielam i wiem jedno nigdy wiecej nie wezme

Gość coco86
dlaczego nie?

4dni rzygania. bole glowy i brzucha a potem lapalam wszystkie infekcje jak lecialo roztrojenie organizmu i milion innych skotkow ubocznych

ale u ciebie tak nie musi byc jesli sie naprawde boisz to wez tabletka kosztuje ok 90zl

Gość ja też tak miałam i
zaszłam w ciążę.

Gość wyleciala po 2 dniach
dobre sobie! hehehehehe

Gość coco86
ale to chyba trzeba pozadnie sie zalac i to w odpowiednim momencie cyklu.. kurcze sama nie wiem.. boje sie ale nie mam 90 zl i jeszcze moze drugie tyle na wizyte u gina.. i to rzyganie 4dniowe tez mi nie pasuje teraz za bardzo.. a ta co pisala ze tak miala i zaszla to w jakim byla okresie cyklu, jaki sluz itp? ja prawie ni emam sluzu.. jest ledwo co jakis suchy i beznadziejny.. powinnam miec okres tydzien temu wiec chyba nie moge miec plodnych dni?

Gość odswiezam
odswiezam

Gość Spacja_Kropka_Spacja
?? lepiej zrob test, radzę Ci.

"4dni rzygania. bole glowy i brzucha a potem lapalam wszystkie infekcje jak lecialo roztrojenie organizmu i milion innych skotkow ubocznych" To chyba i tak lepsze, niż 9 miesięcy ciąży i kolejne 18 lat niańcenia dziecka. :P Pigułkę "po" może przepisać KAŻDY lekarz, niekoniecznie ginekolog! Nie każdy chce (nie mają obowiązku), ale wtedy musi podać adres lekarza, który ją przepisze.

Gość fbncfgmn
mnie po tabletce po nic nie bylo, zadnych skutkow/objawow

Gość dsfghjuyt
kiedys znajoma (17 lat) poprosiłą mnie zebym dala jej 3 tabletki antykoncepcyjne jak zapytalam poco to powiedziala ze sie kochala a chlopakie i pekla gukma. porazajaca niewiedza.

Gość ciesz się
Że będziesz mieć dzidziusia, wiesz ile by niejedna dała kasy, aby mieć dzidziusia, a ty sie martwisz, a powinnaś się cieszyć i ruchać na całego bez żadnej gumki, bo taka mała ilość spermy może brakować do urodzenia dziecka, albo dziecku coś brakować. Musisz uzupełnić ze swwoim chłopakiem ilość nasienia. Do robotu młodzi, bo mamy mały przyrost naturalny i tego od Was oczekujemy więcej dzieci.

Gość Komisja ds. erotycznych
Temat otrzymuje od nas ocenę: 1/10. Uzasadnienie: 1 punkt za używanie znaków interpunkcyjnych. Dlaczego tak niska ocena? Brak znaków diakrytycznych, pomarańczowy pseudonim i przede wszystkim TEMAT NIE JEST ADEKWATNY DO DZIAŁU. Ocena końcowa: 1+/10.

Gość do ciesz się
To,że Ty bardzo pragniesz dziecka,a nie możesz mieć,nie znaczy,że autorka również musi chcieć. Taka już kolej rzeczy.