Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

Gdy przyjeżdzam do mojego miasta czuje się cholernie nieszczęśliwy...

Polecane posty

Ponieważ nie znam tu nikogo.. W ten weekend byłem u znajomych w Poznaniu..były 3 super imprezy ..a na koniec wypad do baardzo romantycznego maisteczka u naszych zachodnich sasiadow.. bawiłem sie świetnie...a teraz znowu czuje sie samotny i smutny przed tym kompem :( Wyprowadzka niestety ze wzgledow formlanych nie wchodzi w rachubę..chyba oszaleję.. :(,,, Gdy jest się z dobrymi znajomymi, to potrafią oni nawet zagluszyć brak tej jedynej uckochanej osoby....w jakims tak stopniu.... taka niestety jest prawda....

Gość lolitencja27
co Wy z tym Poznaniem...miasto jak miasto :P

Gość zaścianek
witam w klubie kolego.mam tak samo. Mentalnie zwiazany jestem z zupelnie innym miejscem...a tak musze narazie tu tkwic i sie nudzic. Brak znajomosci, brak zycia kulturalnego zabija mnie powoli...

Gość lolitencja27
hahahah wolę kregle gnieznienakie :D alle Poznań obftuje w ciekawe miejsca baunssowo-pląsowo-zalotne

SŁuchajcie nie chodzi tu o miasto , chodzi o to a by żyć tam gdzie sa przyjazni nam ludzie ! a nie sam jak ten kołek, 200 km od znajomych..

Gość lolitencja27
ja uwielbiam pń...a zwłaszcza KTO dzis WYGRA WAZNY MECZ????????????????????????LECH!!!!!!!!!!!!!!!!!KOLEJORZ! PZDR

Gość ja jestem w Łodzi
ale dopiero od paru lat, przyjechałam z mojej zapyziałej dziury i uważam że Łódź jest super.

Miasto rzek i brudnego powietrza jak sądzę. A czemu znajomi w Poznaniu? W sensie - wyjechali z tej cholernej Łodzi, czy Ty wyjechałeś od nich? ALbo inaczej: gdzie się urodziłeś?

urodzony w Łodzi..znajomi z Łodzi wyjechali ..a ja sie tu ostałem bo jeszcze studiuje tu niestety :/

próbowałem ale póki co nie daje się tak łatwo.. :/:/:/ chyba że rzucę studia tutaj i zacznę tam...jakiś inny kierunek..albo ogolnie pójdę tam do pracy jako kierowca bo wlasnie zdobywam uprawnienia.. :)

Spokojnie, zamyślenia są w porządku ;) O ile to Twoje Cię nie zdołowało. Chcesz rzucać studia/zaczynać inny kierunek? Chyba faktycznie baaardzo potrzebujesz zmian w życiu.

tak :) zastanawiam sie tylko czy z kobieta czy bez.. i czy wogóle wplyw bede miał na to

hah! jeśli o bycie/ nie bycie z kimś chodzi - sama wierzę w coś w deseń "predestynacji'' żetaktookreślę. A za zmiany chylę czoła, u mnie cholerny/męczący zastój. Tak trzymaj!