Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jereren

Problem dla mojej rodziny MOJE DZIECKO!

Polecane posty

Gość ja bym zabiła chyba taką rodzi
ne szczególnie bratową , szmate jedną :O

Gość hyceeeel
no coz, dziewczyny wyzej dobrze prawia.. proponuje wynajac adwokata i udac sie do sadu o prawne rozstrzygniecie. innego wyjscia nie masz. a bratowej powiedz niech spierdala bo to nie ona dostala pol domu.. a jak jeszcze raz powie na Twoja matke takie obrazliwe teksty to strzel ja poryja raz drugi to moze sie zamknie.. albo nagraj ja i pusc bratu skoro nie wierzy ze ma taka kurwe za zone co nie umie uszanowac pamieci zmarlej matki swego meza.. swoja droga co za kurwiszcze ze tak sie wyraza o matce? na swoja tez tak mowi? niewychowana SUKA!!!!!

Gość hyceeeel
* strzel ja po ryju mialo byc

Gość Polinkaaa
a nie mozesz zrobic do swojej czesci oddzielnego wejscia?? bedziesz miałą wtedy spokój i nie bedziesz ogladac tych beznadziejnych ludzi. Nie badz głupia i nie daj sie wyrzucic z domu nawet gdyby brat chciał Cie spłącic, badz twarda i ich zlewaj bo oni zrobia wszystko zeby uprzykrzyc Ci zycie żebyś zrezygnowała i sie wyniosła a oni beda mieli cały dom. Nie dopusc do tego, dom Ci sie po mamie nalezy i nalezy sie tez Twojemu dziecku wiec idz do prawnika i zrób z nimi porzadek

Gość nie ma prawa wyrzucic
ojca bo o ile wiadomo nie jest jedyną wlascicielką domu:P wiec brat moze pozwolic na zamieszkanie ojca w jego czesci:P:P:P

Gość moim zdaniem sprawa nie do
napisalam, ze "mam podobnie". Nie nie mam dziecka w ogole zadnego. Mam podobna sytuacje rodzinna, jezeli chodzi o dom. To jest sytuacja nierozwiazywalna. Wiedzac o tym nie mam i nie bede miala dziecka nigdy.